Zadovoljna.si
Polna luna-1

Horoskop znamenja

Takšen vpliv bo imela današnja polna luna

J.V.
17. 01. 2022 05.00
0

To je prva polna luna leta 2022, spada pa v vodno in intuitivno znamenje raka. Luna je rada v znamenju raka, tam se počuti najbolj domače in vsak od nas lahko v tem časovnem oknu izkoristi to harmonično energijo.

Hujšanje z luno: prečistite svoje telo in se znebite odvečnih kilogramov
Preberi še
Hujšanje z luno: prečistite svoje telo in se znebite odvečnih kilogramov
Medtem ko je dinamika moči glavna tema te polne lune, pa bo v tem času po kozmičnem nebu lebdela še ena slajša in mehkejša energija.
Medtem ko je dinamika moči glavna tema te polne lune, pa bo v tem času po kozmičnem nebu lebdela še ena slajša in mehkejša energija. FOTO: Dreamstime

Polna luna se bo zgodila 18. januarja ob 00:48, običajno pa lahko polno luno občutimo približno štiri dni pred njenim prihodom. V tem času se lahko dotaknemo kopičenja njene energije, ko polna luna pojema, pa se lahko začnemo usedati v energije in vse, kar je prispelo. Polne lune so čas sproščanja in odpuščanja, zato bomo o tem morali v času te polne lune v znamenju raka še dodatno razmisliti. 

V zraku bo čutiti težo, kar pomeni, da se bomo morali zavestno potruditi, da se otresemo vsega, kar nas bremeni in duši. Razlog za to je planet Pluton, ki lebdi blizu polne lune in ima vpliv na občutljivo lunino energijo. Pluton je tudi planet moči, zato bo našo pozornost pritegnila dinamika moči v našem življenju, tam kjer se počutimo najmočnejše in celo tam, kjer se počutimo najbolj nemočne.

Kaj prinaša prvi letošnji retrogradni Merkur?
Preberi še
Kaj prinaša prvi letošnji retrogradni Merkur?

Zarad vpliva, ki ga ima Pluton, imamo lahko včasih občutek, da nas nekaj duši ali teži. Lahko poslabša vsak pritisk, ki ga čutimo, zlasti v naših odnosih. Če se pojavi katera od tovrstnih misli, pomislite, kako lahko zahtevate svojo moč nazaj in kako se lahko postavite na voznikov sedež svojega življenja.

Nenehno čakanje ali odvisnost od dejanj drugih nas lahko postavi v nemočen položaj, zato bodite pozorni na razmišljanje, ki sovpada s tem. Bodite pozorni na to, ali bodo vaša dejanja in prepričanja utemeljena na stališčih in vrednotah drugih. Bodite pozorni na vse misli, ki se začnejo z "Ko se to zgodi, bom v miru/srečen/umirjen".

Tedenski horoskop: raki bodo čutili vpliv polne lune, levi si morajo postaviti nove cilje
Preberi še
Tedenski horoskop: raki bodo čutili vpliv polne lune, levi si morajo postaviti nove cilje

 

Če pod to polno luno čutite energijo, ki zatira, vedite, da vas vesolje podpira pri tem, da se je otresete z močjo gibanja. Gibanje je lahko zelo zdravilno in to morda še bolj občutimo pod polno luno. Ples, tek, hoja, plavanje ali preprosto vstajanje in stresanje celotnega telesa od glave do peta so odlični načini za sprostitev in osvoboditev kakršne koli nabrane napetosti ali občutka nemira. Druga praksa, ki jo lahko naredite, pa je, da preprosto opazujete odnose v vašem življenju in kakršne koli dinamike, ki prispevajo k občutku nemoči.

Medtem ko je dinamika moči glavna tema te polne lune, pa bo v tem času po kozmičnem nebu lebdela še ena slajša in mehkejša energija. Ta slajša energija prihaja s planeta Neptun, ki je v času polne lune v harmoničnem položaju. Neptun je planet sanj in duhovne rasti, zadržuje vibracijo brezpogojne ljubezni in nas spominja na našo povezanost s celotnim Vesoljem. Na splošno ta polna luna ponuja nekaj trenutkov harmonije, a tudi nekaj teže.

Vrača se retrogradni Merkur, letos kar štirje
Preberi še
Vrača se retrogradni Merkur, letos kar štirje
Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir. foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375