Zadovoljna.si
Polna luna-1

Horoskop znamenja

Znamenja, ki bodo najbolj čutila vpliv polne lune

N. Č.
23. 02. 2024 05.00
0

V nadaljevanju razkrivamo, na katera 4 astrološka znamenja bo najbolj vplivala polna luna v devici, ki bo na nebu zasijala 24. februarja 2024 ob 13:30.

Polna luna v devici bo še posebej vplivala na naslednja štiri astrološka znamenja. Luna jih bo spodbudila k temu, da se osredotočijo na uspeh in gradnjo prihodnosti, hkrati pa jih bo opomnila, da ni prostora za samokritičnost, če želijo napredovati. 

Kaj nam prinaša polna luna v devici?
Preberi še
Kaj nam prinaša polna luna v devici?

Več o sami polni luni v devici si lahko preberete v članku z naslovom Kaj nam prinaša polna luna v devici?, v katerem razkrivamo več podrobnosti o očiščevalni energiji, ki jo ta prinaša, hkrati pa vas opominjamo na energiji Merkurja in Saturna, ki ju bo prav tako čutiti v tem času. 

Polna luna v devici bo še posebej vplivala na naslednja štiri astrološka znamenja.
Polna luna v devici bo še posebej vplivala na naslednja štiri astrološka znamenja. FOTO: Dreamestime

Znamenja, ki bodo najbolj čutila vpliv polne lune v devici

Devica

Zamujene priložnosti so preteklost, saj vam ta tranzit prinaša nove metode, s pomočjo katerih se lahko približate svojim sanjam. Polna luna v vašem znamenju ne želi, da se ozrete nazaj, vendar vam pomaga, da lahko ostanete osredotočeni na sedanjost in prihodnost. 

Kljub vsemu je preteklost vedno lahko orodje za vas, saj vam lahko pomaga zgraditi samozavest. Če pogledamo nazaj in se osredotočimo na delo, ki smo ga opravili, in na to, kako lahko uporabimo svoje izkušnje, da začnemo znova z malce več modrosti in vpogleda. Device bi morale začeti v svoje življenje vključevati malce več optimizma in se naučiti sprejeti to, kar so, in ljubiti to, kar postajajo.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Strelec

Zdaj lahko vidite sadove svojega dela in razmišljate o svojih uspehih. Luna želi, da ohranite zmagovalno miselnost, tudi če ne čutite, da ste prišli tako daleč.

Venera v strelcu prinaša številne spremembe
Preberi še
Venera v strelcu prinaša številne spremembe

Ribi

Ker se tranzit dogaja v vaši hiši odnosov, je to čas za razumevanje vaših romantičnih partnerjev in prijateljev. Potisnjeni boste iz vaše cone udobja, saj bo komunikacija v tem obdobju precej zahtevna, a brez skrbi, Jupiter vam bo pomagal ponovno najti samozavest.

Če morate razčistiti stvari ali nekomu odpustiti, lahko to storite zdaj. Tranzit bo raziskal vašo rast, saj boste lahko tudi videli, kako ste v zadnjem času pridobili na samozavesti, zdaj se namreč lahko brez večjih težav lotite tudi nalog, ki so se vam pred časom zdele preveč zahtevne. 

Ribi – to je čas za razumevanje vaših romantičnih partnerjev in prijateljev.
Ribi – to je čas za razumevanje vaših romantičnih partnerjev in prijateljev. FOTO: Dreamstime

Dvojčka

Luna v devici se bo osredotočila na vaše korenine, dom in kariero ter vas spodbudila, da boste uspešno krmarili med svojimi čustvi. Čas je, da ponovno oživite svojo povezavo s sanjami iz preteklosti, ki se nanašajo na vaše karierne cilje. Luna vam daje nekaj več možnosti, da sledite svojim ciljem in zgradite še trdnejše temelje. 

Zakaj bi moral imeti vsak v svojem življenju dvojčka
Preberi še
Zakaj bi moral imeti vsak v svojem življenju dvojčka
Dvojčka: Luna vam daje nekaj več možnosti, da sledite svojim ciljem in zgradite še trdnejše temelje.
Dvojčka: Luna vam daje nekaj več možnosti, da sledite svojim ciljem in zgradite še trdnejše temelje. FOTO: Dreamstime

Vir: yourtango.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375