Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop znamenja

Mesečni horoskop: biki v mesec vstopajo optimistično, za leve bo odločilen drugi teden

Špela Plemelj, astrologinja
01. 11. 2019 08.58
0

Pred nami je nov mesec in z njim nov mesečni horoskop. Preverite, kaj vam zvezde napovedujejo za november!

Oven:

Skozi ves november si boste močno prizadevali, da bi dosegli to, kar si želite. S pravo namero vam bo marsikaj tudi uspelo, le zavedati se morate, da boste porabili več časa in energije. Konec meseca vas bo doletelo pomembno priznanje, ki ga potrebujete.

Bik:

November začenjate polni optimizma, želja, dinamike in odločnosti. Te energije vas bodo podpirale skozi ves mesec. V drugem tednu vas lahko doleti nekaj več nejasnosti in zmedenosti, zato boste morali prestaviti kakšno svoje opravilo ali dva.

Dvojčka:

V novembru bodo za vas pomembne lekcije iz ponavljanja in premišljevanja. Posebno v prvem tednu boste težje ušli energijam retrogradnega Merkurja, ki vas bo opozarjal, da boste nekaj kljub vsemu morali še ponoviti. Še dobro, da se hitro učite.

Rak:

Poznalo se bo, da prestopamo v tisti del leta, ki vas spravlja v večjo zadrego. Dodobra boste morali poskrbeti zase in se pripraviti na zimo, ki prihaja. November bo za vas bolj intenziven, saj boste sami čutili veliko najrazličnejših pritiskov.

Lev:

Za vas bo najbolj odločilen drugi teden meseca, ki vas bo odnašal na poti, na katere ste se pripravljali že dalj časa. To bo v vas sprožalo več zadovoljstva in pomiritev, da ste na pravi poti. Zadnji teden v mesecu pa vas čaka več energije in samozavesti.

Devica:

November začenjate bolj počasno in bolj previdno. Retrogradni Merkur vas bo spremljal skozi ves mesec, vi pa boste na ta način prišli do pomembnejših spoznanj. Najbolj pomemben za vas bo drugi teden v mesecu. Se boste zmogli odpreti svetu?

Tehtnica:

November vam prinaša več energije in vznesenosti in to bo za vas pomenilo tudi več priložnosti za nove informacije in nova spoznanja. Vseeno ne boste potovali daleč. Veliko prijetnejši trenutkov in naklonjenosti lahko pričakujete v tretjem tednu.

Škorpijon:

Ne boste mogli brez občutka, kot da so vas vsi zapustili. Vsaj določena oseba. Vendar to je priložnost, da začnete poslanstvo iskati na drugih področjih. Konec meseca vam bo povrnil moč in ta notranji občutek, da zmorete. Ne bo vam treba dolgo iskati.

Strelec:

To leto vam je bilo kar naklonjeno in tudi v novembru ne bo nič drugače. Dovolite si praznovati in uživati že zdaj, še posebno vam bo naklonjena druga polovica meseca, ko boste spoznali prave ljudi in bili deležni resnično pomembnih izkušenj.

Kozorog:

Določene stvari si boste težje priznali. Iz tedna v teden boste drugačnega mnenja. Še najbolj vam bodo odgovarjale energije v drugem tednu novembra, ko boste imeli veliko spodbude in prave motivacije. Sledite temu in poiščite svoj prostor pod soncem.

Vodnar:

November bo za vas bolj spodbuden in zanimiv. Dinamika bo hitrejša, kot bi si lahko zamislili, a to bo za vas pozitivno. V drugem tednu meseca se bodo določene stvari postavile na svoje mesto in dobile pravo obličje. To bo tisto pravo za vas.

Ribi:

Sprememba tempa se bo za vas začela že v drugem tednu novembra. Dobili boste pravi zagon in ta zalet porabite za vse stvari, ki vas bodo doletele v preostanku novembra. S to odločnostjo boste bolj dinamični in tudi povezani sami s sabo.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375