Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop znamenja

Kaj pomeni, če ste rojeni z Merkurjem v znamenju?

Špela Plemelj
09. 11. 2021 07.56
0

Merkur v astrologiji simbolizira predvsem naš način komunikacije, govora, razmišljanja in tudi reagiranja. V nadaljevanju si oglejmo, kaj je najbolj značilno za določeno znamenje in kaj lahko pričakujemo, ko se pogovarjamo s predstavniki, ki imajo Merkurja v nekem znamenju. Merkur ni nikoli daleč od Sonca, zato v večini primerov velja, da je Merkur v istem znamenju kot Sonce ali pa v enem od sosednjih znamenj.

V ovnu: 

Pospešen način razmišljanja in delovanja pri ljudeh, rojenih z Merkurjem v ovnu, zelo pogosto sovpada z načinom komuniciranja. Ker so zelo nepredvidljivi, so včasih zahtevni sogovorniki, saj prehitevajo tudi same sebe in od drugih pričakujejo takojšnje odgovore.

V biku: 

Mirna in tiha komunikacija pri ljudeh, rojenih v biku, vas bo odpeljala v prijeten pogovor, v katerem bo veliko dejstev podkrepljenih z utemeljenimi argumenti. Čeprav lahko pogovor postane dolgočasen in suhoparen, lahko računate na veliko vztrajnosti.

Merkur ni več retrograden, kaj to pomeni?
Preberi še
Merkur ni več retrograden, kaj to pomeni?

V dvojčkih: 

Veliko misli, ki jim imajo ljudje, rojeni z Merkurjem v znamenju dvojčkov, lahko prinese zelo raznolik pogovor, lahko pa vam močno zagode in vas preseneti z zmedenimi in zelo površnimi informacijami. Zagotovo vam v pogovoru z njimi ne bo dolgčas, saj vedno najdejo pravšen način.

V raku: 

Raki bodo svoje komunikacijske značilnosti pokazali na zelo prijeten in nežen način. Čeprav se lahko zgodi, da bo pogovor z njimi zelo enoličen, vas utegnejo presenetiti s svojo izvirnostjo. Če opustijo zamere, so zelo pozorni in ljubeči sogovorniki.

V levu: 

Toplina in razumevanje vas utegneta presenetiti pri ljudeh, rojenih z Merkurjem v tem znamenju. Čeprav jih krasi mogočen glas, lahko v stanju nelagodja popolnoma obnemijo. Vsem bi radi ustregli, zato vedno iščejo prave odgovore. V konflikt z njimi raje ne vstopajte.

Toplina in razumevanje vas utegneta presenetiti pri ljudeh, rojenih v znamenju leva.
Toplina in razumevanje vas utegneta presenetiti pri ljudeh, rojenih v znamenju leva.FOTO: Dreamstime

V devici: 

Če potrebujete pravo rešitev, se obrnite na device. Njihov analitičen in precizen um vam bo vedno postregel s presenečenjem, kako preprosto se da izpeljati določene stvari. Ob slabih dnevih pa raje ne začenjajte pogovora z njimi, saj vam lahko zakomplicirajo življenje.

Kdaj bo retrogradni Merkur v letu 2021?
Preberi še
Kdaj bo retrogradni Merkur v letu 2021?

V tehtnici: 

Zelo simpatičen pogovor z veliko nedolžnega flirtanja. Njihova pozornost in način posredovanja informacij sta zelo šarmantna. V iskanju srednje mere vas lahko zavedejo s svojimi dvomi ali pa boste pri njih našli točno to, kar iščete v svojem konfliktu.

V škorpijonu:

Zahtevni sogovorniki niso tisti, ki si iskreno želijo konflikta. Imajo zelo izostren čut, in kadar jim nekaj ni jasno, si močno prizadevajo za dodatno razlago. Za pravico bodo vedno našli prave načine, četudi bodo morali zato narediti drastične poteze.

V strelcu: 

Drznost in neposrednost lahko v pogovoru s strelci vedno močno presenetita. Kadar so v svojem elementu, ne izbirajo načina, zato previdno, če se z njimi znajdete v trenutku njihove vneme. Kljub vsemu sta njihova optimizem in pozitivna naravnanost zelo nalezljiva.

Optimizem in pozitivna naravnanost strelcev sta zelo nalezljiva.
Optimizem in pozitivna naravnanost strelcev sta zelo nalezljiva.FOTO: Dreamstime

V kozorogu: 

Čeprav jih krasi njihova resna in strokovna drža, v sebi držijo veliko potrpežljivosti in razumevanja. To pomeni, da lahko od njih pričakujete veliko skrbne in pravične pomoči, lahko pa se zgodi, da vam ne bo ušla stroga kazen. Lepa beseda lepo mesto najde.

V vodnarju: 

Vodnarji znajo pokazati veliko akcije in predvsem izvirnosti. Njihov način razmišljanja zagotovo ne bo sovpadal z večino ustaljenih protokolov in naj vas ne preseneti, če si izmislijo novo besedo. Imajo zelo dober spomin, zato bodite prijazni z njimi.

V ribah: 

Čeprav se včasih zdi, da niso s tega sveta, vas lahko ti ljudje presenetijo z veliko tankočutnosti, sočutja, razumevanja in potrpežljivosti. Z njimi se lahko pogovarjate, o čemer koli želite.  Skupaj lahko ustvarite čudovite zgodbe ali risbe.

Tedenski horoskop: pred škorpijoni je intenziven teden, ovni bodo zaznali drugačne energije
Preberi še
Tedenski horoskop: pred škorpijoni je intenziven teden, ovni bodo zaznali drugačne energije

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404