Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop znamenja

To bo pomembna preizkušnja za dvojčke, device in škorpijone

Špela Plemelj, astrologinja
21. 10. 2019 08.38
0

Tokrat bo Merkur retrograden od 31. oktobra do 21. novembra 2019. V obdobju retrogradnega Merkurja se bomo soočali z vsemi tistimi zadevicami, ki so značilne za čas, ko nastopi retrogradnost. To bo pomembna preizkušnja za vse rojene v znamenju dvojčkov, device in tokrat tudi škorpijona.

Ker v astrologiji Merkur simbolizira govor, komunikacijo, gibanje, promet in tudi medsebojno sodelovanje, bomo največ zagonetk zaznali na teh področjih. Poleg vseh zastojev in nesporazumov, bomo morali večkrat tudi počakati v vrsti in si vzeti več časa, kot smo planirali. Običajno to ni primeren čas za sklepanje pomembnejših dogovorov in pogodb. Odsvetujejo se tudi večji nakupi stvari tehnične narava. To pomeni tudi, da lahko pričakujemo težavice s svojimi mini aparati, ki bodo kar na enkrat nehali delati in izgubili povezavo z internetom. Bomo uspeli ohraniti mirne živce in razumevanje?

Škorpijon
Škorpijon FOTO: iStock

Ker bo retrogradnost v znamenju škorpijona, pa bo večji poudarek na področjih, ki so povezane tako z intimo, z našimi globokimi mislimi, strahovi, tudi z odnosi in s financami. Pomembno bo, da se bomo znali ustaviti na teh področjih in se ozreti vase. Če si bomo dovolili, bomo lahko prišli do res velikih spoznanj, ki se nam bodo porodila v tem času. Vendar, ker škorpijon zahteva globino in intenzivnost, se bomo morali soočiti z vsemi svojimi temnimi zadevami. In ko pridemo res globoko, ko dospemo do konca, tam bomo lahko spoznali, da lahko začnemo ponovno in se dvignemo. Čeprav bo v začetku Merkur v povezavi z Venero, bo to nekako omililo samo začetno fazo Merkurjeve retrogradnosti. To nas lahko zavede in nam prinese nekaj več naivnosti. Predvsem pa bo na preizkušnji naše lastno zaupanje tako vase kot v druge. Zaznavali bomo več tistih dražljajev, ki nam bodo govorili, da tukaj nekaj smrdi in da iz te moke ne bo kruha.

Naj velja, da se pred vsako odločitvijo resnično dobro posvetujemo in poiščemo vse pomembne informacije, ki nam bodo pomagale do ustreznejše odločitve. Previdno pri raznih vlaganjih in zadevami, povezanimi s financami, saj bi tukaj lahko utrpeli večjo izgubo (se odločili za neustrezen nakup nečesa). V medsebojni komunikaciji, pa lahko pride do izkušnje izdaje, vsiljevanja mnenj, tudi posilstev in grobega, vulgarnega izražanja ali zmerjanja. To bo velik poduk za nas vse, da spoznamo, kako delujemo v medsebojnih odnosih, kaj dajemo in kaj sprejemamo. Ni vse zlato kar se sveti in tudi vsaka beseda ni sveta.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375