Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop znamenja

Letni horoskop 2020: preverite, kaj vse vas čaka!

Špela Plemelj, astrologinja
21. 12. 2019 08.06
0

Ko se staro leto poslavlja in ko vrata odpiramo novemu, radi pogledamo, kaj nam je odhajajoče leto prineslo, hkrati pa se sprašujemo, kakšno bo prihajajoče. Česa se lahko veselimo in česa se moramo bati v novem letu? Kateremu znamenju bo leto 2020 najbolj naklonjeno?

OVEN

Začetek leta vam prinaša veliko dinamičnosti, več odločnosti in direktnosti. Zastavili si boste dokaj jasne cilje in to si boste na vso moč tudi prizadevali uresničiti in doseči. Vsaj v prvi polovici leta boste kolebali med družinsko in poslovno sfero. Morali boste narediti prostor tako za eno kot za drugo, kar vam bo prinašalo več izzivov. Mesec april bo za vas še posebno zahteven. Druga polovica leta, posebno mesec julij, vam prinaša več ugodnejših energij, ko boste lahko bolj povezani sami s sabo in boste tako veliko lažje delali korake naprej.

BIK

Dobra družba je vse, kar boste rabili. Čeprav si boste v začetku leta zelo prizadevali, da najdete ustrezen krog ljudi, bo to za vas večji izziv. Hitro boste ugotovili, da morate najprej poskrbeti zase, zato bo odmik prava izbira. Že marca boste zaznali, da se vaše počutje izboljšuje in tako boste veliko lažje sledili svojim ciljem. Maja pa boste zopet morali narediti korak nazaj in narediti revizijo, zlasti na področju lastnih vrednot in financ. To bo več sadov obrodilo v drugi polovici leta, ko boste zaznali, da se vse začenja postavljati na svoje mesto.

DVOJČKA

Kot vsako leto bo tudi tokrat začetek leta za vas bolj naporen in obremenjujoč. S svojo raznoliko naravo, boste še prehitro vstopili v na nov teren, kjer se boste počutili bolj doma in bolj lahkotno. Poleg za vas značilnih obdobij zakasnitev, ki bodo tokrat v mesecu februarju, juniju in oktobru, boste imeli veliko priložnosti, da se resnično dokažete. Pomembna meseca za vas bosta predvsem januar in maj. V tem obdobju boste bolj ustvarjalni in drzni, kar bo imelo za vas velik pomen. Področje partnerstva pa vam bo skozi zelo leto poseben izziv.

RAK

Leto 2020 bo za vas eno bolj pomembnejših let. Postavljali se boste na lastne noge in veliko svoje energije usmerili v to, da presežete, kar je starega in pustite za seboj vse tisto, česar ne rabite. Predvsem se bo to poznalo v odnosih, kjer boste delali največje spremembe. To vam bo jasno že zelo zgodaj. Skozi celo leto vas bo spremljala ta gonilna sile in imeli boste dovolj energije, da se soočite z vsem, kar se vam bo pokazalo. Poletno obdobje vam bo prineslo še eno pomembnejšo prelomnico in morali si boste priznati vse, kar ste si tajili.

LEV

Začetek leta bo za vas izjemno naporen, a to bo tudi tisti čas, ko boste lahko sami sebi dokazali kaj vse ste sposobni. Kot je v vaši  naravi, ne boste čakali in zapravljali svojega časa, ampak boste kmalu začeli aktivno iskati nove načine. Marca bodite posebno previdni pri svojih financah. Dobili boste priložnost, ki pa se zna izkazati za jalovo. Vseeno boste lahko že v aprilu spoznali pomembno osebo, ki bo naredila korenite spremembe v vašem življenju. Od poletja dalje boste zopet začeli postavljati sebe na prvo mesto in to zna močno vplivati na kariero.

DEVICA

Koga ali kaj boste skrivali? Nečesa v začetku leta ne boste pripravljeni razkriti in to bo močno vplivalo na prvi del leta. Šele maja boste pripravljeni narediti tiste korake, ki vas bodo odpeljali na drugačno pot. Morda bo to povezano s partnerjem. Sredina leta bo pri vas zaznamovana z razmišljanjem o preteklih dogodkih in kako to vpliva na vašo prihodnost. Jesenski čas pa vam kot vedno prinaša nove možnosti in odpira nova vrata. Dovolili si jih boste odpreti. Kmalu boste zlezli na zeleno vejo in začeli sprejemati odločitve, kot boste sami želeli.

