Zadovoljna.si
kristali

Horoskop znamenja

Kristali, ki bodo v trenutku izboljšali vaše razpoloženje

N. Č.
15. 02. 2024 05.00
0

Vsi imamo dneve, ko smo potrti in žalostni, a brez skrbi, voljo do življenja in pozitivno energijo lahko najdete tudi s pomočjo kristalov, ki bodo v trenutku izboljšali vaše razpoloženje.

Kristali lahko pomagajo umiriti vaš um, pomiriti vašo dušo in povečati vašo raven energije s svojimi nežnimi in poživljajočimi vibracijami.

Kristali, ki bodo v trenutku izboljšali vaše razpoloženje

Bornit kristal optimizma in veselja

Bronit nas uči živeti življenje 'na polno'. Uči nas ljubiti svoje življenje in resnično ceniti vsak trenutek. Sporoča nam, da je življenje polno čarovnije in čudes, naša naloga pa je, da odpremo oči za množico čudežev, ki se vsak trenutek dogajajo okoli nas. Ko začnemo opažati te čudeže v vsakdanjih situacijah, se spomnimo svoje povezanosti z božanskim in naše življenje bo postalo sveto potovanje, polno magije in blagoslovov.

Kristali, s pomočjo katerih boste priklicale uspeh
Preberi še
Kristali, s pomočjo katerih boste priklicale uspeh

Ko se počutite žalostno, bo ta kristal prinesel kanček pozitive v vašo vsakodnevno rutino. Njegove živahne barve vam bodo dale takojšnjo dozo poživljajoče energije, delo s tem kristalom, pa bo poskrbelo, da se boste videli v najbolj ugodni luči, ki si jo lahko zamislite. Ko se boste končno videli v dobri luči, se bo vaše življenje začelo čudežno spreminjati.

Bronit – Peacock Ore
Bronit – Peacock OreFOTO: Shutterstock

Unakite

Vsi se včasih počutimo nekoliko 'zataknjene'. Morda se oklepamo nečesa iz preteklosti in obupujemo, ker se zavedamo, da nikoli več ne bo, kot je bilo. S tem preprečujemo novi energiji, da bi vstopila v naše življenje, saj energija iz preteklosti zavzema preveč prostora. Če se vam to zdi znano, ste morda obtičali med dvema svetovoma.

Kristali, ki bodo izboljšali vaš spanec
Preberi še
Kristali, ki bodo izboljšali vaš spanec

Če vaš um preplavijo boleči spomini na preteklost in tesnoba glede prihodnosti, vam bo delo s tem kristalom pomagalo, da se vrnete nazaj v sedanjost. Kristal Unakite vam lahko pomaga ponovno pridobiti občutek jasnosti, meditacija s tem kristalom pa lahko pomiri preveč aktiven um in upočasni tok misli v vaši glavi.

Unakite
UnakiteFOTO: Shutterstock

Turkiz

Delo s turkiznim kristalom vas poveže z zdravilnimi vodami Zemlje. Če v rokah držite košček turkiznega kristala in opazujete njegove svetlo modre odtenke, se vam lahko takoj izboljša razpoloženje.

Od antičnih časov naprej so verjeli, da turkizni kristal svojega nosilca obdaja z močnim zaščitnim ščitom. Delo s tem kristalom čisti in krepi vaše energijsko polje, kar posledično dvigne frekvenco vibracij in izboljša vaše razpoloženje.

Poznate kristal, ki bo prečistil vašo energijo?
Preberi še
Poznate kristal, ki bo prečistil vašo energijo?

Turkizni kristal vas opominja, da ne glede na to, skozi kaj greste, je vedno luč na koncu tunela. Če se počutite žalostni, vam lahko živahne vibracije turkizne barve pomagajo preusmeriti pozornost na bolj optimistične misli.

Delo s turkiznim kristalom je lahko zelo pomirjujoča in negovalna izkušnja, saj ta kristal pričara podobe azurne oceanske vode, ki prinaša občutek umirjenosti in blaženosti.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ali ste vedeli, da obstajajo kristali, ki lahko v trenutku izboljšajo vaše razpoloženje?
Ali ste vedeli, da obstajajo kristali, ki lahko v trenutku izboljšajo vaše razpoloženje?FOTO: Shutterstock
Konjunkcija Venere in Marsa prinaša zlitje energij
Preberi še
Konjunkcija Venere in Marsa prinaša zlitje energij
Horoskop 2024: to nam letos prinaša sezona rib
Preberi še
Horoskop 2024: to nam letos prinaša sezona rib

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493