Zadovoljna.si
Najboljša družba so ljudje, ki se ne pretvarjajo, da so boljši, kot so... Ampak iskreno ljubijo.

Horoskop znamenja

Horoskop za poletje 2022: preverite, kaj vas čaka!

Špela Plemelj
09. 06. 2022 05.00
0

Prihaja poletje, ki je kot nalašč za nove ljubezni, vroče poletne romance in popestritev zvez. Uživajte ga s telesom in dušo, vendar pazite na nepredvidljive dogodke, zato temeljito preverite, kaj vam napovedujejo zvezde!

Oven: 

Predstavniki znamenja ovna bodo vse poletje uživali podporo Jupitra. To jim bo pomagalo pri soočanju z najrazličnejšimi nalogami. Začetek avgusta prinaša večjo spremembo na področju zavedanja sebe in svoje vloge, kar lahko prinese večje posledice.

Bik: 

Začetek poletja bo za bike resnično nov začetek. Obetajo se jim pomembne spremembe, ki bodo potrdile in zapečatile njihovo prihodnost. Soočeni bodo sami s sabo kot tudi s povečano dinamiko drugih, kar bo vplivalo na njih. Težje bodo prepoznali pomoč.

Dvojčka: 

Dvojčke zagotovo čaka zelo pestro in dinamično poletje. Z veliko vnemo bodo dokončali svoje dosedanje naloge in se podali na pot pridobivanja novih izkušenj. Tudi oni bodo zaznamovani s partnerjevimi odzivi, kar pa bodo izkoristili v svojo korist.

Predstavniki znamenja ovna bodo vse poletje uživali podporo Jupitra.
Predstavniki znamenja ovna bodo vse poletje uživali podporo Jupitra. FOTO: Shutterstock

Rak: 

Raki se bodo skozi poletje soočali z veliko skrivnostmi in z njimi povezanimi zapleti. V tem poletju si bodo močno prizadevali za večje in pomembnejše premike in spremembe, vendar bodo za njih le-te težko dosegljive. Obkroženi bodo z veliko informacijami.

Lev: 

Poletje je za leve vedno zelo zanimivo obdobje. V prvi polovici bodo še iskali svoje mesto in si prizadevali biti najboljši prijatelj. Konec julija bodo deležni večje pohvale, kar jih bo usmerilo v povsem druge vode. Njihova vnema jim lahko škoduje.

Devica: 

Začetno nelagodje bodo predstavniki znamenja device hitro prešli in začeli uživati v teh poletnih dneh. Jasno se bodo zavedali, kakšne so njihove dolžnosti, kar bodo tudi upoštevali. Julij in avgust bosta najbolj konstruktivna meseca za njih.

Tehtnica: 

Predstavniki tehtnice bodo skozi poletje bolj aktivni in usmerjeni v delo. Zdelo se bo, kot da so tokrat pozabili uživati in se veseliti. Sami bodo zelo dobro vedeli, kaj želijo, in to bo tudi razlog, da se podajo v doseganje in realiziranje svojih ciljev.

Škorpijon: 

Poletje se bo za škorpijone začelo zelo intenzivno in burno. Svojo energijo bodo komaj zadrževali, vseeno pa to lahko tudi zelo produktivno izkoristijo. Od julija dalje bodo imeli več časa za prijetne stvari in več pozornosti bodo posvetili partnerju.

Poletje je za leve vedno zelo zanimivo obdobje.
Poletje je za leve vedno zelo zanimivo obdobje.FOTO: Shutterstock

Strelec: 

Tudi strelcem se obeta pozitiven in energičen začetek poletja. To bodo mnogi izkoristili za razna osvajanja in zabavo. Julija pa se bodo energije nekoliko spremenile in čas bo pokazal, čemu se morajo še nekoliko bolj posvetiti in dopolniti, kar manjka.

Kozorog: 

Začetek poletja bo za kozoroge bolj delaven. Zaradi povečanih obveznosti, ki se bodo razvile, bodo sami bolj odmaknjeni od splošnega dogajanja. Čeprav se bo zdelo, da so nedružabni, bodo dejansko zelo aktivni. Pozornost bodo usmerjali v svoje temelje. 

Vodnar: 

Poletje bo vodnarjem dokaj sunkovito spreminjalo razpoloženje in dinamiko. Kljub retrogradnemu Saturnu bodo razmere bolj nestanovitne, saj bodo prinašale veliko sprememb in s tem povezano razdvojenost. Julijski mlaj lahko prinese novo partnerstvo.

Ribi: 

Tudi ribi bodo v tem poletju zaznamovani z retrogradnostjo svojega vladarja. Četudi bodo usmerjeni nazaj, v svojo preteklost, bodo dobili veliko priložnosti za nove začetke. Sprva se bo zdelo zelo naporno, vendar bodo do konca poletja osvojili nalogo.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375