Zadovoljna.si
Zaljubljen par

Horoskop znamenja

Kako ga osvojiti, če je po horoskopu kozorog?

Špela Plemelj
27. 12. 2021 05.00
0

Ljudje, rojeni v znamenju kozoroga, med 22. decembrom in 20. januarjem, ljubše jim je vse kar je klasično in sovražijo spremembe ter svoje stališče zagovarjajo zelo močno ter vztrajno. So trdni, zanesljivi, zaščitniški, vztrajni in korektni.

Kozorog je zemeljsko in kardinalno znamenje, ki mu vlada planet Saturn. Kozorog je velik karierist in pravičnik, zato zna poskrbeti za vse vpletene, da bodo deležni pravičnega deleža. To so strogi profesorji, ki zvesto sledijo svojim prepričanjem. Bolj so naklonjeni stabilnim in tradicionalnim vrednotam, zato jih boste v radikalne spremembe težko prepričali.

Letni horoskop 2020: preverite, kaj vse vas čaka!
Preberi še
Letni horoskop 2020: preverite, kaj vse vas čaka!
Kozorog - astrološko znamenje
Kozorog - astrološko znamenje FOTO: iStock

Red mora bit

Kozorogi so zelo strukturirani in prisegajo na red ter na dobro organizacijo. To so odločni šefi, ki pa včasih ne znajo stopit v čevlje podrejenega. Poslovno so velikokrat zelo uspešni, saj jim disciplina in velika požrtvovalnost koristita pri doseganju zastavljenih ciljev. Ko si cilj enkrat zastavijo, bodo vse smoje moči usmerili v to, da cilj dosežejo in tako pridejo na prvo mesto. So zelo zaščitniški in to jih včasih dela zelo nekompromisne in surove. Imajo odličen spomin in to kar se naučijo obvladajo vse svoje življenje. Hitro dosežejo dobo zrelosti, kar jih dela še posebno odgovorne in skrbne. Tako tudi hitro dobijo trdo kožo in se zmorejo soočit z vsem v življenju.

To so predstavniki horoskopa, ki so rojeni konec leta, v bolj hladnem obdobju leta. To jim nosi lastnosti kot so potrpežljivost, odpornost, stabilnost, odločnost, pragmatičnost pa tudi nepopustljivost, hladnost in nedostopnost. Zaradi tega so dobri na vseh področjih, ki zahtevajo veliko ponavljanj, natančnosti, vztrajnosti in strateškega pristopa. Dobro se znajdejo na vodilnih položajih, kjer lahko pokažejo svojo resnost in načelnost. Dobro se počutijo tudi v zdravstvu, gradbeništvu, prosveti ali v raznih uradih. Ker so zelo predani svojemu delu in svojim nalogam, včasih pozabijo na vse druge, ker si tako močno prizadevajo dokončati svoj projekt. To jim lahko pobere veliko volje in moči.

Tehtnica: značaj, primerne službe in kako jo osvojiti
Preberi še
Tehtnica: značaj, primerne službe in kako jo osvojiti

Kako osvojiti kozoroginjo – žensko?

Ženske, rojene med 23. decembrom in 20. januarjem, so klasične lepotice, ki z leti ohranjajo svoj mladosten videz in so na to tudi ponosne. Njeno pozornost si boste najprej pridobili s kvalitetnim pogovorom, klasen šopek žametnih vrtnic pa nobena ne bo zavrnila. Seveda bodo rade nosile tudi bogato verižico, ki se bo skromno bleščala.

Kako osvojiti kozoroga – moškega?

Moški, rojeni v znamenju kozoroga so zelo trpežni in neizprosni. Dobra masaža bo stopila še tako trdega moškega. Ker veliko delajo, se bodo razveselili tudi odličnega kosila ali večerje. Z dobro izbrano knjigo, z zgodovinsko, ali strokovno vsebino, pa zagotovo ne boste zgrešili. Klasična črna obleka jim bo zagotovo ukradla pozornost.

Kozorogi se ujemajo z devicami, vodnarji in tudi z biki, tehtnicami ter strelci.

Takšne so po značaju ženske rojene v znamenju strelca
Preberi še
Takšne so po značaju ženske rojene v znamenju strelca

50 odtenkov sive

Klasika je vedno del njihovega vsakdana. Zavedajo se, da je dober kos črne, bele ali sive obleke nepogrešljiv v njihovi omari, saj na ta način lahko ustvarjajo različne druge kombinacije z le malo truda. Kamni, ki jih pripisujemo kozorogom so hematit, malahit in serpentin. Kozorog je zemeljsko znamenje, zato mu je blizu vse česar se lahko dotakne in občuti trdnost ter strukturo materiala. Radi tudi ustvarjajo iz lesa, sicer pa jih boste lahko navdušili s preprostim šopkom izbranih rož.

Vladajoči planet: Saturn

Element: zemlja

Barva: črna, siva, srebrna, biserna

Drag kamen: hematit, malahit

Kovina: srebro, platina

Žival: kuščarji in mali plazilci

Dan v tednu: sobota

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 324