Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

To so najpametnejša horoskopska znamenja

Zadovoljna.si
04. 12. 2023 05.00
0

Obstajajo različne vrste inteligence, hkrati pa obstajajo posamezna horoskopska znamenja, ki specifične vrste inteligence najbolje odražajo. Več v nadaljevanju.

Inteligenco lahko opredelimo kot kompleksen in večplasten koncept, ki sega preko merjenja določenih sposobnosti, saj jih poznamo veliko.

Poznamo na primer sposobnosti razumevanja, logičnega sklepanja, reševanja problemov ter prilagajanja in učenja iz novih izkušenj. Nekateri posamezniki kažejo sposobnost analitičnega razmišljanja, spet drugi sposobnosti ustvarjalnosti in tretji pa družbene prilagodljivosti. 

Za vas smo izbrali 4 najbolj poznane vrste inteligence in jih pripisali posameznim znamenjem, ki jih najbolj odražajo. Preverite, če se med njimi najdete tudi sami. 

Razkrivamo, kako astrološka znamenja vplivajo na vaš razvoj
Preberi še
Razkrivamo, kako astrološka znamenja vplivajo na vaš razvoj

To so najpametnejša horoskopska znamenja

Devica - analitična inteligenca

Čeprav device že same po sebi veliko vedo, se še vedno nenehno učijo. Presenečeni bi bili, kako pogosto lahko njihova izjemna pozornost do podrobnosti pomaga. Pravi analitiki so! Če vas bodo hoteli kdaj prelisičiti, jim bo to brez dvoma uspelo. 

Devica je že dolgo znana kot najpametnejše horoskopsko znamenje, zato je nikar ne podcenjujte.

Vodnar - logična inteligenca

Vodnarji so znani po svoji ustvarjalni inteligenci, vidijo odgovore in rešitve, ki jih drugi spregledajo. Znajo ostati mirni in nepristranski, ko stvari postanejo napete. Stvari ne bodo jemali osebno in se bodo še naprej osredotočali na doseganje svojih ciljev. Prav tako so lahko nepredvidljivi, zato je ugotovitev njihove naslednje poteze pravi izziv.

Vodnarji se ponašajo z logično inteligenco.
Vodnarji se ponašajo z logično inteligenco.FOTO: Shutterstock

Škorpijon - čustvena inteligenca 

Škorpijoni radi dobijo, kar si želijo. Radi ustvarjajo načrte in razmišljajo o načinih za dosego svojih ciljev. Ker so čustveno zelo inteligentni, zlahka zmotivirajo tudi druge, da uresničijo svoje načrte. 

Škorpijoni so lahko včasih preveč pošteni in znajo preživeti veliko časa v svoji glavi, ko snujejo spletke. Lahko so kruti do tujcev, vendar obožujejo svoje prijatelje. Pogosto je jezik, ki ga najbolj obvladajo, sarkazem.

5 astroloških znakov, ki uživajo v samoizolaciji
Preberi še
5 astroloških znakov, ki uživajo v samoizolaciji

Strelec - jezikovna inteligenca

S Strelcem se morate samo pogovarjati, da bi razumeli njihovo briljantnost v življenju. So zelo odprti, imajo močan občutek za to, kaj je prav in kaj narobe. So zelo samozavestni, hkrati pa radi dokazujejo svojo intelektualno moč.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Stelec se ponaša z jezikovno inteligenco.
Stelec se ponaša z jezikovno inteligenco.FOTO: Adobe Stock
To so najbolj nemarna astrološka znamenja, ste med njimi?
Preberi še
To so najbolj nemarna astrološka znamenja, ste med njimi?
Horoskop: Znamenja, ki nikoli ne bodo priznala napake
Preberi še
Horoskop: Znamenja, ki nikoli ne bodo priznala napake

Vir: miss7zdrava.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375