Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Današnja rožnata luna prinaša vrhunec vseh energij

J.V.
04. 04. 2023 05.00
0

Polna luna v znamenju tehtnice bo svojo polnost dosegla 6. aprila ob 6:34. Astrološko znamenje tehtnice povezujemo z našimi odnosi, s pravičnostjo, potrebami in z blaginjo drugih.

Jutri se bo zgodila polna luna, ki je prav tako rožnata polna luna. To je luna, ki prinaša nove zgodbe in tudi novo upanje. Tako kot se zemlja prebuja in nam narava kaže, da je čas za ponovno vstajenje, rast in cvetenje, je tudi v nas samih nastopil čas, da prepoznamo nove možnosti in nove začetke. Prihajajoča rožnata luna bo osvetlila nebo v kardinalnem zračnem znamenju tehtnice in v vaš svet prinesla potrebo po socializaciji, povezanosti in soodvisnosti. 

Ko se ta polna luna razkrije, bo vsako znamenje poklicano uravnovesiti željo po samostojnem doseganju velikih dosežkov s hrepenenjem po medsebojni podpori, prijateljstvu in enakosti. Biti številka ena se morda sliši sladko, vendar je veliko boljši občutek, ko si obkrožen z ljudmi, ki so ti stali ob strani na poti do vrha.

Hujšanje z luno: prečistite svoje telo in se znebite odvečnih kilogramov
Preberi še
Hujšanje z luno: prečistite svoje telo in se znebite odvečnih kilogramov
Super polna rožnata luna
Super polna rožnata lunaFOTO: Dreamstime

V ospredju bodo odnosi

Pod polno luno v tehtnici lahko opazimo, da so v središču pozornosti naši odnosi in to, kako se odločimo, da se pokažemo v njih. Kateri odnosi izvabljajo iz nas najboljše? Katera prepričanja povzročijo, da se oddaljimo od tega, kar bi lahko bili? Zdravilne vibracije te polne lune nam bodo omogočile, da bomo bolj samozavestni, podprti in videni. Končno bomo dobili samozavest, da spremenimo odnose in opustimo tiste, ki nam ne služijo več. 

V času aprilske polne lune bo zelo aktiven asteroid Kirion, ki je poznan kot zdravilec in nas bo podpiral pri opazovanju tega, kako naše rane morda vodijo naše odnose in način, kako se odločimo, da se pokažemo v naših interakcijah z drugimi. Ta asteroid nas uči, da sprejmemo svoje rane in razumemo, da imajo moč, da nas oblikujejo v resničnejšo različico nas samih.

Polna luna 2023
Preberi še
Polna luna 2023

Aprilska polna luna nas spodbuja tudi k tkanju globljih vezi. Ko je energija tehtnice močna, obstaja težnja, da se izgubimo v prisotnosti drugih, in čeprav si pravzaprav ne želimo iti tja, je včasih to nujen del iskanja samega sebe. V tem času polne lune pa se ne bo čutil le vpliv Kiriona, ampak tudi planeta Jupiter.  Ta bo poskrbel, da nam bo lažje opazovati, kje moramo prerezati vrvice in kje si lahko privoščimo, da se nagnemo nekoliko globlje. 

Že po ljudskem izročilu smo bili obveščeni, da ima luna na nas, naše počutje in odzivanje velik vpliv. Ne daje samo ritma naravi, ampak daje ritem vsakemu posamezniku posebej. To nekateri zaznavajo bolj in drugi manj, lahko skozi splošne vplive, kot je polna ali prazna luna, ali pa čisto na individualni ravni.

8 razlogov, zakaj bo tehtnica osvojila vaše srce
Preberi še
8 razlogov, zakaj bo tehtnica osvojila vaše srce

Vir: elitedaily.com, foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387