Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop znamenja

Horoskop 2024: to nam letos prinaša sezona rib

N. Č.
13. 02. 2024 05.00
0

Kmalu, 19. februarja, bomo vstopili v zadnje astrološko znamenje – Ribi. Gre za priljubljeno vodno znamenje, ki je znano po svoji zasanjanosti, dobrosrčnosti in dobrodelnosti.

Rečeno je, da so Ribe precej manj energične, sploh v primerjavi z ostalimi znamenji, a nič za to, osebe rojene med 19. februarjem in 20. marcem imajo številne druge pozitivne lastnosti. Toda da bi zares spoznali ribo, se morate podati v globine, le tako jih boste namreč lahko razumeli v celoti. 

Letošnja sezona rib bo v znamenju zaključkov. Lahko se zgodi, da bomo ugotovili, da ne moremo več nadaljevati tako, kot smo stvari počeli do sedaj, zato se bomo lotili reševanja težav. Lahko se nenadoma pokaže luč na koncu tunela, ki nas bo popeljala do nove rešitve in morda celo novega začetka.

Ribe v letu 2024 čaka duhovna preobrazba
Preberi še
Ribe v letu 2024 čaka duhovna preobrazba

Vsi konci obljubljajo nov začetek. Vsi konci, vse zaključne točke sčasoma povzročijo ponovno rojstvo, ki ga bomo občutili ob spomladanskem enakonočju.

Ribi - kaj nam letos prinaša sezona Rib?
Ribi - kaj nam letos prinaša sezona Rib?FOTO: Dreamstime

Kaj nam prinaša letošnja sezona rib?

To astrološko znamenje predstavljata dve ribi, ki plavata v nasprotnih smereh. Čeprav se zdi, da živita popolnoma različni življenji, obe končata na istem mestu, saj je njuno potovanje krog. Ti ribi predstavljata dvojnost življenja in kako je življenje lahko le iluzija. Predstavljata pa tudi dejstvo, da napačnih poti ni, saj imajo vse poti potencial, da nas pripeljejo točno tja, kjer moramo biti.

Jupiter v znamenju ribi bo razkril marsikatero resnico
Preberi še
Jupiter v znamenju ribi bo razkril marsikatero resnico

Sezona rib 2024 nas pripravlja na enega največjih kozmičnih dogodkov v letu, to pa je srečanje Jupitra in Urana v znamenju Bika.

Čeprav Bik sedi daleč stran od Rib, bo to kopičenje energije čutiti vso sezono in bo postavilo temelje za to, kar prihaja. Združitev Jupitra in Urana predstavlja velik premik oziroma veliko spremembo, ki jo bomo občutili v svetovnem merilu.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Aktivnost Saturna

Njegovo aktivnost bomo še posebej občutili 28. februarja, ko se Sonce in Saturn poravnata. Saturn velja za gospodarja karme in našega glavnega učitelja, zato lahko zelo dobro čutimo naše karmične lekcije, ki se sprožajo pod to poravnavo.

Več o znamenju rib in njihovih lastnostih si sicer lahko preberete v članku z naslovom Ribi: zaradi teh lastnosti jih je lepo imeti v svojem življenju.

Kaj nam prinaša sezona rib?
Kaj nam prinaša sezona rib?FOTO: Adobe Stock
Ribi: zaradi teh lastnosti jih je lepo imeti v svojem življenju
Preberi še
Ribi: zaradi teh lastnosti jih je lepo imeti v svojem življenju
Ta astrološka znamenja bodo v tem letu najsrečnejša
Preberi še
Ta astrološka znamenja bodo v tem letu najsrečnejša

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387