Zadovoljna.si
Astrologija-1

Horoskop znamenja

3 znamenja, na katera bo imela sobotna polna luna največji vpliv

J.V.
25. 02. 2021 07.57
0

21. februarja se je zaključilo prvo retrogradno obdobje Merkurja letos, od meseca pa se bomo poslovili s polno luno v znamenju device, ki bo v soboto, 27. februarja.

Zaradi retrogradnega obdobja je za nami precej burno obdobje, ki pa se bo s polno luno v devici končalo bolj mirno. Polna luna bo nebo razsvetlila to soboto in s seboj prinesla močne kozmične vibracije, ki bodo marsikaj razjasnile. Astrologi menijo, da bi morala vsa astrološka znamenja to priložnost izkoristiti za duhovno čiščenje, da prekinejo nezdrave navade, za sabo pustijo toksične odnose in naredijo pregled svojih ciljev in želja.

Kdaj nas v letu 2021 čakajo retrogradna obdobja
Preberi še
Kdaj nas v letu 2021 čakajo retrogradna obdobja
Prihajajoča polna luna se bo zgodila v spremenljivem zemeljskem znamenju device, ki daje poudarek praktičnim zadevam.
Prihajajoča polna luna se bo zgodila v spremenljivem zemeljskem znamenju device, ki daje poudarek praktičnim zadevam. FOTO: Dreamstime

Prihajajoča polna luna se bo zgodila v spremenljivem zemeljskem znamenju device, ki daje poudarek praktičnim zadevam, kot sta dajanje prednosti dobremu počutju in bolj organizirana vsakodnevna rutina. Ker je to zadnja polna luna tako v zimski sezoni kot astrološkem letu (oboje se konča s spomladanskim enakonočjem marca), bo njena energija še posebej močna. To bo pravi čas, da se končno dobro očistimo vsega slabega in tega, kar nas ne osrečuje in nam ne prinaša zadovoljstva. Vzemite to kot kozmično predpomladansko čiščenje srca, doma in urnika.

Za nami sta že dva meseca leta 2021, zato je polna luna tudi pravi čas, da naredimo pregled vsega, kar smo v tem času dosegli. Ali se držimo zdravih navad? Smo naredili kakšen korak k uresničitvi svojih sanj? V nasprotnem primeru nam bo luna prinesla zelo močan energijski zagon, ki ga potrebujemo za vrnitev na pravo pot.

Polne lune so najboljši čas v Luninem ciklusu za sproščanje energije iz našega življenja, zato izkoristite čistilne sposobnosti te lunacije in jo uporabite za razbijanje slabih navad. Izkoristite jo za to, da še več pozornosti namenite skrbi zase in okrepite svojo 'self-care' rutino. 

Kaj pomenijo lunine mene?
Preberi še
Kaj pomenijo lunine mene?

3 astrološka znamenja, na katera bo imela polna luna tokrat največji vpliv

DVOJČKA

Dvojčki bodo tokratno polno luno čutili na zelo osebni ravni, a jo zaradi vpliva device lahko izkoristijo v svoj prid. Začnite z manjšimi koraki in očistite svoj dom predmetov, ki vam ne služijo več in se jih že predolgo oklepate. Ko boste na novo pogledali vse, boste morda ugotovili, da do materialnih stvari niste tako sentimentalni, kot ste nekoč mislili. Poleg tega se boste počutili bolj učinkovito in produktivno, če delate v čistem in urejenem prostoru.

TEHTNICA

Tehtnice ne bodite presenečene, če se med polno luno ne boste počutile preveč družabno in boste bolj uživale v samoti. Ta lunacija bo za vas namenjena tihemu času introspekcije, duhovnim mislim in veliko počitka. Torej namesto da bi delali načrte za druženje in se lotili dodatnih nalog v službi, si raje vzemite čas zase. Se počutite povezani s svojo duhovno platjo? Vam je prijetno preživljati čas sami? Trenutna kozmična energija vas bo izzvala, da se soočite s temi vprašanji in poiščete praktične rešitve. Poskusite narediti meditacijo ob polni luni, da se boste počutili prizemljeno, bistre glave in duhovno usklajene.

VODNAR

Ta polna luna vam ponuja priložnost, da osvetlite skrite in namerno pokopane dele vaše psihe. Če boste povsem iskreni s seboj, lahko to polno luno izkoristite za čustveno čiščenje. Soočite se z resnico, izpolnite svoje obljube in odplačajte svoje dolgove. In ko se boste znebili vseh bremen, ki so vam ležala na srcu, se boste počutili bolj svobodne in pripravljene sprejeti prihodnost.

Vir: bustle.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493