Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Oktober ovnom prinaša nove priložnosti, strelce čaka pustolovščina

Zadovoljna.si
02. 10. 2023 05.00
0

Pred nami je nov mesec in z njim nov mesečni horoskop. Preverite, kaj vam za oktober napovedujejo zvezde!

Oven (21. marec–19. april)

Oktober prinaša izbruh energije in entuziazma za osebe v znamenju ovna. To je čas, ko lahko prevzamete odgovornost in odločno sledite svojim ciljem. Morda boste naleteli na nove priložnosti za osebno in poklicno rast. Ostanite osredotočeni in prepričani v svoje sposobnosti, ne pozabite pa tudi na odmore in se izogibajte izgorelosti.

Bik (20. april–20. maj)

Za posameznike v znamenju bika je oktober mesec, v katerem se je treba osredotočiti na stabilnost in praktičnost. Naredite korak nazaj in ocenite svoje dolgoročne cilje. To je odličen čas za finančno načrtovanje in naložbene odločitve. V tem obdobju naj bo prednostna naloga tudi negovanje odnosov in skrb zase.

Takšne so po značaju ženske, rojene v znamenju bika
Preberi še
Takšne so po značaju ženske, rojene v znamenju bika

Dvojček (21. maj–20. junij)

Oktober spodbuja posameznike v znamenju dvojčkov, da sprejmejo svojo naravno radovednost in prilagodljivost. To je ugoden čas za širjenje vašega znanja in raziskovanje novih interesov. Komunikacijske sposobnosti so okrepljene, zato je to odličen čas za mreženje in povezovanje z drugimi. Ostanite odprti in prilagodljivi glede na spremembe.

Rak (21. junij–22. julij)

Oktober prinaša poudarek na čustvenem blagostanju in skrbi zase za posameznike raka. Vzemite si čas, da se negujete in napolnite z energijo. To je dobro obdobje za introspekcijo in razumevanje svojih potreb na globlji ravni. Bodite pozorni na svoje odnose in si prizadevajte za harmonijo v osebnem življenju.

Lev (23. julij–22. avgust)

Za posameznike v znamenju leva je oktober mesec ustvarjalnosti in samoizražanja. Sprejmite svoje naravne vodstvene lastnosti in pokažite svoje talente. To je odličen čas za napredovanje v karieri in priznanje. Vendar ne pozabite uravnotežiti svojih ambicij s časom za sprostitev in uživanje v življenjskih radostih.

Preverite, kaj vam za oktober napovedujejo zvezde!
Preverite, kaj vam za oktober napovedujejo zvezde!FOTO: Shutterstock
To so najprijaznejša (in najzlobnejša) astrološka znamenja
Preberi še
To so najprijaznejša (in najzlobnejša) astrološka znamenja

Devica (23. avgust–22. september)

Oktober spodbuja posameznike v znamenju device, da se osredotočijo na organizacijo in praktičnost. To je ugoden čas za čiščenje in racionalizacijo vašega življenja. Bodite pozorni na svoje zdravje in dobro počutje, tako fizično kot psihično. Sprejmite samouresničitev in si postavite realne cilje.

Tehtnica (23. september–22. oktober)

Oktober bo za tehtnice mesec ravnovesja in harmonije. To je vaš čas, da zablestite, saj je to vaša zodiakalna sezona. Osredotočite se na gojenje ravnovesja v svojih odnosih in iskanje harmonije v sebi. Sprejmite svojo diplomatsko naravo in poiščite kompromis, ko pride do sporov.

Škorpijon (23. oktober–21. november)

Oktober prinaša intenzivnost in strast za posameznike v znamenju škorpijona. To je obdobje preobrazbe in samospoznavanja. Sprejmite svojo intuicijo in se poglobite v svoje najgloblje želje. To je odličen čas za osebno rast in zdravljenje. Zaupajte svojim instinktom in sprejmite spremembe.

Strelec (22. november–21. december)

Oktober bo za strelce mesec pustolovščin. Sprejmite svojo željo po potepanju in raziskujte nova obzorja. To je odličen čas za visokošolsko učenje in širjenje svojega znanja. Ostanite optimistični in odprti ter poiščite priložnosti za osebno in intelektualno rast.

Oktober spodbuja kozoroge, da se osredotočijo na stabilnost in praktičnost.
Oktober spodbuja kozoroge, da se osredotočijo na stabilnost in praktičnost. FOTO: Adobe Stock
Tehtnica: značaj, primerne službe in kako jo osvojiti
Preberi še
Tehtnica: značaj, primerne službe in kako jo osvojiti

Kozorog (22. december–19. januar)

Oktober spodbuja kozoroge, da se osredotočijo na stabilnost in praktičnost. To je dober čas za finančno načrtovanje in dolgoročne naložbe. Prevzemite odgovornost za svojo kariero in si zastavite cilje za poklicno rast. Osredotočite se na iskanje ravnovesja med delom in zasebnim življenjem.

Vodnar (20. januar–18. februar)

Vodnarjem oktober prinaša osredotočenost na družbene povezave in humanitarna prizadevanja. Sprejmite svojo edinstveno perspektivo in poiščite priložnosti za pozitiven vpliv na svet. Negujte svoja prijateljstva in prispevajte k ciljem, ki so v skladu z vašimi vrednotami.

Ribi (19. februar–20. marec)

Oktober spodbuja posameznike v znamenju rib naj sprejmejo svojo intuicijo in ustvarjalnost. To je ugoden čas za umetniško udejstvovanje in samoizražanje. Osredotočite se na negovanje svojega duhovnega blagostanja in povezovanje s svojo notranjostjo. Zaupajte svojim instinktom in dovolite, da vas vodi domišljija.

Ne pozabite, da so te horoskopske napovedi namenjene le zabavi in jih ne smete obravnavati kot absolutne resnice. Bistveno je, da se odločate na podlagi lastne presoje in intuicije.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395