Zadovoljna.si
Polna luna

Horoskop znamenja

To nam prinaša tokratna polna luna v strelcu

N. Č.
21. 05. 2024 05.00
0

Bliža se polna luna v strelcu, ki bo v svojem polnem sijaju na nebu zablestela 23. maja 2024 ob 15:53.

Polna luna v znamenju strelca prinaša valove dogodivščin, zabave in igre! Redkokdaj dobimo polno luno, ki nas spodbuja, da iščemo veselje in da stvari ne jemljemo tako resno. 

Pod to polno luno v znamenju strelca bomo še posebej optimistični glede prihodnosti. Tisto, kjer smo prej morda videli zaprta vrata ali cestne zapore, ta polna luna osvetljuje in nam omogoča, da vidimo novo pot naprej.

Horoskopska znamenja, ki so najbolj občutljiva
Preberi še
Horoskopska znamenja, ki so najbolj občutljiva

Da bi zares izkoristili energijo te polne lune, bo naš ključ hvaležnost. Bolj ko se osredotočamo na vse darove in obilje okoli sebe, bolj ko lahko praznujemo, kje smo danes, in se počutimo pomirjeni s svojo trenutnim položajem, več koristi bomo občutili od te polne lune.

Polna luna v strelcu nas poziva k veselju.
Polna luna v strelcu nas poziva k veselju.FOTO: Dreamestime
To so znamenja, ki se najhitreje razjezijo
Preberi še
To so znamenja, ki se najhitreje razjezijo

Polna luna v znamenju strelca nam prinaša veselje

Uporabite to polno luno kot opomnik, da poiščete veselje in proslavite vse, zaradi česar se počutite dobro. V svoje življenje vnesite nekaj avanture in igre ter poiščite načine, kako se razvedriti in v svoje življenje vnesti nekaj lahkotnosti.

Preizkušanje novih stvari, srečanje s prijatelji, zaradi katerih se počutite dobro, početje nečesa, kar podžge vaše strasti, in ozaveščanje dejstva, da življenje ni samo trdo delo, so nekateri odlični načini, da se uglasite s to energijo.

Veselje naj postane prednostna naloga. Naj vas ne bo sram, da stremite k veselju. Trdo delo ni vse in včasih res potrebujemo čas za sprostitev, veselje in zabavo.

Jupitrovo pomembno sporočilo na 29 stopinji bika
Preberi še
Jupitrovo pomembno sporočilo na 29 stopinji bika

Polna luna v strelcu in planet sanj

Neptun, planet sanj, je zelo aktiven pod to polno luno in nam daje val podpore, ko gre za uresničevanje lastnih želja in sanj. Upajte si sanjati na veliko, morda se vam ravno zdaj uresničijo.

Neptun je tudi zelo ustvarjalen planet, zato bodo v tem času dobro podprti predvsem ustvarjalni projekti. Morda bomo tudi sami čutili val ustvarjalne energije, ki nam bo omogočil, da začnemo razmišljati drugače in da na svet pogledamo iz drugega zornega kota.

Ali veste, katera je barva vašega zodiakalnega znamenja?
Preberi še
Ali veste, katera je barva vašega zodiakalnega znamenja?

Kadarkoli je Neptunova energija močna, nas vesolje običajno opomni, naj zaupamo svojim instinktom. Zaupajte torej svojim instinktom, Neptun vas bo namreč vodil in vam pomagal, da stvari pripeljete do konca, pozitivne energije polne lune pa nam bodo zagotovile, da se vam bodo odprla nova vrata.

Neptun, planet sanj, je zelo aktiven pod to polno luno.
Neptun, planet sanj, je zelo aktiven pod to polno luno.FOTO: Dreamstime
Device čakajo nove zgodbe, škorpijoni bodo zvesti svojim načrtom
Preberi še
Device čakajo nove zgodbe, škorpijoni bodo zvesti svojim načrtom

Kako uporabiti energijo polne lune 2024?

Hvaležnost. Hvaležnost. Hvaležnost. Če želite vsrkati obilne vibracije te polne lune, se morate postaviti v miselnost obilja in najhitrejši način za to je hvaležnost. Če ste hvaležni za vse, kar imate, vas brez dvoma čakajo pozitivne vibracije.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471