Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Retrogradni Pluton je pomemben astrološki dogodek, ki lahko povzroči intenzivno preobrazbo

Zadovoljna.si
06. 05. 2023 05.00
0

Pripravite se na retrogradni Pluton 2023 s temi nasveti in vpogledi. Naučite se krmariti po tem močnem astrološkem dogodku in kar najbolje izkoristiti njegovo transformativno energijo.

Retrogradni Pluton 2023 je pomemben astrološki dogodek, ki lahko povzroči intenzivno preobrazbo in spremembo. V tem času je pomembno, da se zavedate morebitnih izzivov in priložnosti, ki se lahko pojavijo. Tukaj je nekaj nasvetov in vpogledov, ki vam bodo pomagali pri krmarjenju po tem močnem kozmičnem dogodku, da boste kar najbolje izkoristili njegovo transformativno energijo.

Pluton je planet smrti in ponovnega rojstva. Znan je kot gospodar podzemlja, Plutonova retrogradnost nas prizadene na psihični ravni in deluje na globlje plasti našega bitja. Pluton stopi na svojo retrogradno pot v znamenju vodnarja. To je prvi retrogradni Pluton v vodnarju v našem življenju, zaradi česar je še posebej pomemben. Pluton bo ostal retrograden v vodnarju le do 11. junija, ko se bo vrnil v znamenje kozoroga.

Retrogradni Pluton je čas, ko se zdi, da se planet Pluton giblje nazaj po svoji orbiti.
Retrogradni Pluton je čas, ko se zdi, da se planet Pluton giblje nazaj po svoji orbiti.FOTO: Dreamstime

Kakšen je pomen retrogradnega Plutona?

Retrogradni Pluton je čas, ko se zdi, da se planet Pluton giblje nazaj po svoji orbiti. Ta astrološki dogodek je znan po tem, da prinaša intenzivno preobrazbo in spremembe, zlasti na področjih, povezanih z močjo, nadzorom in preobrazbo. To je čas, ko se lahko razkrijejo skrite resnice in izpodbijajo stari vzorci ter prepričanja. Razumevanje pomena retrogradnega Plutona vam lahko pomaga, da se pripravite na morebitne izzive in priložnosti, ki se lahko pojavijo v tem času.

Razmislite o preteklih izkušnjah in vzorcih

Ko se približuje retrogradni Pluton, je pomembno, da si vzamete čas za razmislek o preteklih izkušnjah in vzorcih v vašem življenju. To je čas, ko se lahko razkrijejo skrite resnice in izpodbijajo stari vzorci ter prepričanja. Vzemite si nekaj časa za pisanje dnevnika ali meditacijo o kakršnih koli ponavljajočih se temah ali vzorcih v vašem življenju, ki vas morda zadržujejo. Izkoristite ta čas, da osvobodite morebitne negativne vzorce ali prepričanja in sprejmete nove, pozitivne. To vam lahko pomaga kar najbolje izkoristiti transformativno energijo retrogradnega Plutona.

Sprejmite spremembe in preobrazbo

Retrogradni Pluton je močan astrološki dogodek, ki lahko prinese pomembne spremembe in preobrazbo v vašem življenju. Pomembno je, da sprejmete to energijo in ste odprti za nove izkušnje in perspektive. To lahko vključuje opustitev starih navad, prepričanj ali odnosov, ki vam ne služijo več. Zaupajte, da ima vesolje načrt za vas in da bo to obdobje preobrazbe na koncu pripeljalo do rasti in pozitivnih sprememb. V tem času ne pozabite skrbeti zase in po potrebi poiskati podporo bližnjih ali terapevta.

Med retrogradnim Plutonom je pomembno dati prednost skrbi zase in samorefleksiji.
Med retrogradnim Plutonom je pomembno dati prednost skrbi zase in samorefleksiji.FOTO: Adobe Stock

Vadite samooskrbo in samorefleksijo

Med retrogradnim Plutonom je pomembno dati prednost skrbi zase in samorefleksiji. To lahko vključuje, da si vzamete čas zase, za meditacijo, pisanje dnevnika ali sodelovanje pri drugih dejavnostih, ki spodbujajo sprostitev in introspekcijo. Prav tako je pomembno, da ste nežni do sebe in priznate vsa čustva ali izzive, ki se lahko pojavijo v tem času. Ne pozabite, da je preobrazba lahko težka, vendar je na koncu pozitiven proces, ki lahko vodi do rasti in osebnega razvoja.

Poiščite nasvet zaupanja vrednega astrologa ali terapevta

Če ste preobremenjeni ali niste prepričani, kako krmariti po retrogradnem Plutonu, razmislite o tem, da poiščete nasvet zaupanja vrednega astrologa ali terapevta. Zagotovijo vam lahko dragocene vpoglede in podporo, ko se premikate po tem transformativnem času. Izkušen astrolog vam lahko pomaga razumeti posebne načine, na katere lahko retrogradni Pluton vpliva na vašo karto, medtem ko vam lahko terapevt zagotovi čustveno podporo in vam pomaga razviti strategije obvladovanja. Ne pozabite, da ni sramotno poiskati pomoč, ko jo potrebujete, in to je lahko pomemben del vaše osebne rasti.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375