Zadovoljna.si
moda

Horoskop znamenja

Horoskopska znamenja, ki se najlepše uredijo za posebne priložnosti

Zadovoljna.si
15. 04. 2024 05.00
0

Posebni dogodki, kot so poroke, zabave ali pomembni poslovni sestanki, zahtevajo posebno pozornost do podrobnosti, vključno z izbiro primernih ličil, oblačil in frizure. Nekaterim to preprosto bolj leži kot drugim, a brez skrbi, vse lahko s pomočjo izbranih nasvetov na spletni strani Zadovoljna.si pridete do želenega videza.

Spadate med tiste, ki se najlepše uredijo in imajo smisel za modo, estetiko in eleganco?

Lev (23. julij22. avgust):

Levi so znani po svojem smislu za stil in rafiniranosti. Ko gre za posebne dogodke, se levinje rade uredijo od glave do pet. Njihov osebni slog je običajno glamurozen in izstopajoč, zato se rade odločajo za elegantne obleke ali obleke, ki poudarjajo njihove glavne atribute, na katere so najbolj ponosne.

Ali veste, katera je barva vašega zodiakalnega znamenja?
Preberi še
Ali veste, katera je barva vašega zodiakalnega znamenja?

Barve, ki najbolj ustrezajo levom, so zlata, rdeča in vijolična, pri izbiri modnih dodatkov pa se bodo levinje vedno odločile za kakovostne in bleščeče kose, ki bodo lepo dopolnjevali njihov videz.

Tehtnica (23. september22. oktober):

Tehtnice so znane po svojem občutku za estetiko in ravnovesje, kar jih naredi naravno nadarjene za izbiro elegantnih in privlačnih oblačil za posebne dogodke. Njihov slog je pogosto sofisticiran in eleganten, pri čemer se odločajo za klasične kose, ki nikoli ne grejo iz mode.

Pomladne barve, ki bodo poskrbele za popoln stajling
Preberi še
Pomladne barve, ki bodo poskrbele za popoln stajling
Trendi maturantskih oblek za leto 2024
Preberi še
Trendi maturantskih oblek za leto 2024

Tehtnice se pogosto odločijo za oblačila v nevtralnih barvah, kot so bela, črna ali siva, ki jim omogočajo, da zasijejo brez pretiranega izstopanja. Pri modnih dodatkih bodo tehtnice raje izbrale subtilne kose, ki dopolnjujejo njihov videz.

Tehtnice se najpogosteje odločajo za barve, kot so črna, bela in siva.
Tehtnice se najpogosteje odločajo za barve, kot so črna, bela in siva.FOTO: Shutterstock
Kaj naj mame oblečejo za maturantski ples?
Preberi še
Kaj naj mame oblečejo za maturantski ples?

Ribi (19. februar20. marec):

Ribe so znane po svoji romantični naravi, kar se odraža tudi v njihovem slogu oblačenja za posebne dogodke. Njihov slog je pogosto igriv in čaroben, zato se rade odločijo za obleke v nežnih barvah ali obleke s cvetličnimi vzorci in nežnimi teksturami.

Obleke za valeto: Trendi za leto 2024
Preberi še
Obleke za valeto: Trendi za leto 2024

Barvna paleta, ki najbolje ustreza ribam, vključuje pastelne tone, kot so roza, modra in nežno zelena. Pri izbiri modnih dodatkov pa se bodo ribe najpogosteje odločile za nežne in ženstvene kose, ki dodajo pridih elegance njihovemu videzu.

Mailing

Moda

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399