Zadovoljna.si
Mlaj znamenja horoskop 2022

Horoskop znamenja

Kaj nam prinaša današnji mlaj v ribah?

N. Č.
09. 03. 2024 05.16
0

Danes, 10. marca 2024, ob 10.00, nas čaka super mlaj v ribah oz. prazna luna.

Prazne lune predstavljajo začetek novega cikla in ta novi cikel nas vodi v sveže energije astrološkega novega leta. Zaradi tega nam daje tokratni mlaj v ribah priložnost, da določimo svoje cilje in si vizualiziramo tisto, kar si želimo v prihodnosti. V tem času se lahko počutimo še posebej ustvarjalne, hkrati pa lahko veliko sanjarimo.

Če greste v tem času skozi težko obdobje, se skušajte izogniti nadzorovanju ali načrtovanju, raje se zgolj prepustite toku.

Preplavlja nas močan tok energije rib
Preberi še
Preplavlja nas močan tok energije rib

Neptun, planet upanja in sanj, je v konjunkciji s prazno luno

Neptun, planet upanja in sanj, je aktiven pod to prazno luno in ustvarja nekaj čudovitih, podpornih energij, ki nam lahko pomagajo pri postavljanju ciljev za naprej. Vprašajte se, kakšno prihodnost bi si radi ustvarili? Kje se vidite čez 6 ali celo 12 mesecev?

Zaprite oči in si predstavljajte svoj popoln dan od začetka do konca. Zaprite oči in si predstavljajte svojo popolno zvezo, popolno službo. Pri tem se ne pozabite osredotočiti na to, kako se počutite, medtem ko opazujete, kako divja vaša domišljija. Prepustite se vsakemu od občutkov in vedite, da vam ta čarobna praksa pomaga poslati vaše želje v vesolje.

Uporabite lahko tudi orodje vizualizacije. Uporabite ga za fantaziranje in raziskovanje vaših želja. 

Neptun je v konjunkciji s prazno luno.
Neptun je v konjunkciji s prazno luno. FOTO: Shutterstock

Mlaj v ribah je super mlaj

Čeprav lune ne bomo videli, bomo lahko čutili njeno energijo. Super luna nam daje veliko podpore, še en plus pa je v tem, da trenutno nobeden izmed planetov ni retrograden. To nam daje še dodaten zagon.

Horoskop 2024: to nam letos prinaša sezona rib
Preberi še
Horoskop 2024: to nam letos prinaša sezona rib

Kmalu se bo začela sezona mrkov

Mlaji veljajo za začetek luninega cikla, polne lune pa za vrh luninega cikla. Polna luna, ki sledi temu mlaju, je pravzaprav lunin mrk, kar samo še poveča moč jutrišnjega super mlaja. 

To so vsi mrki za leto 2024
Preberi še
To so vsi mrki za leto 2024

Mrki veljajo za zelo transformativno obdobje v letu. Navadno prinašajo spremembe, premike in preobrate, ki nam omogočajo, da stopimo na višjo raven in dosežemo novo evolucijo zavesti. Čeprav so včasih lahko izziv, nas mrki vedno postavijo tja, kjer moramo biti.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Mrk, ki sledi temu mlaju, bo osvetlil naše odnose, njegov vpliv pa bomo čutili že pod to prazno luno. Morda se bomo počutili bolj sočutne in odpuščajoče, morda bomo celo ugotovili, da nas prevzema naša romantična stran ... A pazljivo, ne smete sprejemati pomembnih odločitev s tako imenovanimi 'rožnatimi očali'. 

Kaj pomenijo mrki na osi oven – tehtnica?
Preberi še
Kaj pomenijo mrki na osi oven – tehtnica?

Če morate sprejeti pomembno odločitev, ki se nanaša na vaša razmerja, je najbolje, da počakate, da mine lunin mrk, ki bo 25. marca. Takrat boste imeli vse informacije, ki jih potrebujete. 

Mlaju bo sledila sezona mrkov.
Mlaju bo sledila sezona mrkov.FOTO: Adobe Stock
To posameznim znamenjem prinaša sezona rib
Preberi še
To posameznim znamenjem prinaša sezona rib

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375