Zadovoljna.si
Jesen

Horoskop znamenja

Horoskop za jesen 2022

Špela Plemelj
29. 09. 2022 05.00
0

Pred nami je jesen in z njo nov sezonski horoskop. Preverite, kaj v naslednjih tednih čaka posamezna astrološka znamenja!

Oven: 

Močna želja po napredovanju bo zaznamovala predstavnike znamenja ovna. Veliko svoje energije bodo usmerjali v to, da dosežejo svoje cilje, a jih bodo okoliščine vedno znova opominjale, da še ni čas za to. Morali se bodo prilagoditi, čeprav s težavo.

Bik: 

Dobro se bodo zavedali časa, v katerega vstopajo. Jesen bo zaznamovana s pripravami in iskanji načinov ter rešitev, ki jim bodo nudili prave odgovore in podporo, kar bodo iskali tudi v partnerstvu. V svojih dejanjih in razmišljanjih bodo zelo temeljiti.

Dvojčka: 

Merkur bo iz faze retrogradnosti kar poskočil naprej in tako predstavnikom znamenja dvojčka ponudil nov zalet in zagon. To bodo sami zelo dobro izkoristili in svoje pripravljalno obdobje usmerili k aktivnemu in intenzivnemu načrtovanju zaključka leta.

Vodnarji tokratne jesenke zgodbe zagotovo ne bodo pozabili.
Vodnarji tokratne jesenke zgodbe zagotovo ne bodo pozabili. FOTO: AdobeStock

Rak: 

Jesen bo predvsem rakom prinesla velike prelomnice in preobrate. Veliko dogajanja jih bo skorajda odvrnilo od opazovanja in sodelovanja. Kljub vsemu bodo sami znali dobro izkoristiti jesenski čas in postaviti nove temelje, ki jih bodo dobro unovčili.

Lev: 

Levi bodo morali skozi jesensko obdobje pokazati veliko odločnosti, poguma in vztrajnosti. Šele v zadnjem delu jeseni bodo tudi sami prepoznali svoje dosežke in si tako dovolili uživati v sadovih svojega dela. Do takrat pa jih čaka veliko preizkušenj.

Devica: 

Konec Merkurjeve retrogradnosti bo device soočilo s ponovnimi opozorili in ponavljanji določenih zgodb. To bo za njih le del ponavljanja in še pred novembrom bodo začeli svojo pot po svojih načrtih in željah. Do takrat pa jih čaka več načrtovanja.

Tehtnica: 

Zanimiva in pestra jesen čaka tudi predstavnike znamenja tehtnice. Želeli bodo uživati v vseh radostih in presenečenjih, ki jih za njih pripravlja to obdobje, vendar bodo nekatere od njih vse skupaj vzele preveč resno. Začetek zime bo vseeno prijetnejši.

Škorpijon: 

Čas ponavljanja in preverjanja preteklih izkušenj bo za škorpijone tisto, kar bo zaznamovalo tokratno jesen. V njih se bo prebudil pravi čarodej in zmogli bodo nadgraditi svoje cilje. Z zavedanjem, da je čas njihov zaveznik, se bodo vztrajno borili.

V počasnih energijah se bodo predstavniki kozorogov vztrajno pripravljali na nov začetek v svojem življenju.
V počasnih energijah se bodo predstavniki kozorogov vztrajno pripravljali na nov začetek v svojem življenju.FOTO: Dreamestime

Strelec: 

Tudi predstavnike znamenje strelcev čaka čas regresije in revizije. To bo tudi čas, ko bodo primorani upočasniti svoje kolesje in se ozreti v stvari, na katere so morda pozabili. Predvsem bodo svojo pozornost usmerjali v dom in družinske razmere.

Kozorog: 

V počasnih energijah se bodo predstavniki kozorogov vztrajno pripravljali na nov začetek v svojem življenju. To bo potrdil tudi Saturnov obrat, ki se bo iz retrogradnosti v drugi polovici oktobra obrnil v direktno gibanje. Dobili bodo zalet in voljo.

Vodnar: 

Vodnarji tokratne jesenske zgodbe zagotovo ne bodo pozabili. Tudi njih čaka veliko sprememb in močnih preobratov. Čeprav bodo sami želeli biti aktivni dejavnik pri vsem tem, se bodo tokrat morali prepustiti, da drugi pokažejo svojo voljo in svoje zahteve.

Ribi: 

Vladar znamenja rib se bo v tokratni jeseni vrnil v svoje znamenje in predstavnikom znamenja rib predočil še nekatere detajle, ki jih morda niso upoštevali ali pa jih niso želeli opaziti. Kar zahtevno obdobje, ki jih bo pripravilo na prihajajočo zimo.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375