Mesečni horoskop: škorpijoni bodo osvajali nasprotni spol, leve čaka nekaj neprijetnosti

Špela Plemeljastrologinja
02.12.2019, 8:51
0
Pred nami je nov mesec in z njim nov mesečni horoskop. Preverite, kaj vam zvezde napovedujejo za december!

Oven:

Prvi teden tega meseca bo za vas zelo spodbuden in vroč. Dobili boste priložnost, da se resnično povežete z nekom, ki bo odigral pomembnejšo vlogo v vašem življenju. S takšnimi spodbudami bo zaznamovan ves mesec. Pokažite, kako karizmatični ste lahko.

Bik:

Čeprav boste v naslednjem obdobju deležni več skrbi in bremen, boste imeli ob sebi nekoga, ki vas bo podpiral in na kogar se boste lahko zanesli. Do izraza bo prišla vaša druga narava in to vam bo prineslo več priložnosti, da se postavite na lastne noge.

PREBERI ŠE
HOROSKOP: ribe se bodo znašle na razpotju, škorpijoni bodo stvari vzeli v svoje roke

Dvojčka:

Spoznali boste, da delo ni tista najbolj pomembna stvar na tem svetu. Dobili boste zagon in svoje želje boste skušali uresničiti skupaj s partnerjem. Ves mesec december vam bo nudil veliko dinamike in drznosti, kar vas bo navduševalo in nagovarjalo.

Rak:

Mesec december vas bo zagotovo odnesel v medsebojne odnose in ugotavljali boste, kje točno je vaše mesto. Pokazali boste veliko zavzetosti za vse, kar se bo dogajalo na področju partnerstva in vse skupaj želeli uskladiti s svojimi dnevnimi obveznostmi.

Lev:

V vas bosta ogenj in šarm, ki ju boste znali dobro uporabiti v teh decembrskih dneh. Čeprav vas kljub vsemu čaka nekaj neprijetnosti, boste z njimi hitro opravili. Konec meseca vas čaka več obveznosti in s tem povezane skrbi. Morali boste postaviti meje.

PREBERI ŠE
Strelec (22.november - 21.december): značaj, ljubezen in življenje

Devica:

V decembru boste zaživeli s pozitivnimi energijami, kot da jutri ne obstaja. Prvi teden se morda še ne bo docela izkazal, a v naslednjem hipu se boste veselili vsega, kar vas bo doletelo. S to dinamično in pospešeno energijo ne boste skoparili.

Tehtnica:

Kljub veselju boste vi eden izmed tistih, ki boste želeli dobiti neko stabilnost in varnost. Začetek meseca vam prinaša priložnost povezovanja. Močno si boste prizadevali za zvestobo in to bo tisto glavno vodilo, ki bo najbolj prisotno v sredini meseca.

Škorpijon:

S to karizmo, s katero vstopate v december, boste dobili kar nekaj priložnosti, da osvojite nasprotni spol. Kljub vsemu ne boste odnehali, ampak pokazali svojo vztrajnost in pripadnost. V nasprotju z drugimi boste lahko živeli svoj potencial.

PREBERI ŠE
Škorpijon: značaj, primerni poklici in kompatibilna znamenja

Strelec:

Prvi teden decembra boste še močneje zaznali svoje primarne energije, kar vas bo dobesedno odneslo. Pristali pa boste na terenu, ki vas ne bo najbolj zadovoljil in morali se boste pogoditi s tistim, kar boste dobili. Začetek tega obdobja ne bo mehak.

Kozorog:

Močno boste zaznavali vse svoje karakteristike. Veliko se bo dogajalo in to bo nekaj, na kar niste ravno pripravljeni. Skrb za sebe bo v tem mesecu na prvem mestu. Na vas bo, da poiščete prave načine in se povežete z ljudmi, ki vam bodo pomagali.

Vodnar:

Kljub vsemu, kar se bo dogajalo zunaj, boste sami morali poskrbeti za tisto, kar se dogaja znotraj vas. Mesec december vam bo naložil več tistega, česar si ne želite. Če boste znali biti dovolj prilagodljivi, boste te okoliščine obrnili sebi v prid.

Ribi:

Komaj si boste nekoliko privoščili živeti, že vas bo odneslo na področje, kjer boste morali pokazati še več. Streznitev, ki se vam obeta v decembru, vam sprva ne bo najbolj po godu. Pokazati boste morali veliko prizadevanja in še več vztrajnosti.

PREBERI ŠE
Tehtnica: značaj, primerne službe in kako jo osvojiti