Zadovoljna.si
numerologija

Horoskop znamenja

Kaj pomeni datum 10. 10.?

J.V.
10. 10. 2022 13.42
0

Iste številke v datumu pomenijo, da je vibracija močna in da moramo biti pozorni na sporočila, ki jih na ta dan prejemamo. Obstajajo namreč številni znaki, ki nas spodbujajo k določeni spremembi oziroma premiku. In števila so zagotovo med njimi.

Ko vidite številko 1, je to močan znak iz vesolja, da vas podpirajo močne sile, ki se bodo manifestirale v vašem življenju – ne glede na to, ali gre za ljubezen, kariero, zdravje ali kaj drugega. Medtem pa število 0 predstavlja neomejeno moč vesolja. To število je število vesolja in označuje vseobsegajočo moč okoli vas, ki se pojavlja v neskončnem izobilju.

Ali povsod vidite 111 ali 333? To so angelske številke z močnim pomenom
Preberi še
Ali povsod vidite 111 ali 333? To so angelske številke z močnim pomenom

Število 10 v numerologiji predstavlja moč in potencial ter nam prinaša energijsko priložnost, da očistimo svojo karmo in utremo pot za neomejen nov začetek. 10. oktobra čutimo dvojno dozo tega vzdušja, zaradi česar je to odličen čas, da začnemo sprejemati svobodo v vseh vidikih svojega življenja.

Število 10 kot prvo izmed dvomestnih števil (in s tem prvo število v povsem novem ciklu) nosi energijo svobode in neodvisnosti. Kardinalna števila v numerologiji, ki so sestavljena iz enomestnih števil, se v tej praksi najpogosteje uporabljajo, 10 pa je mogoče razdeliti na dve: ena in nič. 

V mnogih religijah in duhovnih praksah je število 10 videti kot popolno število. V njem je vibracija enke, ki govori o novih začetkih, in vibracija ničle, ki je neskončen odprt prostor, kjer se čudeži pojavijo dobesedno iz zraka. Ta energija pomeni zaupanje v našo rast in našo sposobnost, da tvegamo in izkoristimo priložnosti.

Kozoroge čakajo zahtevnejši izzivi, bikom bodo energije naklonjene
Preberi še
Kozoroge čakajo zahtevnejši izzivi, bikom bodo energije naklonjene
Astrologija
AstrologijaFOTO: Adobe Stock

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395