Zadovoljna.si
Planeti - preživetje človeka

Horoskop znamenja

To se bo zgodilo, ko se Mars in Uran srečata v biku

Špela Plemelj
10. 07. 2024 05.00
0

15. julija 2024 se bo v znamenju bika na točno 26 stopinj in 19 minut zgodilo srečanje Marsa in Urana. V astrologiji to pomeni trk dveh močnih moških energij, ki pa zaradi okoliščin, kakršne jima ponuja znamenje bika, ne morejo biti v popolnosti realizirane ali izživete. Znamenje bika zagotavlja stabilnost, varnost in tudi blaginjo. Z znamenjem bika se učimo prepoznavati in določati svoja načela in vrednote kot tudi lastno vrednost. Znamenje bika nas uči uživati in se zavedati cene lastnega dela ter prizadevanja.

Uran je eden od počasnejših planetov in je tudi sovladar znamenja vodnarja. Uran je vstopil v znamenje bika že leta 2018 in od takrat lahko sledimo njegovim vplivom in spremembam s katerimi nas je soočil. Uranovi izzivi, s katerimi se soočamo, so povezani s premagovanjem in preverjanjem meja ter preverjanjem njihove trdnosti. Še posebno, ker se giba na bikovem terenu, ki noče popusti pri svojih načelih. Pod tem vplivom spoznavamo svoje meje in svojo pripravljenost popuščanja ter prilagajanja. V vsakem primeru so te energije zelo izzivalne in težavne, saj v veliki večini pridejo nepričakovano, sunkovito in zelo močno.

Začel se je retrogradni Uran, kaj to pomeni?
Preberi še
Začel se je retrogradni Uran, kaj to pomeni?
Kaj nam prinaša konjunkcija Jupitra in Urana?
Preberi še
Kaj nam prinaša konjunkcija Jupitra in Urana?

Mars je osebni planet znamenja ovna ter škorpijona in je simbol akcije, borbe ter odzivnosti. Pod vplivom Marsa smo aktivni in si prizadevamo k doseganju ciljev. Mars se v znamenju bika prav tako ne počuti dobro, saj bikove energije težijo k ustaljenosti, trdnosti in stabilnosti. Kljub vsemu je naloga Marsa v teh okoliščinah, da začne delovati na dolge proge in se uči potrpljenja in včasih celo ponavljanja zaradi boljših rezultatov. 

Mars je osebni planet znamenja ovna ter škorpijona in je simbol akcije, borbe ter odzivnosti.
Mars je osebni planet znamenja ovna ter škorpijona in je simbol akcije, borbe ter odzivnosti. FOTO: Adobe Stock
Marsove energije bodo poskrbele, da bo vroče in strastno
Preberi še
Marsove energije bodo poskrbele, da bo vroče in strastno

Srečala se bosta v biku

Tokrat je njuno drugo srečanje v biku. Leta 2021 sta se Uran in Mars srečala na šesti stopinji v znamenju bika in morda se lahko spomnite, kaj se vam je v tistem času dogajalo v vašem življenju, kar je prineslo večje in pomembnejše spremembe kot tudi zaključke in slovesa ter posledično nove začetke. Zaradi pandemije Covida, ki je bila še vedno prisotna, smo bili soočeni z različnimi ukrepi, kar pa je lahko posledica združitve Urana in Marsa, ki sta nam pokazala, da je možno delovati tudi drugače, četudi smo v to prisiljeni. In velikokrat nas le izredne razmere prisilijo, da začnemo razmišljati in delovati izven lastnih okvirjev ter tako poiščemo in se soočimo z novostmi, ki pa niso nujno dobre.

Sezona bika bo najbolj vplivala na ta astrološka znamenja
Preberi še
Sezona bika bo najbolj vplivala na ta astrološka znamenja
Jupitrovo pomembno sporočilo na 29 stopinji bika
Preberi še
Jupitrovo pomembno sporočilo na 29 stopinji bika

Tokrat bo njuno drugo srečanje v znamenju bika, vendar na 26. stopinji. Še vedno bo prisotna nota upora za lastno vrednost, za lastna prizadevanja in za priznanje svojega dela. Opozoriti je treba na lastne prihranke, ki bi lahko dosegli realizacijo tako v minus kot v plus. Pomembno je, da se zavedamo tudi univerzalne vrednosti, ki pa ni njuno povezana z osebno vrednostjo. Četudi doživimo izgubo je to povezano z dejstvom, da potrebujemo čiščenje in priložnost za nova vlaganja in začetke. To je priložnost, da krepimo svoj značaj in svoje kvalitete. Iz preteklih izkušenj se učimo in če se še nismo dovolj naučili, bo to še ena priložnost, da utrdimo nova spoznanja in dokončno zavržemo nepotrebno, kar nas zavira. Vsekakor bomo priča ponovnim revolucionarnim dogodkom, ki bodo spremenila naša življenja.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493