Zadovoljna.si
Zaljubljen par

Horoskop znamenja

Takšne so po značaju ženske, rojene v znamenju ovna

Špela Plemelj
23. 03. 2023 05.00
0

Ljudje, rojeni v znamenju ovna, med 21. marcem in 20. aprilom. To so ljudje, ki zahtevajo dinamiko, borbenost, akcijo in prodornost. V njih je velika potreba po osvajanju, doseganju in zmagovanju. So izredno samostojni in samozadostni, zaradi česar jih velikokrat okarakteriziramo za sebične. Kot prvaki imajo močno voljo in notranjo potrebo, da si izborijo svoj prostor pod soncem.

Ognjeno znamenje poudarja vse te prvinske ovnove lastnosti in prav res pride do izraza Marsova energija po dokazovanju svojih fizičnih moči, sposobnosti in spretnosti. To so bojevniki, tekmeci, zmagovalci in konkvistadorji. Ta vročekrvna narava jih lahko prižene tudi do skrajnosti, zato so velikokrat zelo uspešni na področjih, ki se jih lotijo. Njihovi odzivi znajo biti zelo nepredvidljivi, zato v njihovi družbi nikoli ne bo dolgčas.

Ljudje, rojeni v znamenju ovna, so tisti, ki bodo le s težavo sledili množici ter ustaljenim pravilom in normam.
Ljudje, rojeni v znamenju ovna, so tisti, ki bodo le s težavo sledili množici ter ustaljenim pravilom in normam. FOTO: Dreamstime

Akcija na prvem mestu

Ljudje, rojeni v znamenju ovna, so tisti, ki bodo le s težavo sledili množici ter ustaljenim pravilom in normam. To so tisti, ki težko zdržijo na enem mestu in tudi, če jih povabite na kavo, bodo kmalu želeli zamenjati lokal, ker bodo že našli nek razlog, da se premaknejo. Njihova pozornost bo prav tako tista, ki bo begala in motila ustaljen ritem. Kakor hitro se spomnijo nečesa, tako hitro so tudi zadovoljni z rešitvijo. To so ljudje, ki ne dolgovezijo ali komplicirajo, razen če jih presenetijo izredne razmere. Njihovo glavno vodilo konec koncev je, kako najhitreje priti od točke A do točke B.

Zelo so sposobni in ta njihov notranji občutek vsemogočnosti jim prinaša veliko volje, samozavesti, poguma, odločnosti in zagnanosti. Oni so eni izmed tistih, ki bodo prvi v bojih linijah, ko bo treba braniti svoje ozemlje ali stališče. Veliko raje, kot da bi sledili, imajo radi vodilno mesto. Tako bodo oni prej tisti, ki bodo odrejali naloge in včasih tudi priganjali, da se naloge dokončajo. Slovijo pa tudi po netaktnosti in nezanesljivosti. Ker delujejo spontano, si znajo velikokrat premisliti, ker so med tem časom ugotovili, da bi bilo bolje narediti nekaj drugega. To pomanjkanje fokusa jih marsikdaj lahko stane dobrega statusa in jim pripiše dodatne negativne lastnosti.

Kozorogom vlada planet Saturn: to so zreli, odgovorni, dosledni in strogi ljudje
Preberi še
Kozorogom vlada planet Saturn: to so zreli, odgovorni, dosledni in strogi ljudje

Kako osvojiti ovna – žensko?

Ženske, rojene v znamenju ovna, so odločne, instinktivne, nepredvidljive in samozavestne. Osvojili jo boste z izbranimi potezami, ko bo sama tako presenečena, da ne bo znala reagirati. Kot je sama zelo dinamična, naj bodo tudi dogodki, katerih se bosta udeležila, zelo dinamični in atraktivni.

Kako osvojiti ovna – moškega?

Moški predstavniki znamenja ovna so pravi borci in da bi ga osvojile, boste morale večkrat pustiti, da bo on tisti, ki bo moral vložiti več energije za to, da bi bila skupaj. Ti moški se nikoli ne postarajo, saj jih njihova prvinskost drži vitalne in močne. To je dobro večkrat tudi na glas poudariti.

Ovni se ujamejo s škorpijoni, vodnarji, tudi z levi ter strelci.

3 astrološka znamenja, ki se jih moški najbolj bojijo
Preberi še
3 astrološka znamenja, ki se jih moški najbolj bojijo

Ženske, rojene v znamenju ovna, so odločne, instinktivne, nepredvidljive in samozavestne.
Ženske, rojene v znamenju ovna, so odločne, instinktivne, nepredvidljive in samozavestne.FOTO: Dreamstime

V znamenju oranžne in rdeče

Seveda so ognjene barve tiste, ki najbolj zaznamujejo moč, odločnost, drznost in zavzetost, ki jo imajo predstavniki znamenja ovna. Zanje redeča barva nikakor ne pomeni stop, ampak jih le še dodatno motivira in spodbuja, da se odrinejo in gredo v akcijo. To je tiste vrste energija, ki jih na trenutke lahko zaslepi in jim odvzame možnost razsodne presoje, vendar bodo svojo potezo vselej izpeljali do konca. Dovolj je že, da te barve uporabijo zgolj kot dodatek ali popestritev svoji kolekciji, najbolj predrzni pa bodo svoje barve pokazati v velikem slogu in se celi oddeli v to izbrano živo barvo – tudi elegantno.

Vladajoči planet: Mars

Element: ogenj

Barva: vsi odtenki rdeče in tudi žive oranžne

Drag kamen: tigrovo oko, diamant

Kovina: železo, jeklo

Žival: tiger, konj

Dan v tednu: torek

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 303