Zadovoljna.si
Polna luna-3

Horoskop znamenja

Kaj nam prinaša zadnja polna luna v letošnjem letu?

Zadovoljna.si
26. 12. 2023 05.00
0

Zadnja polna luna v letošnjem letu bo pri nas doživela svoj vrhunec 27. 12. ob 1.33. Ker bo tokratna polna luna v znamenju raka, moramo vzeti v obzir, da se zna zgoditi, da bomo v tem času še toliko bolj občutljivi, občutki pa bodo še toliko bolj intenzivni, saj se konec leta že nezadržno bliža.

Polne lune so čas, ko se energija na nebu poveča in doseže vrhunec. Vsaka polna luna nosi svojo posebno vibracijo in vpliva na naša čustva, občutke ter naše dojemanje sveta okoli nas.

Eden od teh pomembnih trenutkov bo tudi zadnja polna luna letošnjega leta, ki bo dosegla svoj vrhunec 27. decembra 2023 ob 1.33. Ta polna luna se bo zgodila v znamenju raka, kar bo še dodatno povečalo našo občutljivost in nas spodbudilo k iskanju ravnovesja.

Ker je to zadnja polna luna v letu, boste morda celo želeli razmisliti o vsem, za kar ste hvaležni v letu 2023. Poglejte nazaj skozi vsak mesec v letu in proslavite svoje zmage, svoje ovire in vse, kar se je zgodilo. 

Letni horoskop 2024: To nas čaka v prihajajočem letu
Preberi še
Letni horoskop 2024: To nas čaka v prihajajočem letu

Vpliv polne lune v znamenju raka

Polna luna v znamenju raka prinaša globoko čustvenost, empatijo in povečano občutljivost. Znamenje raka je sicer povezano z domom, družino in čustvi, ta polna luna pa nas spodbuja, da se osredotočimo na naše notranje svetove in odnose z drugimi ljudmi.

V času te polne lune se lahko počutimo bolj ranljive in občutljive na dražljaje iz okolja. Lahko se pojavijo močna čustva, kot so žalost, ljubezen, jeza ali sreča. Pomembno je, da se zavedamo teh občutkov in se soočimo z njimi na zdrav način. Raka predstavlja tudi zaščitniška energija, zato je to lahko čas, ko se bolj posvečamo svojim ljubljenim osebam in skrbimo zanje.

Zadnja polna luna v letošnjem letu se bo zgodila v znamenju raka.
Zadnja polna luna v letošnjem letu se bo zgodila v znamenju raka.FOTO: Dreamstime

Iskanje ravnovesja v času polne lune

Kljub občutljivosti, ki jo prinaša polna luna v znamenju raka, je pomembno, da najdemo ravnovesje in mir v sebi. To lahko storimo na primer s pomočjo samorefleksije, lahko si vzamemo čas zase, lahko se odločimo za razvajanje (npr. toplice ali masaža), lahko pa se preprosto odločimo, da bomo preživeli več kakovostnega časa s svojimi bližnjimi, saj je podpora prijateljev in družine ključna, ko se počutimo preobremenjene. 

Hujšanje z luno: prečistite svoje telo in se znebite odvečnih kilogramov
Preberi še
Hujšanje z luno: prečistite svoje telo in se znebite odvečnih kilogramov

Vpliv zvezde Sirius

Sirius je zvezda, svetlejša od našega Sonca, ki jo častijo številne starodavne kulture, v astrologiji pa naj bi bil Sirius naše duhovno sonce. Ko se aktivira, izžareva močno energijsko silo, ki lahko prodre v naše svetlobno telo in nadgradi našo frekvenco.

Na Siriusovo energijo lahko gledamo kot na močno modro svetlobo, ki lahko aktivira ostrejšo inteligenco, okrepi naše psihične čute in nam pomaga ustvariti več svobode. Energijo Siriusa lahko uporabimo tudi za pomoč pri reševanju problemov, reševanju morebitnih tehničnih težav, lažji uglasitvi naše intuicije in sprostitvi vsega, kar nas ovira pri pristnosti.

V tem času se bo polna luna poravnala s Siriusom in aktivirala njegovo energijo. Ker je Luna v prvi vrsti povezana z našimi čustvi, bomo poravnavo polne lune in Siriusa najbolj čutili na čustvenem področju. V tem času bomo morda odvrgli svojo 'čustveno prtljago', morda bomo prejeli val navdiha, morda bomo prejeli usmeritev in še marsikaj drugega.

V tem času po prisoten tudi vpliv zvezde Sirius, ki jo mnogi imenujejo kar naše duhovno sonce.
V tem času po prisoten tudi vpliv zvezde Sirius, ki jo mnogi imenujejo kar naše duhovno sonce.FOTO: Adobe Stock

Vpliv Jupitra

Pod to polno luno je aktiven tudi Jupiter, ki ima moč širitve in polnjenja, zato bo okrepil in utrdil energije te polne lune in energije, ki jih čutimo iz Siriusa. Jupiter velja za planet dobrohotnosti in sreče, starodavni astrologi so celo verjeli, da ko bo Jupiter močan na nebu, bo prinesel obilje in srečo!

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Čutil pa se bo tudi vpliv Jupitra, ki nam bo prinesel obilje in srečo!
Čutil pa se bo tudi vpliv Jupitra, ki nam bo prinesel obilje in srečo!FOTO: Adobe Stock
Seksi Slovenec leta 2023 bo skočil v Ljubljanico
Preberi še
Seksi Slovenec leta 2023 bo skočil v Ljubljanico
Zvezdnik brez sramu pokazal čustva kar sredi ulice
Preberi še
Zvezdnik brez sramu pokazal čustva kar sredi ulice

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387