TEHTNICA

 Stremeli boste drugam. V začetku leta bo v vas želja po svobodi in odprtosti. Najprej si sploh ne boste želeli priznati in le s težavo boste sebe postavili na prvo mesto. Kljub vsemu boste pokazali veliko zanimanja za nove stvari. Poletje boste preživeli v družbi ljudi, ki jih poznate, zelo možno je tudi, da se boste namenoma vrnili tja, kjer ste se nazadnje dobro počutili. Potrebovali boste to izkušnjo, saj boste želeli izpopolniti svoje veščine. Nekaj vas bo poklicalo, čemur ne boste mogli reči ne. Šele jesen vam bo prinesla želeno potrditev.

ŠKORPIJON

Svoj cilj boste jasno zastavili že v samem začetku leta. Sami boste pokazali kar nekaj odločnosti in samozavesti, le komunikacija vam bo delala nekaj preglavic še posebno v prvi polovici leta. Še več zapletov lahko pričakujete meseca junija. To bo imelo velik vpliv tudi na vaše partnerske odnose, kjer boste večinoma v iskanju ustreznih rešitev. Jesen vam bo prinesla nek odmik in zastoj. Morda boste zaznali težave povezane s službo ali tistim, kar bo posegalo v vašo dnevno rutino. Ko boste v jesenskem času sprejeli vse okoliščine, bo prišla tudi prava oseba.

STRELEC

To leto, boste korenito začeli postavljati svoje temelje. Nihče ni rekel, da je to lahka naloga, a s svojo energijo in odločnostjo boste znali poskrbeti zase. Izkoristili boste začetek leta in veliko svoje energije usmerili v uresničevanje svojih idej. V prvi polovici leta boste spoznavali in preverjali področja, v katera bi se želeli poglobiti. V drugi polovici leta boste bolj razmišljali o vseh svojih napakah, ki ste jih naredili in kaj bi bil najboljši naslednji korak. Nekaj vam bo korenito zamajalo tla pod nogami in morali boste narediti korenite spremembe.

KOZOROG

Tudi leto 2020 bo za vas zelo pomembno. To ste že zaznali. Korenite spremembe, ki se vam obetajo, bodo za vas na trenutke zelo neizprosne, posebno v prvem delu leta. To bo imelo za vas odločilen pomen, saj boste morali zastaviti novo poglavje. Čeprav se boste s težavo ločili od okoliščin, ki so vam znane, bodo življenjske okoliščine od vas zahtevale veliko prestrukturiranje celotnega stila življenja. Prvi zametki tega se bodo začeli kazati že v aprilu, ko se bo pokazal velik finančni preboj. V začetku poletja, se boste temu še močneje posvetili.

VODNAR

Po začetnih ovirah, ki se vam bodo pojavile, boste odločeni sprejeti nekaj stvari in odločitev, ki bodo bolj pozitivno vplivale na vas. Že v aprilu se boste bolj povezali s sabo in začeli postavljati sebe na prvo mesto. Ker nič v življenju ne pride z lahkoto, boste tudi tokrat primorani temeljito razmisliti, kaj bi bilo v vašem primeru najboljše. Morda boste morali vrniti nekaj, kar si ne boste želeli, a to bo potrebno, da si naredite prostor za svoje nove podvige. To bo najbolj aktualno od aprila naprej. Vseeno je pred vami leto velikih osebnih sprememb.

RIBI

Svoje življenjsko poslanstvo boste v tem letu iskali tam, kjer si nihče drug ne bi upal misliti. Povezovali se boste z ljudmi, ki vam bodo nosili veliko zaledja in opore, čeprav na začetku sami tega ne boste znali prepoznati. V naslednjih mesecih boste le še poglobili vse stike in v vas bo kmalu več samozavesti. Poletni čas bo tudi vam prinesel posebno izkušnjo, ki je ne boste zlahka pozabili. Temu se boste posvečali kar nekaj časa, kar bodo zaznali tudi drugi in na to tudi opozorili. V jesenskem delu leta boste z novimi energijami začrtali drugačno smer.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375