Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Kaj današnja jagodna luna pomeni za vaše astrološko znamenje?

N. Č.
22. 06. 2024 05.00
0

Tukaj je jagodna luna v kozorogu! Svoj vrhunec bo doživela na današnji dan, 22. 6. 2024, ob 3:08, prinesla pa nam bo predvsem napredek na kariernem področju. Na vsako astrološko znamenje bo sicer vplivala malce drugače, več pa lahko preberete v nadaljevanju.

Kaj nam prinaša jagodna luna?

Oven

Ovne v tem času čaka prav poseben preboj. Ta bo morda v vaše življenje prišel v obliki napredovanja, morda pa se vam bo ponudila povsem nova priložnost za delo. Zna se zgoditi tudi, da vas v tem času čaka prav posebna nagrada, ki bo več kot zaslužena, energijo jagodne lune pa lahko izkoristite tudi za to, da vsem pokažete, iz kakšnega testa ste!

Poletni solsticij: kdaj bo prvi poletni dan?
Preberi še
Poletni solsticij: kdaj bo prvi poletni dan?

Bik

Ta polna luna vas bo spodbudila, da odprete svoj um in duha novim obzorjem. Čas je, da zapustite svoje območje udobja in se podate 'na novo ozemlje'. Ta polna luna vam bo tudi dala spodbudo za napredek, v bližnji prihodnosti pa vas čaka tudi izlet ali celo potovanje.

Dvojčka

Končno se bo izkazalo, ali sta s partnerjem res za skupaj ali ne. Lahko se zgodi, da se bo vaš libido 'dvignil čez streho', lahko pa se zgodi, da bo prišlo do prepirov. Če bosta težave rešila pod to polno luno, vaju v bližnji prihodnosti čaka selitev.

Jagodna luna nas bo spodbudila k doseganju dolgoročnih ciljev.
Jagodna luna nas bo spodbudila k doseganju dolgoročnih ciljev.FOTO: Adobe Stock

Rak

Tudi pri vas je čas, da ocenite svoje razmerje in odnose. Pred vami so veliki koraki. Je morda na vidiku selitev? Zaroka? Morda celo poroka? Še je čas, da pobegnete, če niste prepričani.

Rak: namigi in nasveti o ljubezni, karieri in še več
Preberi še
Rak: namigi in nasveti o ljubezni, karieri in še več

Lev

Sprostite se! Skušajte najti ravnotežje med zasebnim in poklicnim življenjem. Sledite svojemu srcu in se ukvarjajte samo s stvarmi, ki vas osrečujejo. 

Devica

Na vidiku je užitek! Na vidiku je romanca! Strast, romantika in zabava bodo ta konec tedna vaša glavna prioriteta, še posebej, če ste samski. Ta polna luna vam napoveduje, da lahko to poletje srečate nekoga zelo posebnega, morda celo sorodno dušo.

10 razlogov, zakaj bi moral vsak imeti v svojem življenju devico
Preberi še
10 razlogov, zakaj bi moral vsak imeti v svojem življenju devico

Tehtnica

Vaše življenje se bo kmalu spremenilo. Na vidiku je prenova, morda celo selitev. Pod to polno luno posvetite čas tudi svoji družini in prijateljem. Če pride do težav ali nesporazumov, jih rešite takoj. Nikar ne odlašajte!

Škorpijon

Pod to polno luno bo pri vas v ospredju komunikacija. 

Strelec

Pri vas bodo tokrat v ospredju finance. Podrobno preglejte tako svoje dohodke kot prihodke, hkrati pa se poskusite izogniti večjim stroškom. 

Jagodna luna bo strelce usmerila na področje financ.
Jagodna luna bo strelce usmerila na področje financ.FOTO: Adobe Stock

Kozorog

Za vas je to najpomembnejša polna luna v letošnjem letu. Pod drobnogledom bodo vaše želje, vaši cilji in sanje. Vse, kar ste si kadar koli želeli, bo na dosegu roke, na vas pa je, ali boste to priložnost izkoristili ali ne.

5 astroloških znamenj, ki se najraje ukvarjajo s športom
Preberi še
5 astroloških znamenj, ki se najraje ukvarjajo s športom

Vodnar

Sprostite se in se prepustite domišljiji. Tudi za vas bo sicer ta polna luna dokaj intenzivna, saj se v zadnjem času počutite precej izgorelo.

To se bo zgodilo v letu 2024
Preberi še
To se bo zgodilo v letu 2024
Astrološki dogodek, ki bo zaznamoval celotno človeštvo
Preberi še
Astrološki dogodek, ki bo zaznamoval celotno človeštvo

Ribi

Čas je za praznovanje življenja! Uredite se, oblecite svojo najljubšo obleko, obujte najvišje pete in se naličite z najmočnejšo šminko, čas je namreč, da se odpravite na zabavo! Razširite svoja obzorja in spoznajte nove ljudi!

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: people.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493