Zadovoljna.si
Mlaj

Horoskop znamenja

Kaj prinaša jutrišnji mlaj?

J.V.
26. 08. 2022 05.00
0

Avgust se bliža koncu, s tem pa prihaja začetek novega luninega cikla, ki ga bo 27. avgusta otvorila prazna luna, in sicer v znamenju device.

Ko začnemo nov lunarni cikel, je čas, da ponastavimo svoj notranji svet. Čas je, da razmislimo o tem, kaj ne služi več naši največji rasti in dobremu počutju. Čas je, da razmislimo, katere nove korake, prakse in dejanja lahko naredimo, da bi se približali občutku usklajenosti, miru in pripadnosti.

V prazni luni v znamenju device je prizemljena energija, ki nas vabi, da se počutimo del vsega, kar nas obdaja, in se spomnimo, da je življenje veliko lažje, če tečemo v harmoniji z letnim časom svojega življenja. Uporabite energijo prazne lune v devici, da sprejmete svojo resničnost, da se vrnete nazaj na Zemljo in prepoznate, da se je vaša duša odločila biti tukaj, na tem planetu in v tem času.  Dovolite si, da v celoti in z vsem srcem sprejmete dejstvo, da ste prav tam, kjer morate biti, in vse, kar se trenutno odvija, vas vodi do vaše najvišje rasti in najvišjega izražanja vaše duše.

Devico predstavlja boginja Devica in je naš vodnik pod to energijo nove lune.
Devico predstavlja boginja Devica in je naš vodnik pod to energijo nove lune. FOTO: Dreamstime

Devico predstavlja boginja Devica in je naš vodnik pod to energijo nove lune. Boginja Devica je v resnici simbol celovitosti in sama po sebi je cela in popolna. Je sita in zadovoljna v svojem bitju. Ona je vir lastne modrosti. Opominja nas, da aktiviramo lastno notranjo moč in da se spomnimo, da je vse, kar potrebujemo, mogoče najti od znotraj, le narediti moramo korake, da poslušamo in spoštujemo svoj um, telo in dušo. Samo naučiti se moramo ravnati s svojim telesom kot s svetim templjem, kar tudi je.

Eden najboljših načinov za uporabo energije prazne lune v devici je razmišljanje o načinih, kako lahko vsi utelešamo idejo, da je naše telo naš tempelj.

Zelo aktiven bo tudi Mars

Mars, planet akcije, energije in ognja, je pod to prazno luno zelo aktiven. Zaradi energije Marsa smo lahko včasih naredi nekoliko razdražljivi ter nas vznemirja tam, kjer se morda oklepamo strahov in negotovosti. Prav tako lahko zmanjša našo toleranco, zaradi česar smo brez potrpljenja in hitro razočarani. Na globljih ravneh pa Mars v nas pogosto vzbudi ta manj prijetna čustva, ko imamo nerazrešene strahove in negotovosti, ki nam preprečujejo, da bi povedali svojo resnico in delali, kar želimo.

Če čutite, da postajate razdražljivi, se vprašajte, od kod to v resnici prihaja, in pazite, da se ne znesete na napačne ljudi. Če nič drugega, lahko Marsovo energijo usmerite tudi v telesno aktivnost, z luno v devici pa to priložnost lahko izkoristite tudi za globinsko čiščenje ali preureditev svojega prostora.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Lunine mene 2022
Preberi še
Lunine mene 2022
Polna luna 2022
Preberi še
Polna luna 2022

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 324