Zadovoljna.si
Mlaj znamenja horoskop 2022

Horoskop znamenja

Današnji mlaj bo imel najmočnejši vpliv na ta 3 znamenja

J.V.
22. 11. 2022 05.00
1

Današanja prazna luna v znamenju strelca, ki se bo zgodila ob 23.57, predstavlja začetek novega luninega cikla, ki obljublja nove začetke, nove dogodivščine in nove trenutke prebujanja.

Novembrska prazna luna je namenjena razmišljanju o tem, kaj je mogoče, ko si dovolite sanjati brez omejitev. Z Jupitrom, vladarjem tega znamenja, ki se nahaja neposredno v ribah, bo to čas, da se večina premakne naprej z upi in sanjami, ki so bile morda postavljene na čakanje, ko je Jupiter 28. julija prvotno postal retrograden. Jupiter je največji planet v našem sončnem sistemu, zato nam bo njegova živahna dejavnost na vesoljskem nebu resnično omogočila, da občutimo njegovo energijo, pišejo na spletni strani Foreverconscious.

Retrogradni Jupiter: Skrajne okoliščine zahtevajo skrajne ukrepe
Preberi še
Retrogradni Jupiter: Skrajne okoliščine zahtevajo skrajne ukrepe

Ko bo Jupiter končal svojo retrogradnost, stacionarno direktno, bo pristal na zadnjih stopinjah znamenja ribi, kjer bo končal potovanje, ki ga je začel maja 2021. Na teh zadnjih stopinjah rib nam bo Jupiter pomagal razumeti, kaj je to potovanje vzbudilo v nas. Prinesel je univerzalne teme v zvezi z našimi duhovnimi prepričanji in ustvarjalnostjo, a na globljih ravneh je služil tudi kot gorivo, ki nam je pomagalo pri povezovanju z našo mehkejšo, bolj sočutno in občutljivo platjo. Pomislite, kako ste v zadnjem letu postali bolj občutljivi do sebe in drugih? Katere zidove ste podrli, da bi se vaše srce odprlo širše?

Mlaj
MlajFOTO: Shutterstock
Lunine mene 2022
Preberi še
Lunine mene 2022

Mlaj v strelcu je tudi prvi od začetka sezone mrkov in zadnji pred solsticijem. Mrki so vedno zelo transformativen čas in tik pred solsticijem se ponavadi premaknemo v bolj refleksivno stanje bivanja. 

Mlaj bo imel najmočnejši vpliv na naslednja astrološka znamenja:

BIK

23. novembra bo prazna luna v strelcu uvedla nove začetke v zvezi z vašim denarjem, skupnimi viri in intimnimi povezavami z drugimi. To je pravi čas, da razmislite o možnostih, ki vam jih lahko ponudijo vaše finance, še posebej če prihajajo od drugih ljudi. Ne bojte se izkoristiti pomoči, ki vam je zdaj ponujena, saj bi to lahko vodilo do veliko svobode za rast in priložnosti v prihodnosti. Samo poskusite ne pretiravati, ko gre za zapravljanje – energija strelca je ponavadi nekoliko pretirana.

RAK

Ko se sonce in luna 23. novembra združita v vaši šesti hiši rutin, navad in ritualov, boste spodbujeni, da razmislite o možnostih, ki vam jih lahko ponudijo vaše vsakodnevne dejavnosti. Z Jupitrom, vladarjem te lunacije, ki je na ta dan neposreden, se boste končno lahko premaknili naprej z navadami, ki ste jih poskušali uvesti od začetka retrogradnosti 28. julija. Ne pozabite le, da bi VAM morale vaše rutine ponudite več priložnosti, ne da vas omejujejo. 

KOZOROG

Združitev sonca in lune bo v vaš notranji svet prinesla upanje in željo po širitvi. Preden se začne vaša sezona, preverite sami pri sebi, kako vam trenutna miselnost pomaga pri tem, da rastete in napredujete? Če je čas za 'selfcare' dan, potem je ta prazna luna vsekakor odlična priložnost, ki je ne izpustite. Morda boste dali prednost disciplini in strukturi na mnogih področjih, vendar vam morajo vaše prakse duševnega zdravja omogočati, da se spreminjate in razvijate.

Polna luna 2022
Preberi še
Polna luna 2022

Vir: Elitedaily.com, foreverconscious.com

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375