Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Rake čakajo izzivi, za kozoroge bo začetek pomladi usoden

Špela Plemelj
14. 03. 2023 05.00
0

Preverite, kaj vaše astrološko znamenje čaka to pomlad!

Oven: 

Predstavniki znamenja ovna so, podobno kot predstavniki znamenja rib, najboljši predstavniki pomladi. To je čas, ko zacvetijo in se poženejo v delo. Polni energije bodo tudi oni v tem obdobju zelo uspešni, ambiciozni, dinamični in predvsem delavni.

Bik: 

Predstavniki znamenja bika bodo v tem pomladnem obdobju dvignili svoje energije in si zadali višje cilje. Močneje se bodo zavedali svoje vrednosti in s tem dvignili ceno svojega delovanja in prizadevanja. Zelo bodo uživali v vsem, kar bodo počeli.

To pomlad bodo imeli predstavniki raka veliko dela in soočeni bodo z veliko izzivi.
To pomlad bodo imeli predstavniki raka veliko dela in soočeni bodo z veliko izzivi. FOTO: Shutterstock

Dvojčka: 

To pomlad bodo predstavniki znamenja dvojčka bolj zasanjani in ne pretirano motivirani. Svoje odločitve in razmišljanja bodo izrazili hitro in zaradi tega nepremišljeno. Svoje poslanstvo bodo hiteli uresničevati, saj bodo njihove želje zelo preproste.

Rak: 

To pomlad bodo imeli predstavniki raka veliko dela in soočeni bodo z veliko izzivi. Preizkusi, ki jih čakajo, bodo imeli velik in pomemben vpliv za njihovo prihodnje življenje. Tega se bodo sami močno zavedali, zato ničesar ne bodo prepuščali naključju.

Lev: 

Pomlad bo tokrat za predstavnike znamenja leva zelo dinamična in pestra.  S svojim nastopom in energijo bodo močno opozorili na svoje potrebe in zastavljene cilje. Naslednje tedne in mesece bodo izkoristili za uresničitev svojih zastavljenih ciljev.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Devica: 

Device bodo v tem pomladnem obdobju imele veliko dela. Svoja prizadevanja in obveznosti bodo hitele uresničevati in si tako postavile dobre temelje za to, kar potrebujejo. Konec pomladi pa jih čaka še dodatno izpopolnjevanje in nadgradnja obstoječega.

Tehtnica: 

Pomlad bo za predstavnike znamenja tehtnice polna navdušenja in občudovanja. Svoje pretekle dosežke bodo postavili na svoje mesto in jim dali realno vrednost. To bo za njih zelo pomembno in spodbudno. Najbolj zagreti si lahko obetajo novo partnerstvo.

Škorpijon: 

Veliki in pomembni premiki ter koraki čakajo predstavnike znamenja škorpijona. Svoje ambicije in cilje bodo postavili na raven, ki jim bo v največjo korist in s tem bodo močno dvignili svojo vrednost. Brez oklevanja bodo tokrat še bolj odločni.

Strelec: 

Prehod v pomladni čas bodo strelci zaznali bolj dinamično in intenzivno. Čeprav je to v njih že od začetka leta, bodo spomladanski meseci vse skupaj le še opolnomočili. Čaka jih kar nekaj novosti, na katere se bodo odzvali zelo spretno in odločno.

Kozorog: 

Začetek pomladi bo za predstavnike znamenja kozoroga dokaj usoden. S takšnimi energijami bo obarvano njihovo celo leto, zato bodo njihova dejanja in odločitve še posebno previdne in umirjene. Vseeno bo v njih več upanja in pozitivne naravnanosti.

Veliki in pomembni premiki in koraki čakajo tudi predstavnike znamenja škorpijona.
Veliki in pomembni premiki in koraki čakajo tudi predstavnike znamenja škorpijona.FOTO: Shutterstock

Vodnar: 

Tudi vodnarji bodo, podobno kot kozorogi, pomladno obdobje zaznavali bolj nežno, a tudi motivirano. Novi začetki so jim pisani na kožo in te priložnosti bodo z veseljem izkoristili. Dinamika in navdih, ki jih bosta spremljala, bosta zanje pravi eliksir.

Ribi: 

Pomladni čas je čas, ko predstavniki znamenja rib zadihajo in zaživijo. Meje možnega se bodo tokrat tudi za njih razprle in jim ponudile brezmejnost in povečano upanje. Prepoznali bodo svojo vrednost in se odločili za velik in pomemben korak naprej.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 314