Horoskop za februar: ribe čaka eden lepših mesecev, device bodo raziskovale partnerske odnose

Špela Plemeljastrologinja
01.02.2020, 8:44
1
Pred nami je nov mesec in z njim nov mesečni horoskop. Preverite, kaj vam zvezde napovedujejo za februar!

Oven:

Februar bo za vas mesec raziskovanja in spoznavanja novih obzorij. Več lahko pričakujete v drugi polovici meseca, ki vam bo prinesel pestro in raznoliko dogajanje. Sprva vas bo presenetila ljubezen, kasneje pa sledijo spremembe na poslovnem področju.

Bik:

V kratkem boste začutili močno spremembo energije, saj bo v vas več odločnosti in dinamičnosti. Čeprav boste imeli občutek, da ste dobili krila, vam te energije lahko prinesejo več priložnosti za aktivnosti posebne vrste. Včasih si lahko dovolite več.

Dvojčka:

Dobro izkoristite prvi del meseca, ko lahko svojo nežno plat usmerite med prijatelje in v skupine, kjer boste našli več razumevanja in podpore. Konec meseca vam zna retrogradnost Merkurja prekrižati načrte, zato bo bolje, da se čim bolj prepustite toku.

PREBERI ŠE
Letni horoskop 2020: preverite, kaj vse vas čaka!

Rak:

Ne boste se želeli predati, čeprav bodo okoliščine nekoliko nepredvidljive. Odločili se boste za zaupanje in v danih trenutkih dovolili, da se stvari odvijejo same od sebe. Skozi ves mesec boste imeli v sebi borbenost, ki vas bo krepila in opogumljala.

Lev:

Zavedate se, da vsak mesec prinese svoje izzive in tokrat boste svoje izzive in naloge želeli deliti z drugimi. Posebno partner bo tisti, ki se bo izkazal. Morda bodo vaša pričakovanja prevelika, a najbolje se boste odzvali, če vse dojamete kot učenje.

Devica:

Februar bo za vas mesec, ko boste raziskovali svoje partnerske odnose. Merkur bo konec meseca naredil še obrat retrogradno, kar vas bo še dodatno prisilo, da se soočite s situacijo in pogledate resnici v oči. Težko boste našli podporo, ki jo potrebujete.

PREBERI ŠE
Leto 2020 nas bo spodbujalo, da se soočimo z zgodbami

Tehtnica:

Mesec februar bo za vas še posebno pomemben pri iskanju harmonije, ravnovesja in sprave. Najbolj vas bodo tokrat motivirali prav odnosi in skozi njih boste želeli postaviti sebe na prvo mesto. Konec meseca boste še bolj ambiciozni na tem področju.

Škorpijon:

V prvi polovici meseca se boste še borili za svoj pravični delež in to vas bo še dodatno motiviralo, da poiščete prave poti in odgovore. S temi izkušnjami boste v drugem delu meseca bolj zagotovo nastopili pred posamezniki, ki ne bodo hoteli popustiti.

Strelec:

Čaka vas kar nekaj prijetnih in spodbudnih dni. V mesec ste vstopili polni notranjega miru in navdiha. To vas bo spodbujalo, da si pridobite veliko novih možnosti in s svojim optimističnim pristopom in odprtim srcem uresničite želje sebi in drugim. 

Kozorog:

Ta mesec boste imeli občutek, da se vse odvija po pričakovanjih. Zavedate se, da stvari vseeno niso v najlepšem redu, kot bi si želeli. Vseeno lahko v drugi polovici meseca pričakujete dodatno spodbudo in energijo, ki vam bo pomagala pri opravilih.

Vodnar:

Skozi cel mesec boste prijetno zaposleni in celo motivirani. Dobili boste kar nekaj priložnosti, da se pokažete, izrazite in naredite nekaj bolj konkretnega. Posebno konec meseca bo v vas nekakšno pozitivno vrenje, kar boste občutili kot zeleno luč.

PREBERI ŠE
Kozorogom vlada planet Saturn: to so zreli, odgovorni, dosledni in strogi ljudje

Ribi:

Tudi pred vami je eden bolj prijetnih in spodbudnih mesecev. Posebno v drugi polovici meseca vas bodo spremljala prijetna pričakovanja, zaradi katerih boste dobili še več volje in energije. Doumeli boste, da lahko dosežete in naredite veliko več.