Zadovoljna.si
Astrologija-1

Horoskop znamenja

Letni horoskop 2022: preverite, kaj vse vas čaka!

Špela Plemelj
01. 01. 2022 05.00
0

Ko se staro leto poslavlja in ko vrata odpiramo novemu, radi pogledamo, kaj nam je odhajajoče leto prineslo, hkrati pa se sprašujemo, kakšno bo prihajajoče. Česa se lahko v novem letu veselimo in česa se moramo bati? Kateremu znamenju bo leto 2022 najbolj naklonjeno?

OVEN

Zdi se, da boste v prihajajočem letu obljubljali zvestobo ter potrjevali svoje bivanje in s tem dokazali svojo moč in najboljše lastnosti. To bo najizrazitejše prav v prvi polovici leta. Proti koncu leta pa se boste soočali s popravnimi izpiti.

BIK

Morali boste naprej in leto 2022 bo z zgodbami mrkov močno zaznamovalo prav vas. Pred vami so korenite spremembe. Dinamika, ki vas prežema v tem obdobju, bo nakazala, na kakšen način se bo najbolje soočiti z izzivi, ki prihajajo v tem letu.

DVOJČKA

Imeli boste občutek, da ste prisotni povsod, a nikjer zares. Izkoristite ugodne energije v prvi polovici leta. V tem času lahko res veliko naredite zase in si tako postavite okvire, znotraj katerih boste najuspešnejši. Več lahkotnosti v drugi polovici.

RAK

Vaše leto bo prepleteno z bolj in manj pomembnimi začetki. Že sam začetek leta 2022 vam bo pokazal, kaj približno lahko pričakujete v nadaljevanju. Potreba po spremembi bo velika in zaradi nje se boste morali določenim stvarem tudi odpovedati.

Za leve bo pomembnejša prva polovica leta.
Za leve bo pomembnejša prva polovica leta.FOTO: Shutterstock

LEV

Za vas bo pomembnejša prva polovica leta, ko boste postavljali svoje temelje in si jasno zastavili svoje cilje. Z majskim mrkom boste že naredili prve konkretnejše reze v svojem življenju. Do konca leta pa boste zagotovo postali mnogo samozavestnejši.

DEVICA

Leto 2022 boste začeli z revizijo, ki vam bo prinesla določene odgovore. Če nekaterih stvari ne boste hoteli priznati ali jim dati veljavo, vas bo to spremljalo vse leto, dokler ne boste končno spregledali. Dobili boste veliko lepih priložnosti.

TEHTNICA

Predvsem za predstavnike znamenja tehtnica bo prva tretjina leta naporna, polna borbe in dokazovanj. Zato pa boste lahko lažje zadihali že na začetku maja. Po krajšem pretresu v juniju boste bolj veselo in ubrano zaznavali dogajanje do konca leta.

ŠKORPIJON

V prvi polovici leta boste imeli vsaj občutek, da ste sposobni veliko. Potrditev boste dosegli že v marcu. Z majskim mrkom boste imeli priložnost začeti nov partnerski odnos in to vas bo zelo motiviralo. V avgustu pa pričakujte nek razhod.

STRELEC

Leto 2022 boste preživeli še posebno optimistično. Pomemben vam bo vsak nov korak, ki ga želeli želeli tudi ovekovečiti. V marcu, aprilu in maju bodo energije za vas še najpomembnejše, zato boste imeli veliko več zagona, in sicer predvsem za urejanje družinskih zadev. 

Pred vodnarji je dokaj podobna dinamika dogajanja kot v preteklem letu.
Pred vodnarji je dokaj podobna dinamika dogajanja kot v preteklem letu. FOTO: Shutterstock

KOZOROG

Tudi 2022 bo za vas pomembno leto. Začetek leta vam bo prinesel še eno pomembnejše spoznanje in s temi energijami se boste ukvarjali vse leto. V drugi polovici leta boste morali svoje dosedanje delo še enkrat pregledati. 

VODNAR

Pred vami je dokaj podobna dinamika dogajanja kot v preteklem letu. Zgodbe mrkov pa vas bodo odpeljale na pot tja, kjer je vaše mesto in kamor do sedaj niste upali. Največje spremembe in z njimi povezne obveznosti lahko pričakujete v družinskem krogu.

RIBI

Prestop Jupitra v vaše znamenje bo največji dogodek v tem letu. Zaznavali boste več podpore in radosti, tako pa boste tudi uspešnejši na področjih, na katerih boste res lahko izrazili same sebe. Izzivi seveda ostajajo, vendar jim boste veliko lažje kos.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375