Zadovoljna.si
Takšen vpliv ima na nas polna luna

Horoskop znamenja

Kaj nam prinaša prva polna luna v letu 2024?

N. Č.
24. 01. 2024 05.00
0

To je prva polna luna v letu 2024. Zgodila se bo 25. 1. ob 18:54 ,in sicer v znamenju leva.

Prva polna luna v letu ima posebno mesto na vesoljskem nebu. To je naša priložnost, da ponastavimo, prečistimo in očistimo energije preteklega leta. To je naša priložnost, da ustvarimo prostor za prihodnost, ki jo želimo ustvariti. V tem času si lahko predstavljamo in sanjarimo o tem, kaj nas čaka. 

Polna luna v levu se zdi kot popolno povabilo, da sanjamo na veliko, se osredotočimo na svoje strasti in delamo iz srca. Ponuja zabavno in ogreto vibracijo, ki jo lahko uporabimo, da svoje življenje prepojimo z veseljem in igrivostjo.

Astrološki dogodek, ki bo zaznamoval celotno človeštvo
Preberi še
Astrološki dogodek, ki bo zaznamoval celotno človeštvo

Ustvarjanje veselja pod januarsko polno luno

Radost je nekaj, česar si vsi želimo več v svojem življenju, in ta polna luna vas poziva k temu, da se znebite vsega, kar vam preprečuje, da bi bili vsak dan razposajeni in veseli. Veselje je namreč nekaj, kar si moramo ustvariti sami, in zakaj nam ne bi ravno ta prva polna luna v letu 2024 pomagala, da opustimo slabe navade in uvedemo nekaj novega – lepega in pozitivnega.

Za nekatere to obdobje predstavlja velike spremembe, saj se bodo morali odpovedati dolgočasni službi ali toksičnemu razmerju, za nekatere pa to pomeni le, da bodo na novo ocenili svoja prepričanja in stališča. 

To se bo zgodilo v letu 2024
Preberi še
To se bo zgodilo v letu 2024

Kljub temu, da zna biti lev precej materialističen, pa nas njegova energija na najgloblji ravni opominja na to, da najčistejše veselje in užitek izvirata iz preprostosti. Preproste radosti, ki jih lahko najdemo na vsakem koraku, so tiste, ki se resnično seštejejo in naredijo razliko. Četudi so kratkotrajne in so prisotne v našem življenju le za trenutek, lahko naredijo čudeže za našega duha in dušo.

Ta polna luna nas torej vabi, da ustvarimo več veselja v svojem življenju tako, da se obrnemo k preprostim stvarem in se osredotočimo na hvaležnost za manjše, a dragocene trenutke, ki nas spremljajo vsak dan.

Prva polna luna v letu 2024: 25. 1. ob 18:54
Prva polna luna v letu 2024: 25. 1. ob 18:54FOTO: Adobe Stock

Polna luna in iskanje strasti

Ta čas lahko izkoristimo tudi za to, da se povežemo z našimi željami in strastmi. Če ste pozabili na nekatere svoje strasti ali si zanje niste vzeli dovolj časa, je ta polna luna vaš opomnik, da ponovno 'prižgete plamen'.

Začnite z razmišljanjem o vsem, kar radi počnete. Začnite pisati seznam in si prizadevajte, da boste našli vsaj 50 stvari. Bolj ko pišete in se izzivate, da razmišljate o stvareh, bolj boste presenetili sami sebe!

Hujšanje z luno: prečistite svoje telo in se znebite odvečnih kilogramov
Preberi še
Hujšanje z luno: prečistite svoje telo in se znebite odvečnih kilogramov

Prekinitev vzorcev iz otroštva

Pogosto nosimo s seboj sprožilce in podzavestne sisteme prepričanj, ki smo jih podedovali iz otroštva od staršev, a ti nam ne služijo več oz. nimajo več mesta v naši trenutni realnosti. Če se jih ne zavemo, lahko vladajo nad našim življenjem in odnosi, zaradi česar smo obsojeni na ponavljanje toksičnih vzorcev.

Polna luna v levu je odlična priložnost, da prekinemo te vzorce in se znebimo prepričanj, ki nam ne služijo več. To nikakor ni lahka naloga, zato priporočamo, da se reševanja teh težav lotite pod vodstvom terapevta.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Prva polna luna v letu 2024: 25. 1. ob 18:54
Prva polna luna v letu 2024: 25. 1. ob 18:54FOTO: Dreamestime
Horoskop: Znamenja, ki nikoli ne bodo priznala napake
Preberi še
Horoskop: Znamenja, ki nikoli ne bodo priznala napake
Umrl zvezdnik serije Beverly Hills, 90210
Preberi še
Umrl zvezdnik serije Beverly Hills, 90210

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399