Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

To so znamenja, ki se najhitreje razjezijo

Zadovoljna.si
12. 02. 2024 05.00
0

Vsi smo že doživeli trenutek, ko smo izgubili potrpljenje in se razjezili, vendar se zdi, da nekateri ljudje to storijo hitreje kot drugi. Ali je mogoče, da ima kaj pri tem tudi astrologija?

Nekatera astrološka znamenja se razjezijo hitreje kot druga. Ste med njimi tudi vi?

Znamenja, ki se najhitreje razjezijo

Oven (21. marec - 19. april)

Ovni so znani po svoji strastni naravi in močnem temperamentu. Ko se znajdejo v stresnih situacijah ali se počutijo ogrožene, lahko hitro izgubijo potrpljenje in eksplodirajo. Njihova naravna impulzivnost jih vodi v hitre reakcije, včasih brez premisleka o posledicah.

Ovni bodo v letu 2024 odprti za nove odnose
Preberi še
Ovni bodo v letu 2024 odprti za nove odnose

Lev (23. julij - 22. avgust)

Levi so ponosni in imajo radi nadzor nad situacijo. Ko se počutijo ignorirane ali nepomembne, lahko hitro postanejo razdražljivi. Njihova želja po spoštovanju in priznanju jih lahko pripelje do hitre sprožitve jeze, še posebej, če se počutijo ogrožene ali nepravično obravnavane.

Škorpijon (23. oktober - 21. november)

Škorpijoni so strastni in čustveni ljudje, ki lahko hitro preidejo iz tišine v eksplozijo. Ko se počutijo izdane ali prevarane, lahko izrazijo svojo jezo na močan in včasih celo pretiran način. Njihova intenzivna čustva jim lahko preprečijo, da bi se umirili, dokler v celoti ne izrazijo svojega nezadovoljstva.

To so znamenja, ki se najhitreje razjezijo!
To so znamenja, ki se najhitreje razjezijo!FOTO: Shutterstock

Rak (21. junij - 22. julij)

Raki so izjemno čustveni in občutljivi ter imajo pogosto težave pri obvladovanju svojih čustev. Ko se počutijo ranljive ali nezaščitene, lahko hitro postanejo defenzivni in uporabijo jezo kot sredstvo za zaščito. Njihova preobčutljivost jih torej lahko pripelje do hitre reakcije, ko se počutijo ogrožene.

Rake čaka dinamično leto, polno sprememb
Preberi še
Rake čaka dinamično leto, polno sprememb

Strelec (22. november - 21. december)

Strelci so neodvisni in svobodomiselni, vendar imajo tudi nizko toleranco do nepravičnosti. Ko se soočajo s situacijami, ki omejujejo njihovo svobodo oz. jih omejujejo na sploh, lahko hitro postanejo jezni in več kot očitno izrazijo svoje nezadovoljstvo. Njihova potreba po svobodi in avanturi lahko privede do hitrih reakcij, ko se počutijo ujeti.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Strelci spadajo med znamenja, ki se najhitreje razjezijo.
Strelci spadajo med znamenja, ki se najhitreje razjezijo.FOTO: Dreamstime
Zapeljal jo je, ko je bila poročena z drugim
Preberi še
Zapeljal jo je, ko je bila poročena z drugim
Žena Brucea Willisa piše knjigo o življenju po njegovi diagnozi
Preberi še
Žena Brucea Willisa piše knjigo o življenju po njegovi diagnozi
Jodie Foster: Igralska ikona, ki navdihuje ženske v zrelih letih
Preberi še
Jodie Foster: Igralska ikona, ki navdihuje ženske v zrelih letih

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 314