Zadovoljna.si
Mlaj

Horoskop znamenja

Kaj nam prinaša mlaj v vodnarju?

N. Č.
08. 02. 2024 05.00
0

Bliža se odličen dan za hujšanje z luno. V petek, 9. 2. 2024, ob 23:59, bo nastopil lunin mlaj oz. prazna luna v vodnarju, ki označuje tudi lunarno oz. kitajsko novo leto. Vstopili bomo v leto lesenega zmaja, ki bo trajalo vse do 28. januarja 2025.

V kitajski astrologiji pravijo, da je leto zmaja srečno leto. Čeprav se lahko srečamo z ovirami, nam v letu zmaja te ovire lahko pomagajo najti novo samozavest, namen in uspeh.

Kitajski horoskop 2024: vstopamo v leto lesnega zmaja
Preberi še
Kitajski horoskop 2024: vstopamo v leto lesnega zmaja

Mlaj v vodnarju pa tokrat označuje tudi lunarno novo leto, zato je pravi čas, da razmislite tudi o svojem čustvenem stanju. Naša čustva so namreč tesno povezana z Luno. Luna predstavlja tudi občutke varnosti in ugodja, vse našteto pa je povezano z našo samozavestjo. Bolj kot se počutimo samozavestne, večja verjetnost je, da bomo razširile svoja krila in izkoristile priložnosti, ki se nam ponujajo. 

Mlaj ali prazna luna bo tokrat v znamenju vodnarja.
Mlaj ali prazna luna bo tokrat v znamenju vodnarja.FOTO: Adobe Stock
Hujšanje z luno: prečistite svoje telo in se znebite odvečnih kilogramov
Preberi še
Hujšanje z luno: prečistite svoje telo in se znebite odvečnih kilogramov

Pluton bo dodal svojo moč mlaju v vodnarju

O prestopu Plutona iz kozoroga v vodnarja smo pisali že veliko. Gre za astrološki dogodek, ki bo brez dvoma močno vplival na leto 2024, več o tem pa si lahko preberete v članku Astrološki dogodek, ki bo zaznamoval celotno človeštvo.

Pluton predstavlja moč, zato njegova prisotnost še dodatno krepi vodnarjeve lastnosti. Mlaj v vodnarju bo vplival na naše prizadevanje za svobodo, inovativnost in na premikanje mej. Vodnarjeva energija od nas želi, da začnemo stvari početi drugače, kot smo jih počeli doslej. Vodnarjeva energija pa se lahko na trenutke zdi tudi nekoliko ostra in nenadna. V nas lahko sproži občutke sramu ali nevrednosti.

To se bo zgodilo v letu 2024
Preberi še
To se bo zgodilo v letu 2024

Vpliv Urana

Uran, vodnarjev vladajoči planet, je prav tako aktiven v času tega mlaja, prinaša pa nam nove valove nestabilnosti in majava tla. Nekaj se lahko nenadoma spremeni ali premakne, zato obstaja zelo velika verjetnost, da bomo morali spremeniti svoje načrte. 

A spremembe niso nujno slabe. Morda nam bodo ravno te prinesle nov občutek svobode in inovativnosti. Zaupajte Uranu in sledite njegovi energiji. Spustite nadzor in zaupajte v proces. 

Mlaj oz. prazna luna bo tokrat v znamenju vodnarja.
Mlaj oz. prazna luna bo tokrat v znamenju vodnarja. FOTO: Dreamstime

Chiron in severni vozel prinašata val zdravilne energije

Nestabilno energijo, ki jo prinaša mlaj v vodnarju, bo uravnotežila energija Chirona in severnega vozla, ki se približujeta drug drugemu. Konjunkcija se bo zgodila 11. februarja, toda njuno energijo bomo čutili vse do konca aprila. 

Kakšen vpliv bo imelo srečanje Chirona in severnega vozla v ovnu?
Preberi še
Kakšen vpliv bo imelo srečanje Chirona in severnega vozla v ovnu?

Združitev Chirona in severnega vozla je signal za globoko zdravljenje. Njuno srečanje spodbuja zdravljenje na najglobljih ravneh; ne samo na osebni ravni, ampak tudi na globalni ravni. Ta zdravilna energija nam ponuja priložnost, da rane uporabimo kot portale modrosti za poučevanje, navdihovanje in podporo drugim. 

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387