Zadovoljna.si
prijateljice

Horoskop znamenja

3 znamenja, ki jih čaka čudovit konec tedna

Zadovoljna.si
20. 04. 2024 05.00
0

Čeprav nam jo je prejšnji teden vreme malce zagodlo ter nas presenetilo z dramatično ohladitvijo in padavinami, pa se zdi, da bo konec tedna minil brez dežja. Kar se tiče temperature, nikakor ne bo tako prijeten, kot je bil prejšnji, a kljub temu ne bo nič manj pester in zabaven, vsaj za nekatera astrološka znamenja.

Ali tudi vas čaka čudovit konec tedna?

Bik (20. april20. maj): 

Bikom bo ta konec tedna prinesel občutek udobja in harmonije. Kot zemeljsko znamenje biki cenijo stabilnost in uživanje v življenju. Zato bodo ta konec tedna verjetno preživeli v družbi svojih najbližjih, uživali v dobri hrani in udobni atmosferi, morda se bodo celo odločili za razvajanje v velnes centru. Za bike je pomembno, da si vzamejo čas zase in se spočijejo, zato bo ta konec tedna zanje idealen čas za regeneracijo in razvajanje.

Bikom leto 2024 prinaša različne izzive in priložnosti
Preberi še
Bikom leto 2024 prinaša različne izzive in priložnosti

Dvojčka (21. maj20. junij): 

Dvojčki bodo ta konec tedna izstopali s svojim čarom in živahnostjo. Kot zračno znamenje dvojčki obožujejo druženje, zabavo in raznolikost. Zato se lahko pričakuje, da bodo ta konec tedna polni energije in pripravljeni na raziskovanje novih krajev ali srečanje s prijatelji. Morda se odpravijo na spontan izlet, obiščejo kakšen prav poseben dogodek ali pa preprosto uživajo v zabavnem večeru s svojimi najbližjimi. Ta konec tedna bo za dvojčke prinesel veliko smeha, zabave in nepozabnih trenutkov.

Dvojčki bodo izkoristili ta čas za druženje s prijatljicami in ustvarjanje nepoznabnih trenutkov.
Dvojčki bodo izkoristili ta čas za druženje s prijatljicami in ustvarjanje nepoznabnih trenutkov.FOTO: Dreamstime
KVIZ: Preveri, kateri lik iz Prijateljev si!
Preberi še
KVIZ: Preveri, kateri lik iz Prijateljev si!

Rak (21. junij22. julij): 

Raki bodo ta konec tedna uživali v toplini domačega okolja in bližini svojih najdražjih. Kot vodno znamenje raki cenijo čustveno povezavo in intimnost. Zato se bodo ta konec tedna najverjetneje posvetili družinskim aktivnostim, morda pripravi okusne večerje ali pa bodo preprosto uživali v mirnem vzdušju doma. Za rake je pomembno, da se počutijo varne in ljubljene, zato bo ta konec tedna zanje idealen čas za izražanje čustev in krepitev družinskih in prijateljskih vezi.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399