Zadovoljna.si
odnosi

Horoskop znamenja

Pripadnice teh astro znamenj niso najboljši material za ženo

J.V.
02. 11. 2022 05.00
0

Ženske, rojene v teh treh astro znamenjih, naj ne bi bile najbolj idealna izbira za partnerico in velika je verjetnost, da zveza z njimi ne bo trajala dolgo. A kot vedno, tudi tokrat vzemite to bolj za šalo kot zares.

OVEN

Ženske, rojene v znamenju ovna (20. marec – 20. april), naj bi bile odločene, da bodo obvladovale vse vidike odnosa in da bodo one tiste, ki bodo imele popoln nadzor. Ne gre za to, da ne spoštujejo svojega partnerja kot osebe, ampak so preprosto preveč nagnjene k nadzorovanju stvari. Spontanost je zanje tuja in načrtujejo čisto vse, tudi v zvezi. So zelo samozavestne, zaradi česar se lahko sprva zdijo zelo zanimive, včasih pa se ta samozavest lahko spremeni v negativno lastnost. Prav tako je dobro vedeti, da se ovnice ne odzovejo dobro na nekoga, ki bi jih lahko ogrozil. To je nekdo, ki ima tako intenzivno ali močno osebnost, kot je njihova. Ne želijo se boriti za moč v razmerju in to je vsekakor nekaj, kar mora imeti moški v mislih. 

Takšne so po značaju ženske, rojene v znamenju ovna
Preberi še
Takšne so po značaju ženske, rojene v znamenju ovna

DEVICA

Obstaja ena stvar pri devici, zaradi katere je zelo neprivlačna za druge ljudi – pa naj bo to v romantičnem smislu ali ne, in sicer je to njena obsesivno kritična in obsojajoča narava. Osebe, rojene v znamenju device, imajo zaradi svoje perfekcionistične filozofije neprimerno visoke standarde. Pričakujejo, da bo moški več kot sposoben. Vedno domnevajo, da imajo pravico postaviti visoke standarde, in če si moški resnično želi biti z devico, se bo moral potruditi, da jo spozna.

10 razlogov, zakaj bi moral vsak imeti v svojem življenju devico
Preberi še
10 razlogov, zakaj bi moral vsak imeti v svojem življenju devico

ŠKORPIJON

Od vseh astroloških znamenj je ženska, rojena v znamenju škorpijona, lahko ena najbolj zanimivih in edinstvenih. Zaradi tega ni najslabša izbira za partnerico, saj ima kar nekaj lastnosti, ki so dobre. Je zelo pametna, pronicljiva, organizirana in odgovorna oseba. Ima pa tudi lastnost, ki ni vedno prednost, in sicer gre za določen način razmišljanja. Obenem se škorpijonke ne želijo preveč navezati na druge ljudi, zato je treba biti z njimi potrpežljiv in odločen. 

Takšne so po značaju ženske, rojene v znamenju škorpijona
Preberi še
Takšne so po značaju ženske, rojene v znamenju škorpijona

Povzeto po misszdrava.hr.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493