Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop znamenja

Horoskop za januar: dvojčke čakajo grenke preizkušnje, vodnarji bodo spremenili svoje življenje

Špela Plemelj, astrologinja
31. 12. 2019 09.51
0

Pred nami je nov mesec in z njim nov mesečni horoskop. Preverite, kaj vam zvezde napovedujejo za januar!

Oven:

Zaznali boste ta vročekrven temperament, ki vam je manjkal v zadnjem obdobju. Prebudili boste svojo borbenost in odločnost, kar bo v vas spodbujalo še več zagnanosti. V drugi polovici januarja si le dovolite spoznati osebo, ki je prišla nenapovedano.

Bik:

Znali boste izkoristiti svoj potencial in ga usmeriti točno tja, kamor bo treba. O tem sploh ne boste veliko razmišljali, saj se vam bo to zdelo popolnoma samoumevno. V drugi polovici januarja boste deležni dodatne potrditve in to bo za vas lepa zmaga.

Letni horoskop 2020: preverite, kaj vse vas čaka!
Preberi še
Letni horoskop 2020: preverite, kaj vse vas čaka!

Dvojčka:

Januar vam bo prinesel kar nekaj grenkih preizkušenj. Veliko se boste ukvarjali z vrednotami in s tem, kaj boste počeli potem, ko bo enkrat vsega konec. Mrk vam bo veliko osvetlil, če boste to hoteli videti, v nadaljevanju pa vas čaka še veliko dela.

Rak:

Zavedate se, da v partnerstvu ni vse tako, kot bi moralo biti. S temi vsebinami se boste ukvarjali še ves januar, dokler se nekaj ne bo zganilo v vas. V vas se bo prebudilo zavedanje, da imate in lahko tudi date veliko več. Spoznali boste svojo vrednost.

Lev:

Razmišljate o dieti? Nekaj se bo zagotovo prikradlo v vaše življenje, zaradi česar boste morali spremeniti svoj življenjski slog in se temu prilagoditi. Če smo čisto pošteni, se tega zavedate že nekaj časa. Januar bo tisti mesec, ko bo to obrodilo sadove.

3 znamenja, ki bodo v letu 2020 našla pravo ljubezen
Preberi še
3 znamenja, ki bodo v letu 2020 našla pravo ljubezen

Devica:

Sami boste eden redkih, ki bo znal iz tega pestrega in napornega meseca iztisniti največ. Zelo dobro se boste zavedali svojega položaja in vsem dvomom in skrbem navkljub, boste našli ustrezno rešitev. Zelo racionalno boste pristopili k vsem izzivom.

Tehtnica:

V prvi polovici januarja bo vse še relativno enostavno in razburljivo. Zelo dinamično boste začeli in to vam bo dalo veliko priložnosti, da se imate lepo in uživate. V drugo polovico meseca boste vstopili zelo pompozno in uresničili boste svoje želje.

Škorpijon:

Zdelo se vam bo, da obvladujete razmere, v katerih boste. Imeli boste veliko energije in večji del meseca boste zelo samozavestni. Svojo eksplozivnost boste relativno dobro unovčili, le paziti boste morali na konec meseca, ki vas bo nekoliko zaustavil.

Strelec:

Pred vami je eden bolj uspešnih tednov. Deležni boste podpore Marsa v svojem znamenju, kar vam bo dajalo energijo, ki jo boste potrebovali. Poleg tega se vam v drugi polovici januarja obeta izkušnja, ki bo zelo oplemenitila vaše že tako polno življenje.

Leto 2020 zapečateno z dvema glavnima aspektoma
Preberi še
Leto 2020 zapečateno z dvema glavnima aspektoma

Kozorog:

Novo leto in še posebno januar bo od vas zahteval korenite spremembe. To boste lahko spoznali zelo kmalu in imeli boste tudi veliko priložnosti, da naredite korak v drugo smer. Nikar se preveč ne upirajte, saj si lahko stanje le še poslabšate.

Vodnar:

Tudi vi boste priča korenitim spremembam v svojem življenju. Januar bo za vas kar intenziven, zato previdno pri svojih odločitvah. Iskali boste načine, kako izpovedati svoje občutke in zaupati svoje strahove, a ne boste našli primernega poslušalca.

Ribi:

Pred vami je relativno stabilen mesec. Zagotovili ste si podlago, ki jo zdaj postopoma dograjujete in uresničujete svoje potenciale. V drugi polovici meseca se vam bodo uresničile skrite želje in zaradi tega bo v vas več radosti. Ne boste se skrivali.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357