Zadovoljna.si
 Jupiter je vladar znamenja strelca in ribi, zato njegovo gibanje in njegove energije najbolj zaznavajo prav predstavniki teh dveh znamenj.

Horoskop znamenja

Znamenja, ki bodo najbolj čutila prestop Jupitra v bika

Špela Plemelj
15. 05. 2023 05.00
0

16. maja bo naš Jupiter prestopil v znamenje bika. Kot običajno bo Jupiter prehajal znamenje približno leto dni, vse do 25. maja 2024.

Jupiter v astrologiji predstavlja rast, razvoj, napredek, bogatenje, vero, uspeh, fokus, obzorje, znanje ... Tokratni prehod Jupitra skozi znamenje bika nam obljublja in prinaša veliko dobrih možnosti za odličen napredek na določenem področju v našem življenju. Poglejte v svoji astrološki karti, kje imate znamenje bika, tam vam bo Jupiter prinesel veliko dobrega. 

Najbolj bo vplival na strelce, ribe in bike

 Jupiter je vladar znamenj strelca in ribi, zato njegovo gibanje in njegove energije najbolj zaznavajo prav predstavniki teh dveh znamenj. Prav tako bodo povečan vpliv njegovih energij zaznavali še predstavniki znamenja bika, po katerem se bo Jupiter gibal v tem obdobju. Do določene mere pa bo vsem ponudil priložnosti in nam vsem tudi pokazal, kako se nam lahko godi dobro pod njegovim vplivom. 

Lastnosti, ki jih poseduje znamenje bika, so prav to, da zna postaviti dobre temelje. Kadar govorimo z znamenju bika, govorimo tudi o financah, o lastni vrednosti, vrednotah, o uživanju, izbiranju tistega, kar nas bogati, prinaša veselje in vse dobro. Zemeljsko znamenje bika zna manifestirati ideje in realizirati projekte, ki jih načrtujemo. Zemeljska znamenja nam nudijo oporo, varen prostor, stabilnost in tudi čas. Lahko bi povzeli kar se da, se v zlato jamo zakopa.

 Jupiter je vladar znamenj strelca in ribi, zato njegovo gibanje in njegove energije najbolj zaznavajo prav predstavniki teh dveh znamenj.
Jupiter je vladar znamenj strelca in ribi, zato njegovo gibanje in njegove energije najbolj zaznavajo prav predstavniki teh dveh znamenj.FOTO: Adobe Stock

Dober čas za pametna vlaganja in razsodnih nakupov

Tako bo Jupiter v času prehajanja znamenja bika imeli veliko priložnosti, da nam ponudi in uresniči vse naše želje in cilje. Predvsem bo to dober čas za pametna vlaganja in čas razsodnih nakupov. Seveda moramo biti previdni in pametni pri postavljanju pogojev, saj lahko ob nespametnih odločitvah naredimo veliko več škode. Tak uničujoč vpliv nas bo presenetil že ob prvi priložnosti, ko bo Jupiter prestopil v znamenje bika. Zaradi neprijetnega kvadrata s Plutonom bo potreba po veliki previdnosti in tudi skromnosti. Ob Jupitrovi radodarnosti se zlahka zgodi, da je hitro vsega preveč, česar pa nismo sposobni več prenašati. 

Ker bodo naslednji meseci zaznamovani z razvijanjem dobrih pogojev in okoliščin, to lahko pomeni, da si lahko obetamo dobro letino. Kolikor bomo vložili v sebe in v svojo prihodnost, toliko več si lahko obetamo kot končni rezultat, plačilo in nagrado. 

Kolikor dobrega si lahko obetamo od materiala in pridobitvenih zaslug, toliko slabega lahko tudi prejmemo. Čeprav znamenje bika kliče po naravi in primarnih stvareh, nas lahko Jupitrova filozofija zavede, da lahko živimo tudi brez tega ali pa da sploh ne moremo živeti brez tega. Kar nam daje ugodje, nas ohranja pri življenju, je tudi hrana. Čas bo, da si priznamo, kakšno hrano želimo uživati in ob kakšni hrani želimo živeti ter se razvijati. Vseeno je užitek tisti zavajajoč faktor, ki nas lahko močno preslepi, da se odločimo na podlagi tega, kar nam nudi več prijetnega in dobrega. 

Vse, kar ne sodi v meje normalnega in kar ni uravnoteženo z našim načinom življenja, ne sodi v naše življenje. Kar boste tokrat izgubili v svojem življenju, je močan pokazatelj, da tega ne potrebujete. Tisto, kar boste pridobili in s čimer se boste oplemenitili v tem letu dni, to bo vaša najboljša popotnica za nadaljnje življenje.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375