Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Kaj sporoča Merkur vsakemu posameznemu znamenju?

Špela Plemelj
07. 08. 2023 05.00
0

Merkur, ki je poznan tudi kot planet komunikacije, je 28. julija vstopil v znamenje device. Preverite, kaj to obdobje prinaša posameznemu znamenju.

Oven

Merkur v devici nagovarja ovnovo šesto hišo. To je področje rutine, dela, pa tudi zdravstvenega stanja, prikazuje pa tudi, kako se predstavniki ovna soočajo z vsem tem. Zagotovo je zdaj obdobje, ko imajo ovni veliko opraviti in tudi, ko ne delajo, zagotovo veliko načrtujejo.

Bik

Predstavniki bika bodo v času, ko je Merkur v njihovi peti hiši, veliko razmišljali in se usmerjali v sproščanje, ustvarjanje in zabavo. Kaj je lepšega kot razmišljati o prijetnih stvareh. Poleg tega, da bodo večinoma zaljubljeni, bodo tudi zelo kreativni.

Dvojčka

Za dvojčke je obdobje, ko je Merkur v devici, obdobje, ko si želijo in si prizadevajo počutiti nadvse prijetno, varno in domače. Njihove moči bodo usmerjene v dom in družinske odnose, kjer bodo resnično hitro in učinkovito naredili potreben red.

Poletni horoskop: preverite, kaj vas čaka!
Preberi še
Poletni horoskop: preverite, kaj vas čaka!

Rak

Merkur v devici predstavnikom raka spodbudi um in vse intelektualne izzive. Tako je za njih to obdobje, ko več razmišljajo, se povezujejo in tako tudi več izražajo svoje misli. Besedni zaklad, ki ga skrivajo v sebi, dobi popolnoma nove razsežnosti.

Lev

Druga hiša je tista, ki zastopa pogled na vrednote in druge finančne zadeve. Prav tako se predstavniki znamenja leva v tem času bolj ukvarjajo z lastno samopodobo in lastno vrednostjo. Vse, kar si želijo in ne upajo priznati, prihaja zdaj na površje.

Devica

Merkur je vladar znamenja device in je v tem znamenju na prvem mestu. Tako so tudi predstavniki znamenja device toliko bolj orientirani predvsem nase in še posebno na svojo pojavnost, videz in to, kaj resnično hočejo pokazati ter dati drugim.

Predstavniki znamenja device se v tem času osredotočajo predvsem nase.
Predstavniki znamenja device se v tem času osredotočajo predvsem nase.FOTO: Adobe Stock

Tehtnica

Predstavniki znamenja tehtnice so v resnici veliki misleci in ocenjevalci. Merkur v njihovi 12. hiši jih običajno odpelje v neznano. Tako je to zanje obdobje, ko nekoliko težje izrazijo vse svoje misli, so pa zato bolj dovzetni za druge stvari.

Škorpijon

Tudi predstavniki znamenja škorpijona si z Merkurjem v znamenju device upajo izraziti več svojih želja. Predvsem je za njih to obdobje, ko si dovolijo navezati več kontaktov in so močno usmerjeni v socializacijo ter humanitarnost.

Znamenja, ki bodo najbolj čutila vpliv retrogradnega Saturna
Preberi še
Znamenja, ki bodo najbolj čutila vpliv retrogradnega Saturna

Strelec

Merkur v devici predstavnikom znamenja strelca nekoliko poruši njihove velikopotezne načrte. Zaradi tega so primorani posvetiti več pozornosti stvarem, ki zahtevajo več podrobnosti, in s tem tudi več uradnim ter poslovnim sodelovanjem ter sklepanjem dogovorov.

Kozorog

Kozorogi so v obdobju Merkurjevega prehajanja skozi znamenje device mnogo bolj dovzetni za načrtovanje in razmišljanje o prihodnosti. V ospredje pride njihova analitičnost, postavljanje strategij in okvirjev, ki bodo imeli najboljši možni doprinos. 

Vodnar

Tudi vodnarjem se z Merkurjevim pohodom po znamenju device odpirajo priložnosti. Kolikor so odprte narave, ne bodo rekli ne tudi največjim izzivom. Svoje ideje in načrte so pripravljeni deliti z vsemi in z velikim navdušenjem uresničujejo zastavljeno.

Ribi

Merkurjevo prehajanje v znamenje device predstavnikom rib prinaša obilo priložnosti za najrazličnejša sodelovanja in sklepanja novih odnosov. To je tudi obdobje, ko so njihove antene bolj dovzetne za nova ljubezenska razmerja, kot tudi poznanstva.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Predstavnikom rib prinaša obilo priložnosti za najrazličnejša sodelovanja in nova poznanstva.
Predstavnikom rib prinaša obilo priložnosti za najrazličnejša sodelovanja in nova poznanstva.FOTO: Adobe Stock
7 načinov, kako astrologija prispeva k duhovni rasti
Preberi še
7 načinov, kako astrologija prispeva k duhovni rasti

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 303