Zadovoljna.si
Kristali

Horoskop znamenja

3 kristali za podžiganje spolne strasti

N. Č.
19. 04. 2024 05.00
0

Ali ste že kdaj občutili potrebo po prebujanju strasti in poželenja v svojem ljubezenskem življenju? Če se počutite, kot bi vaša spolna energija potrebovala malo dodatnega zagona, je morda čas, da se obrnete k naravi za pomoč.

Kristali že tisočletja veljajo za močne energetske zaveznike, ki lahko podprejo in spodbudijo različne vidike našega življenja, vključno s spolnostjo. V tem članku bomo raziskali tri močne kristale, ki so znani po svoji sposobnosti podžiganja spolne strasti in prebujanja čutnosti. 

Sezona bika bo najbolj vplivala na ta astrološka znamenja
Preberi še
Sezona bika bo najbolj vplivala na ta astrološka znamenja

Kristali za prebujanje želje po spolnosti

Granat

Granat je resnično kristal romantike in strasti. Ima neverjetno energične in oživljajoče vibracije, delo s tem kristalom pa ne poveča le vaše spolne strasti, ampak tudi strast do življenja sploh.

Če menite, da je odnos med vami in vašim partnerjem izgubil iskrico, jo lahko delo s kristalom granatom pomaga ponovno prižgati. Temno rdeči odtenki tega kristala pomagajo obnoviti spolno strast in v vaše intimno razmerje vnesejo vznemirljivo energijo.

Edinstvena priložnost: spoznajte igralce serije Skrito v raju!
Preberi še
Edinstvena priložnost: spoznajte igralce serije Skrito v raju!

Kristal granat nas opominja, da je užitek naša rojstna pravica in da si moramo dovoliti občutiti ugodje in radost, pomaga pa nam tudi pri otresanju občutka krivde in sramu. Nikoli se ne sramujte svoje spolnosti, saj vam ravno ta omogoča, da lahko doživite močno kozmično združitev med dvema dušama.

Granat
GranatFOTO: Shutterstock

Rdeči aventurin

Rdeči aventurin je še en odličen kristal za krepitev strasti med vami in vašim partnerjem. Če se počutite nekoliko izčrpano in zdolgočaseno, vam lahko ta kristal pomaga pri dvigu energije, kar pa bo pozitivno vplivalo tudi na vaš libido. 

Delo s kristalom rdečega aventurina vam lahko pomaga, da se lažje prepustite toku spolne energije. Omenjeni kristal vam bo pomagal, da boste s svojim partnerjem bolj odprti in odkriti, morda vam bo tokrat uspelo pokazati tudi vašo ranljivo plat. 

Takšni sta najlepši dvojčici na svetu danes
Preberi še
Takšni sta najlepši dvojčici na svetu danes

Ali zaupate svojemu partnerju?

Strah, skrb, sram in krivda lahko povzročijo blokade v pretoku spolne energije skozi vaše telo. Zato sta medsebojno zaupanje in iskrena, odprta komunikacija v intimnih odnosih tako pomembna. Svoje telo in duha lahko resnično sprostite le, če zares zaupate svojemu partnerju. 

Kdo je bila Jeanne du Barry, kontroverzna ljubica francoskega kralja?
Preberi še
Kdo je bila Jeanne du Barry, kontroverzna ljubica francoskega kralja?

Kako ga uporabljati?

Za povečanje ravni energije in libida nosite kristal rdečega aventurina kot nakit, nosite pa ga lahko tudi v žepu ali torbici.

Rdeči aventurin
Rdeči aventurinFOTO: Shutterstock

Nori čipkasti ahat

To je kristal ustvarjalnosti in igrivosti, ki vas opominja, da sprejmete bolj igriv pristop do svojega ljubezenskega življenja. Pogosto smo tako ujeti v skrbi za prihodnost in analiziranje dolgoročnega potenciala naših romantičnih odnosov, da ne moremo uživati tukaj in zdaj. Omenjeni kristal nas opominja, da življenja ne smemo jemati preveč resno in da se moramo kdaj pa kdaj tudi sprostiti. 

Nori čipkasti ahat ima neverjetno pozitivno in poživljajočo energijo, ki vam lahko pomaga, da se počutite bolj energične, kar vam posledično pomaga do bolj aktivnega spolnega življenja. Z njegovo pomočjo se boste počutili bolj sproščeni in boste lahko bolj uživali.

Najlepši moški na svetu bo postal oče
Preberi še
Najlepši moški na svetu bo postal oče

Prava strast se začne, ko se vaš um izklopi! Ravno zato je tako pomembno, da se prepustite toku ter se ne zadržujete in ne poskušate nadzorovati svojih telesnih občutkov.

Nori čipkasti ahat
Nori čipkasti ahatFOTO: Shutterstock
Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471