Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Kaj astrološko novo leto prinaša posameznemu znamenju?

N. Č.
18. 03. 2024 05.00
0

Astrološko novo leto se začne 20. marca, torej pade na isti dan kot dolgo pričakovano spomladansko oz. marčevsko enakonočje. Gre za čas močnih energij, pričela pa se bo tudi sezona ovna.

V nadaljevanju razkrivamo, kaj začetek novega astrološkega leta prinaša posameznim znamenjem, TUKAJ pa si lahko preberete več tudi o spomladanskem enakonočju oz. pomladnem ekvinokciju.

Kaj nam prinaša spomladansko enakonočje?
Preberi še
Kaj nam prinaša spomladansko enakonočje?

Astrološko novo leto

Oven

Pričenja se sezona ovna. Sonce bo prešlo v vaše znamenje zodiaka in na svoji koži boste občutili 'njegove grelne žarke'. V tem času se osredotočite na svoje cilje za prihodnost, a previdno, bliža se retrogradni Merkur, ki se prične 1. aprila. To nikakor ni čas za sprejemanje dolgoročnih obveznosti in začetek novih projektov. 

Bik

Na vaši strani je močna energija za nove začetke in razmišljanje o tem, kakšna semena želite posejati za naprej. Toda preden se lahko posvetite prihodnosti, se ozrite nazaj v preteklost in se osredotočite na stvari, ki jih morate 'počistiti'. Vprašajte se, kaj mora iti? 

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Dvojčka

Ko pozdravljate svežo energijo in navdih novega astrološkega leta, si vzemite trenutek za premor in proslavite, kako daleč ste prišli. Vaš um vedno deluje hitro, zato je lahko upočasnitev močna praksa in vam lahko pomaga ugotoviti, kako daleč ste zares prišli! 

Rak

Začutili boste svež navdih in energijo. Marčevsko enakonočje je tudi čas moči za določanje namenov in za manifestacijsko delo. Ustvarite si tablo vizij ali zapišite seznam ciljev in sanj. Uporabite moč svojega uma, da vizualizirate, kako vse ideje prihajajo v vašo resničnost. Energija enakonočja vas bo podprla pri tem.

Rak: Začitili boste svež navdih in energijo.
Rak: Začitili boste svež navdih in energijo. FOTO: Dreamstime

Lev

Sezona ovna vam prinaša dvig ravni energije in dodaten občutek motivacije! Počutili se boste bolj opolnomočeni in polni energije, da začnete nove projekte in v svoje življenje vnesete svežo energijo. V zadnjem trenutku se vam zna ponuditi tudi priložnost za potovanje, ki vam bo verjetno spremenilo življenje na različne načine. Pozitivno seveda!

Devica

Zadnjih nekaj mesecev ste bili zelo zaposleni, zato se vam bo morda zdelo, kot da je leto že v polnem teku! Čeprav se okoli vas morda vrti življenje, si vzemite trenutek in se ustavite. Poiščite nekaj miru, hkrati pa si vzemite čas za hvaležnost.

Novo leto devicam prinaša željo po osebnostnem razvoju
Preberi še
Novo leto devicam prinaša željo po osebnostnem razvoju

Tehtnica

Morda ste bili zadnjih nekaj let na poti zdravljenja in zdaj začenjate videti luč. Ali pa ste morda odkrivali nove stvari o sebi in ste končno šele začeli luščiti več plasti, da bi razkrili resničnejšega in pristnejšega sebe. 

Škorpijon

V novem astrološkem letu se vam obeta veliko pustolovščin in vznemirjenja. Velik vpliv na vas bo imel tudi prihajajoči lunin mrk. Pod njim se boste čistili zlasti na čustveni ravni. Morda boste občutili vrsto različnih čustev, ko boste krmarili po tej energiji mrka. Očistili se boste tako od znotraj in zunaj. 

Strelec

Ko se Sonce premakne v ovna, lahko absorbirate to ognjeno energijo in jo uporabite, da se počutite bolj živi. Ob začetku astrološkega novega leta torej vsrkajte čim več energije okoli sebe.

Letni horoskop 2024: To nas čaka v prihajajočem letu
Preberi še
Letni horoskop 2024: To nas čaka v prihajajočem letu

Kozorog

Zdi se, da se vam v prihodnjih mesecih obeta veliko sprememb, vendar vse te spremembe potiskajo vaše življenje v bolj smiselno in pozitivno smer. Spremembe se bodo pričele že 25. marca z luninim mrkom, ta mrk ima namreč temo koncev in zdi se, da se nekaj v vaši karieri bliža koncu. 

Vodnar

Zdi se, da čeprav z začetkom leta praznujemo nov začetek, nam vesolje daje tudi priložnost, da pospravimo nekaj navlake in ustvarimo nov prostor. Mrki ponavadi prinašajo usojene dogodke, ki nas postavijo tja, kjer moramo biti, zato zaupajte temu, kar se zgodi, še posebej, če nekaj zapusti ali izstopi iz vašega življenja pod tem mrkom. 

To se bo zgodilo v letu 2024
Preberi še
To se bo zgodilo v letu 2024

Ribi

Sonce se bo kmalu premaknilo iz vašega kota zodiaka in s tem običajno pride val jasnosti. Sonce močno sije, a ko odhaja, lahko vidite stvari jasneje. Kar je bilo zaslepljeno z njegovimi žarki, postane vidno v celoti, zato ostanite odprti za nova spoznanja in informacije, ki vam lahko pridejo naproti. 

Ribi: Sonce se bo kmalu premaknilo iz vašega kota zodiaka in s tem običajno pride val jasnosti.
Ribi: Sonce se bo kmalu premaknilo iz vašega kota zodiaka in s tem običajno pride val jasnosti. FOTO: Dreamstime
Preplavlja nas močan tok energije rib
Preberi še
Preplavlja nas močan tok energije rib
Top pomladne manikure za kratke nohte
Preberi še
Top pomladne manikure za kratke nohte

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375