Zadovoljna.si
Polna luna

Horoskop znamenja

Kaj nam prinaša polna luna v devici?

N. Č.
22. 02. 2024 05.00
0

Bliža se zadnja polna luna v astrološkem letu. Nastopila bo 24. februarja 2024 ob 13:30, ko bo pripravila vzdušje za sezono mrkov, ki prihaja.

Ta posebna umestitev na naši časovnici daje tej polni luni močno očiščevalno energijo. Čistimo od znotraj navzven in imamo boginjo Devico, ki nas vodi.

To so vse polne lune za leto 2024
Preberi še
To so vse polne lune za leto 2024

Devico predstavlja boginja devica, ki je simbol neodvisnosti, notranje moči in dobrega počutja. Boginja Devica ve, kako sebe postaviti na prvo mesto in svoje telo narediti za svoj tempelj. Ve, da je v njenem življenju večno tekoč vir modrosti, intuicije in osebne moči.

Pred polno luno v Devici moramo začeti poslušati svoje srce, telo, um in dušo. Svoje telo moramo začeti obravnavati kot tempelj in si priznati lepoto in darove, ki jih imamo v sebi. Tako se bomo počutile opogumljene z močnimi energijami februarske polne lune, posledično pa bomo pripravljene na vse, kar nam prihodnost prinaša. 

To je zadnja polna luna v tem astrološkem letu.
To je zadnja polna luna v tem astrološkem letu.FOTO: Dreamestime

Polna luna prinaša močno očiščevalno energijo

Energija čiščenja bo zelo močna pod to polno luno. Bodite pozorni na svoj um, telo in dušo – kaj vam sporočajo? Po čem hrepenijo? Tako um kot duša in telo nam vedno nekaj sporočajo, od nas pa je odvisno, ali se bomo ustavili in jim prisluhnili. 

Gre predvsem za zdravilno energijo, ki je povezana s hranjenjem našega telesa. Paziti moramo na svoje telo, zato bo čas, da stopite korak naprej in ukrepate, če ste do sedaj ignorirali simptome, ki vam jih je pošiljalo vaše telo.

Konjunkcija Venere in Marsa prinaša zlitje energij
Preberi še
Konjunkcija Venere in Marsa prinaša zlitje energij

Čas je, da spremenite svojo prehrano, ustvarite nov načrt vadbe ali končno poiščete pomoč zdravilca ali medicinskega strokovnjaka. Pri tem je zelo pomembno, da znakov ne ignorirate, saj je zelo verjetno, da bodo le še glasnejši v želji, da bi bili videni in slišani.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vpliv Merkurja

Merkur, planet glasnik, je naravni vladar device, zato bo čutiti tudi njegovo energijo.

Merkur nam lahko kot planet glasnik pomaga pri pridobivanju informacij, modrosti in spoznanj iz našega notranjega in zunanjega sveta. Pod to polno luno lahko prejmemo sporočila ali znake iz vesolja, ki nas lahko vodijo tudi v prihodnosti. Paziti moramo le na to, da se ustavimo in prisluhnemo svojemu notranjemu glasu.

Retrogradni Merkur: Mit ali resničnost?
Preberi še
Retrogradni Merkur: Mit ali resničnost?

Vesolje nam vedno pošilja znake. Včasih so ti znaki lahko prikazani kot zaporedje številk, ki jih vidimo znova in znova, včasih so ti znaki lahko nenavadno srečanje, kot je na primer žival, ki nam prečka pot. Včasih lahko slišimo šepet v tišini našega uma, včasih pa se lahko srečamo s presenetljivim izzivom ali nenadno spremembo prioritet, ki spremeni našo smer.

Pod to polno luno v Devici bo naša naloga predvsem poslušati in biti pozoren na klice vesolja in našega telesa. Če imate vprašanja, na katera potrebujete odgovore, ali iščete vodstvo, je to odlična priložnost, da še bolj zavzeto opazujte znake in namige vesolja. 

To bo zadnja polna luna v tem astrološkem letu.
To bo zadnja polna luna v tem astrološkem letu.FOTO: Adobe Stock

Vpliv Saturna

Tudi Saturn je pod to polno luno aktiven, in čeprav je njegova prisotnost na trenutke zelo naporna, nam bo pomagal postaviti meje, še posebej, ko gre za naše zdravje. Saturn nas bo vodil, da bomo ostali dovolj strogi do sebe, in nam dal samozavest, da vstanemo in prosimo druge za tisto, kar potrebujemo.

Kaj posameznim osebam prinaša Saturnov povratek?
Preberi še
Kaj posameznim osebam prinaša Saturnov povratek?

Uporabite moč Saturna, da se uveljavite in postavite meje. Reči 'ne' je včasih lahko zares strašljivo, a vedite, da je vesolje na vaši strani in podpira vsa vaša prizadevanja, da bi dosegli večjo blaginjo v svojem življenju.

Na splošno je polna luna v devici zelo močna, saj nam bo pomagala zaključiti astrološko leto. Medtem ko pod to polno luno kroži močna očiščevalna energija, obstajajo tudi močne podporne vibracije, ki nas spodbujajo, da se osredotočimo na dobro počutje in hranimo boginjo v sebi. Naše telo je resnično naš tempelj in čas je, da začnemo tudi sami sebe tako obravnavati.

To bo zadnja polna luna v letošnjem letu.
To bo zadnja polna luna v letošnjem letu.FOTO: Dreamestime
Znamenja, ki se ne morejo upreti slaščicam
Preberi še
Znamenja, ki se ne morejo upreti slaščicam
Kje so snemali Skrito v raju?
Preberi še
Kje so snemali Skrito v raju?

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387