Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

To bodo najsrečnejša astrološka znamenja v letu 2024

Zadovoljna.si
17. 11. 2023 05.00
1

V nadaljevanju razkrivamo šest astroloških znamenj, ki bodo imela v letu 2024 neverjetno srečo, tako na ljubezenskem kot kariernem področju.

Smo na pragu leta 2024 in astrologi trdijo, da bo veliko ločitev, pa tudi porok. V novem letu nas čaka tranzit Jupitra v znamenju dvojčkov, kar bo povzročilo kar nekaj karmične ljubezni. Prihajajoče leto bo za nekatera znamenja zelo uspešno tudi na kariernem področju, mnogim se bodo namreč pojavile številne nove priložnosti. 

Prihajajoče leto bo še posebej srečno za šest astroloških znamenj, ki jih razkrivamo v nadaljevanju. 

Oven

Oven bo v letu 2024 doživel veliko priložnost za uspeh. Vendar vas preteklost spremlja kot slab prijatelj in povzroča težave v zakonu oz. zvezi, to bo opazno še posebej od 25. marca do 8. aprila, nato pa spet od 18. septembra do 17. oktobra 2024.

Ti datumi so za vas ključni, saj lahko pride do ločitve. Leto 2024 je odlično za študij in učenje novih stvari, pa tudi za spoznavanje novih ljubezni.

Pred nami je eden močnejših astroloških dogodkov tega leta
Preberi še
Pred nami je eden močnejših astroloških dogodkov tega leta

Tehtnica

V letu 2024 boste analizirali sebe in svoje odnose z drugimi ljudmi, kar bo vplivalo na vašo samozavest in osebni razvoj.

Zahvaljujoč partnerju, boste doživeli globalno preobrazbo. Ključna datuma za tehtnice bosta 23. marec in 17. oktober. To so dnevi, ko se boste resno spopadli z odločitvijo o ločitvi.

Dvojčka

Leto 2024 je za vas leto sreče in poroke. Usoda vam prinese sorodno dušo, na vas pa je, da določite datum poroke. Po Jupitru bo to oseba starejša od vas, verjetno tujec ali oseba, ki pogosto živi v tujini. Lahko je pravnik, učitelj, diplomat ali deluje na področju kulture. 

Za vas je pomemben datum 18. september, ko lahko pričakujete pomemben denarni dobiček.

Za dvojčke bo najpomembnejši datum prihajajočega leta 18. september.
Za dvojčke bo najpomembnejši datum prihajajočega leta 18. september.FOTO: Adobe Stock

Devica

Leta 2024 se bodo device naučile postaviti sebe na prvo mesto. Od 25. marca do 8. aprila se boste nenehno spraševali, zato boste dobro premislili o ljudeh, ki jih spuščate v svoje življenje.

Od 17. do 20. aprila se vam obeta velika romanca. V nasprotnem primeru se lahko te zveze z novim partnerjem konec leta 2024 končajo s poroko. V tem letu je možna tudi nosečnost.

Kaj sporoča Merkur v devici vsakemu posameznemu znamenju?
Preberi še
Kaj sporoča Merkur v devici vsakemu posameznemu znamenju?

Ribe

V letu 2024 vesolje začne spreminjati vaš odnos s partnerjem. Zelo se boste spremenili in tako tudi odnos s partnerjem.

Ključni dogodek se bo zgodil okoli 19. marca in nato od 21. aprila do 1. maja. Morda boste srečali osebo svojih sanj in ljubezen bo burna.

Znamenja, ki morajo biti vedno v središču pozornosti
Preberi še
Znamenja, ki morajo biti vedno v središču pozornosti

Strelec

Strelce v letu 2024 čaka poroka in če nimate partnerja za ljubezen, ga boste v novem letu zagotovo našli. Lahko pa se zlahka zgodi, da se že septembra odločite za življenje z novim partnerjem.

Od 26. aprila bo usoda naredila vse, da vam prinese popolno osebo. Septembra pa vas čaka mrk na kariernem področju, ki vam lahko korenito spremeni življenje.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Strelce v letu 2024 čaka poroka in če nimate partnerja, ga boste v prihajajočem letu prav gotovo našli.
Strelce v letu 2024 čaka poroka in če nimate partnerja, ga boste v prihajajočem letu prav gotovo našli.FOTO: Adobe Stock
Dvojčki bodo razbrali partnerjeve namere, rake čaka boj za resnico
Preberi še
Dvojčki bodo razbrali partnerjeve namere, rake čaka boj za resnico
November ovnom prinaša svež veter, za bike bo ključna finančna stabilnost
Preberi še
November ovnom prinaša svež veter, za bike bo ključna finančna stabilnost

Vir: story.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375