Zadovoljna.si
Mlaj ali prazna luna

Horoskop znamenja

Kakšen vpliv bo imel današnji mlaj v ribah?

J.V.
20. 02. 2023 05.00
0

Danes, 20. februarja ob 8:06 je nastopil lunin mlaj v spremenljivem vodnem znamenju ribi. Gre za astrološko znamenje, ki mu vlada Neptun, planet, ki nadzira sočutje in duhovnost ter ponavadi zamegli racionalno misel.

Tokratni mlaj je eterični trenutek, poln empatije, ki vas bo morda navdihnil, da začnete novo čarobno poglavje. In ker se pojavi, tik preden se Venera, planet ljubezni, premakne v novo znamenje, bo zagotovo še posebej izostren fokus na odnose in denarne zadeve. 

A še preden se bo luna pomaknila v znamenje rib in se srečala s soncem, bo združila moči s Saturnom, planetom meja in trdega dela, ter zaključila svoje obdobje v vodnarju. Saturn predstavlja naše lekcije in izzive. Prinaša omejitve in nas zadržuje na področju našega življenja, da se lahko naučimo, kaj smo pripravljeni tolerirati in česa ne.

V tem času bodo v ospredju predvsem vaše čustvene obveznosti in odnos do samodiscipline.

Ribi: zaradi teh lastnosti jih je lepo imeti v svojem življenju
Preberi še
Ribi: zaradi teh lastnosti jih je lepo imeti v svojem življenju
Mlaj ali prazna luna nastopi, ko se sonce združi z luno, ki je čustveni kompas zodiaka.
Mlaj ali prazna luna nastopi, ko se sonce združi z luno, ki je čustveni kompas zodiaka.FOTO: Adobe Stock

Mlaj v znamenju rib pade na 1. stopinjo zodiaka, kar je zelo nabita stopinja za nove začetke. Zdi se, da bi iskanje tega ravnovesja lahko odprlo nekatera nova vrata ali nam morda utrlo pot. Ribi je obenem tudi zadnje znamenje zodiaka, zato se lahko zalotite, da razmišljate o zadnjem letu in kam želite iti od tu. Morda boste začutili željo, da bi pustili preteklost za seboj in se raje posvetili iskanju načinov, kako lahko napredujete.

Kdaj se zgodi mlaj?

Mlaj ali prazna luna nastopi, ko se sonce združi z luno, ki je čustveni kompas zodiaka. Običajno se to zgodi enkrat, včasih dvakrat na mesec. Mnogi menijo, da je to priložnost, da si razjasnite zgodbo, ki jo želite napisati v naslednjih dveh tednih, torej do naslednje polne lune, in v naslednjih šestih mesecih. Mlaji so vedno v oporo, ko gre za iskanje načinov za napredovanje in prinašanje novih navdihov v vaše življenje.

Kaj pomenijo lunine mene?
Preberi še
Kaj pomenijo lunine mene?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493