Zadovoljna.si
Mlaj znamenja horoskop 2022

Horoskop znamenja

Kaj prinaša današnji mlaj v znamenju ovna?

J.V.
01. 04. 2022 05.00
0

Vse zgodbe se nekje začnejo, in ko gre za lunino zgodbo, se ta vedno začne, ko luna izgine z neba. Govorimo o prazni luni oziroma mlaju, ki se je zgodil danes, 1. aprila, ob 8 uri in 24 minut v znamenju ovna.

Ta faza, znana tudi kot mlada luna, pomeni, da se je luna umaknila s prizorišča in je pripravljena sprejeti refleksijo in sprostitev. Izkoristite ta trenutek, da opustite vse, kar ste nosili, saj na hrbtu ne morete nositi preteklosti, ko ste pripravljeni sprejeti nekaj svetlega, sijočega in novega. Uporabite prazno luno, da določite namero, da vas bo vodila naprej, saj ste na začetku novega potovanja. Čeprav se bo mlaj zgodil prvega aprila, ko se radi pošalimo, pa ne bo nič šaljivega v moči, ki jo bo imel aprilski mlaj. 

To so 3 najbolj karizmatična znamenja
Preberi še
To so 3 najbolj karizmatična znamenja

Oven je prvo znamenje zodiaka in njegova energija je namenjena novim začetkom, ker prazna luna prinaša začetek novega luninega cikla, pa gre tudi za začetke. Zaradi te kombinacije energije je nova luna v ovnu ena najboljših priložnosti v letu za razmišljanje o tem, katere nove začetke ali novo poglavje želimo začeti v svojem življenju. To je znak poštenosti, uveljavljanja in ambicioznosti, kar je natanko takšna energija, kot jo vsi potrebujejo po sanjskem, idealističnem obdobju rib. Ker se sonce in luna združita v tem znamenju, je čustveni pomen prazne lune aprila 2022 povezan s čustveno neodvisnostjo. Kaj želite in kako se lahko prepričate, da boste to dobili?

Izkoristite ta trenutek, da opustite vse, kar ste nosili, saj na hrbtu ne morete nositi preteklosti, ko ste pripravljeni sprejeti nekaj svetlega, sijočega in novega.
Izkoristite ta trenutek, da opustite vse, kar ste nosili, saj na hrbtu ne morete nositi preteklosti, ko ste pripravljeni sprejeti nekaj svetlega, sijočega in novega.FOTO: Shutterstock

Upoštevajte pa, da je energija ovna povezana tudi z dejanji. Čeprav imajo vaše sanje in želje, ki jih pošiljate v vesolje, veliko moč, so torej zelo pomembna tudi dejanja. Poleg čudovite ustvarjalne manifestacije energije, ki jo zagotavlja ta prazna luna, pa obstaja še ena energija, ki v tem času valovi po kozmičnem nebu po zaslugi asteroida Chiron.

Chiron je znan kot zdravilec ranjencev in mavrični most. Kot ranjeni zdravilec je Chiron svoje rane in boje sposoben uporabiti kot močna portala zdravljenja in modrosti. Rane Chironu omogočajo, da izvaja svojo magijo, zdravi druge in je vir psihičnega znanja. Kot mavrični most nam Chiron pomaga preiti v višje stanje zavesti, ki nam omogoča prehod iz enega stanja zavedanja v drugo.

Palo santo: sveti les, ki prečisti negativno energijo
Preberi še
Palo santo: sveti les, ki prečisti negativno energijo

Skupaj z velikodušnimi zdravilnimi energijami, ki jih ponuja Chiron, pa se na našem kozmičnem nebu zbližujeta tudi dva planeta, Jupiter in Neptun. Njuno srečanje je redek dogodek, ki bo oblikoval preostanek letošnjega leta. Skupaj namreč predstavljata kolektivno prebujenje in krepita naše psihične čute. Mlaj pa ima obenem sposobnost, da izboljša našo intuicijo, zato bomo verjetno zelo občutljivi in zelo povezani z višjimi svetovi.

Vir: elitedaily.com, foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375