Zadovoljna.si
Kristali

Horoskop znamenja

Kristali, s pomočjo katerih boste priklicale uspeh

Zadovoljna.si, N. Č.
06. 02. 2024 05.00
0

Enotne definicije uspeha ni, saj lahko ta različnim ljudem pomeni zelo različne stvari, pogosto pa je uspeh povezan z našim občutkom izpopolnjenosti. Obstaja nekaj kristalov, ki nam lahko pri doseganju tega občutka pomagajo.

Uspešne se navadno počutimo takrat, ko vemo, da smo delali po svojih najboljših močeh. Tudi če se stvari niso izšle tako, kot smo pričakovali, imamo lahko še vedno mirno vest, saj vemo, da smo dali vse od sebe.

Pri vsem tem ne smemo pozabiti na samozavest, ki je pri manifestiranju ključnega pomena, v dodatno pomoč pa so nam lahko nekateri kristali, o katerih lahko več preberete v nadaljevanju. 

3 kristali za privabljanje obilja
Preberi še
3 kristali za privabljanje obilja

Kristali, ki nam pomagajo priklicati uspeh

Ognjeni ahat – najboljši za krepitev moči in volje

Ognjeni ahat je kristal strasti in veselja, ki nas napolni s poživljajočo energijo in nam pomaga doseči vse, kar si zadamo. Delo z ognjenim ahatom nam daje pogum, da sledimo svoji strasti in premagamo vse ovire, ki stojijo na naši poti do uspeha.

Delo z ognjenim ahatom nam daje potrebno moč in odpornost, da nadaljujemo in še naprej verjamemo vase, tudi takrat, ko se nam zdi, da se nikamor ne premikamo. Lastnosti tega kristala nam lahko pomagajo uravnotežiti naša čustva, hkrati pa nas ščitijo pred tako imenovanimi energijskimi vampirji, ki nam krvoločno pijejo energijo.

Ognejeni ahat
Ognejeni ahatFOTO: Shutterstock

Rubin fuksit najboljši za ljubezen do samega sebe in notranje ravnovesje

Rubin fuksit nas uči, da zaupamo sami sebi, hkrati pa nas opominja, da ni zdravo, da se primerjamo z drugimi. To, kar si želijo drugi, ni tisto, kar nas bo naredilo srečne in uspešne, pomembno je le, da zaupamo vase in sledimo svojim ciljem. 

Ta čudoviti kristal nas vodi, da postavljamo zdrave meje z drugimi in ne dovolimo nikomur, da nam izčrpa navdušenje in veselje do življenja.

Rubin fuksit
Rubin fuksitFOTO: Shutterstock

Sončni kamen – najboljši za povečanje samozavesti

Sončni kamen nam sporoča, da moramo zaupati v lastne darove in sposobnosti, tudi če nimamo podpore bližnjih. Delo s sončnim kamnom nas navdaja z občutkom optimizma in nam pomaga ukrepati v smeri doseganja uspeha. Zaradi svetlih vibracij tega kristala se počutimo, kot da je vse mogoče.

Sončni kamen nas opominja, da imamo vse potrebno, da svoje sanje spremenimo v resničnost. Zavedati se moramo, da si zaslužimo vse najboljše, kar nam življenje ponuja.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sončni kamen
Sončni kamenFOTO: Shutterstock
Poznate kristal, ki bo prečistil vašo energijo?
Preberi še
Poznate kristal, ki bo prečistil vašo energijo?
Poznate kristal ljubezni, ki bo odprl vašo srčno čakro?
Preberi še
Poznate kristal ljubezni, ki bo odprl vašo srčno čakro?
Ametist – kristal spiritualnosti, ki se bo zasidral v vašo dušo
Preberi še
Ametist – kristal spiritualnosti, ki se bo zasidral v vašo dušo

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493