Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Horoskop za 2023: Preverite, kaj vas čaka

Špela Plemelj
31. 12. 2022 05.00
2

Pred nami je novo leto in z njim nov letni horoskop. Preverite, kaj vas čaka v 2023!

Oven: 

Na začetku leta boste še vedno pod vplivom tega, da morate najti prave odgovore in priti stvari do dna. Skrivnosti in laži ne boste tolerirali. April vam bo prinesel posebne vrste zgodbo, ki vas bo postavila v drugačno vlogo. To vam bo zelo ugajalo.

Bik: 

Najprej si boste vzeli veliko časa in poskrbeli za vse moteče dejavnike, ki vas bodo motili. To zna dvigniti veliko prahu okoli vas. Morda boste imeli občutek večje ranljivosti, kar bi vam lahko vzelo nekaj volje, vendar boste našli način in vstali.

Dvojčka: 

Sami boste eden tistih, ki si boste izoblikovali dober načrt in temu boste tudi uspešno sledili. Leto, ki je pred vami, vas bo spomnilo na tisto, kar je vam najdražje in dragoceno. To pomeni tudi, da se boste morali zelo prilagajati in kdaj tudi tvegati.

Rak: 

Leto 2023 boste sami izkoristili v pravem pomenu. Imeli boste dovolj energije in zagona, kar vam bo dalo moči in volje, da se soočite z vsemi nalogami, ki jih boste deležni. Na vsakem koraku boste bolj pogumni in samozavestni, kar vas bo motiviralo.

Prihaja retrogradni Merkur, kaj nas čaka?
Preberi še
Prihaja retrogradni Merkur, kaj nas čaka?

Lev: 

Marsikomu med vami se bo zdelo, da samo čakate na usodni trenutek. Zgodbe mrkov bodo v največji meri zadele prav vas. Želeli si boste biti prisotni povsod, a hkrati si boste želeli tudi čas samo zase. Za prave rezultate boste morali pokazati veliko več.

Devica: 

To leto boste močno usmerjeni v dokazovanje svoje prave izbire in svojih načel. Zdelo se vam bo, da nikakor ne najdete stabilne podlage, čeprav boste že v izhodišču zelo dobro postavljeni. Predvsem se boste učili vztrajnosti in potrpežljivosti. 

Tehtnica: 

Leto bo zaznamovano s tematiko doma, domačih in najbližjih. To vas bo motiviralo in usmerjalo vaše poslanstvo za leto 2023. Pri reševanju svojin nalog in nadlog boste zelo inovativni, kar bo pripomoglo k temu, da boste vse reševali z večjo lahkotnostjo.

Škorpijon: 

V sam začetek leta boste vstopili z neko težo in zaobljubo, ki si jo boste sami zadali. Ta bo sicer v prvi polovici leta minila, a ostal vam bo spomin, ki vas bo opozarjal na določene okoliščine. Kljub temu bo v vas še naprej prevladovala močna želja.

Strelec: 

Pred vami je močno, dinamično in burno leto. S takšno dinamiko boste pripravljeni na vse izzive, ki se vam bodo zgodili. Leto zagotovo ne bo enostavno, vam bo pa nosilo veliko potrditev in novih priložnosti za uspehe. Postopali zagotovo ne boste.

Kozorog: 

Vaše leto bo zaznamovano z borbo po preživetju. V vas bo jasna slika o realnem stanju, a začeli se vam bodo pojavljati dvomi o vseh korakih in zaprisegah. Potreba po spremembi svojih načel in pogledov bo v ospredju. Iskali boste dodatna pojasnila.

Ascedent: kaj imajo skupnega bik, lev, škorpijon in vodnar?
Preberi še
Ascedent: kaj imajo skupnega bik, lev, škorpijon in vodnar?

Vodnar: 

Tudi vi boste eden tistih, ki bodo močno stremeli po spremembi svojih vrednot. To bo najbolj opazno in aktualno od meseca marca in aprila dalje. Največ svoje pozornosti boste še vedno usmerjali v dom in družinske zadeve, kjer bo prisotnih največ izzivov.

Ribi: 

Prvi del leta 2023 bo za vas zelo dinamičen in poln obljub. Kako boste sami jadrali med vsemi temi izzivi, bo za vas prav posebno doživetje. Učili se boste zaupanja in spuščanja. Vse to vas bo postavljalo v poseben položaj, ko boste deležni pozornosti.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375