Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Kakšne so novoletne zaobljube za posamezna znamenja?

Špela Plemelj
04. 01. 2024 05.00
0

Novoletne zaobljube so odličen način, kako začeti novo leto z novimi cilji in željami. Mnogi si zastavijo načrte za izboljšanje zdravja, spremembo navad, učenje novih veščin ali pa skrb za boljše medosebne odnose. Ključno je, da so zaobljube realistične in dosegljive ter da nas spodbujajo k napredku in osebni rasti skozi celotno leto.

Oven

Hitrost in nepredvidljivost predstavnikov znamenja ovna je tisto, kar jih dela nezaustavljive in borbene. Njihovi cilji so dokaj enostavni. Tudi če niso, jih bodo želeli doseči. Najverjetneje si bodo zastavili cilj, kot je nakup novega avtomobila.

Bik

Realni in dosegljivi cilji so tisto, kar si bo izbral predstavnik znamenja bika. Njihovi nameni so vedno nekaj, kar lahko uresničijo in dosežejo. Ker so praktični, si bodo za svoj cilj zastavili neko novo učenje ali pa nadgradili svoje trenutno stanje.

Dvojčka

Biti zvest eni sami ideji je težko, če ste rojeni v znamenju dvojčka. Načeloma niso zahtevni in tako si lahko za svoje novoletne cilje zastavijo več manjših ciljev. Eden od teh bi lahko bil tudi prenehanje kajenja, če bi res našli dober razlog za to.

Leto 2024 dvojčkom prinaša stabilnost in rast
Preberi še
Leto 2024 dvojčkom prinaša stabilnost in rast

Rak

Predstavniki znamenja raka so tisti, ki želijo svoje cilje uresničevati zvesto in predano. Za svoj cilj si bodo tudi izbrali nekaj, kar bo imelo resnično veliko vrednost. Njihov cilj bo izgraditi lastno samopodobo ali pa pridobiti nov certifikat.

Lev

Šarmantni levi si najbolj od vsega želijo ljubiti in biti ljubljeni. Pri svojih obljubah in tudi zaobljubah so hitri, celo prehitri. Zanašajo se na svoj instinkt, ki pa je včasih preveč nagonski. Svojo pozornost velikokrat usmerjajo v novo ljubezen.

Šarmantni levi si najbolj od vsega želijo ljubiti in biti ljubljeni.
Šarmantni levi si najbolj od vsega želijo ljubiti in biti ljubljeni.FOTO: Shutterstock

Devica

Device se svojih zaobljub lotijo zelo natančno in premišljeno. Zavedajo se, da zaobljube ne smejo prekršiti, zato si zadajo zelo smotrne cilje. Med drugim tudi, da se bodo držale tiste izbrane diete, ker podpira njihov imunski sistem in splošno počutje.

Tehtnica

Predstavniki znamenja tehtnice imajo to lastnost, da velikokrat pozabijo nase, zato ker želijo ustreči in pomagati drugim. Tudi oni se največkrat odločijo, da se bodo v novem letu bolj posvetili sebi in gradili na svoji odločnosti ter samozavesti.

Škorpijon

Dejstvo je, da veliko obzorje stvari ter notranjih, duševnih stanj ostaja neraziskanih. Škorpijonove zaobljube se največkrat tičejo tega, kako nadgraditi in obogatiti svoje trenutno stanje. Pa naj bodo to finance, ljubezen ali pa svoja najgloblja podoba.

Strelec

Optimistični in pozitivno naravnani strelci imajo velikokrat težave pri določanju samo enega in edinega cilja. Zelo radi si zastavijo mogočne cilje, ki osupnejo že samo z opisom. Njihove zaobljube so najpogosteje športni dosežki ali karierno napredovanje.

Leto 2024 strelcem prinaša polno denarja in veliko strasti
Preberi še
Leto 2024 strelcem prinaša polno denarja in veliko strasti

Kozorog

Tudi zemeljsko znamenje kozoroga si najraje zada dosegljive cilje. Zaradi svoje pozicije velikokrat ne želijo tvegati in se odločijo za tisto, kar že poznajo. Ker jim je pomembno, da svoj cilj dosežejo, se bodo odločili za tisto, za kar so trdno odločeni.

Vodnar

Vodnarji vedno izzivajo ter preizkušajo tako svoje lastne meje kot meje drugih. Ne bodo se obotavljali pri doseganju nečesa novega ali nerealnega. Zavedajo se, da noben cilj ni prevelik ali premajhen, zato se odločijo, da bodo sodelovali na maratonu.

Ribi

Težka odločitev tudi za predstavnike znamenja rib. Lahko so preveč skromni pri svojih ciljih in se odločijo za nekaj hitro uresničljivega, kot je nakup novih očal. Po drugi strani pa znajo biti dokaj nerealni in tako zastavijo tudi svoje novoletne cilje.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Vodnarji vedno izzivajo ter preizkušajo tako svoje lastne meje, kot meje drugih.
Vodnarji vedno izzivajo ter preizkušajo tako svoje lastne meje, kot meje drugih. FOTO: Shutterstock
To se bo zgodilo v letu 2024
Preberi še
To se bo zgodilo v letu 2024
Ribe v letu 2024 čaka duhovna preobrazba
Preberi še
Ribe v letu 2024 čaka duhovna preobrazba

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375