Zadovoljna.si
Kaj nam prinaša škorpijonovo obdobje 2023?

Horoskop znamenja

Kaj nam prinaša škorpijonovo obdobje 2023?

Špela Plemelj
25. 10. 2023 05.00
0

Tokrat je pomembnost škorpijonskih energij naznanil že sam vstop Marsa v znamenje škorpijona, ki je vladar tega znamenja. Vstop Marsa se je zgodil že 12. oktobra 2023 in nam naznanil kakšno dinamiko lahko pričakujemo. Zelo natančen aspekt s Saturnom je dal vedeti, da je pred nami čas velikih in pomembnih zgodb, s katerimi se bomo ukvarjali v naslednjem mesecu dni. Še posebno je to pomembno za predstavnike znamenja škorpijona in tudi ovna, ki prav tako delujejo pod okriljem Marsa.

V naslednjem mesecu dni, se bodo po znamenju škorpijona sprehajali kar trije osebni planeti, ki bodo bolj ali manj močno opozarjali na vso dinamiko in dogajanje povezano z energijami znamenja škorpijona. 22. oktobra je v znamenje prestopil Merkur, ki je povezan predvsem z našimi mislimi, komunikacijo, posredovanjem in rokovanjem s stvarmi.  

Z vstopom Sonca v znamenje škorpijona, ki se je zgodilo 23. oktobra, pa se je sestavila popolna zasedba tokratne predstave. Še dodatno izpostavljene moške energije,povečana karizma, odločnost in samozavest. Čas vstajenja in ponovnega rojstva. Naj bo to dejansko ali v prenesenem pomenu, pomembno bo ozavestiti skrite stvari in tiha dogajanja, ki se odvijajo za našim hrbtom.

Tako se različna astrološka znamenja spoprijemajo z izzivi
Preberi še
Tako se različna astrološka znamenja spoprijemajo z izzivi

Znamenje škorpijona je močno, intuitivno znamenje, ki nas pelje po robu in do konca. Za škorpijone velja, da so brezkompromisni in pa tudi zvesti. Zvesti svojim načelom in svojim obljubam. Njihova velika previdnost jim omogoča zelo natančne odgovore in tudi napovedi. Kdor pozna kakšnega škorpijona v svojem življenju, dobro ve, da z njimi ni šale, saj so zelo pozorni poslušalci in sogovorniki. Tisto, kar je za njih pomembno si bodo zelo zapomnili in se držali dogovora, ki ga bodo sklenili.  

Kaj nam prinaša škorpijonovo obdobje 2023?
Kaj nam prinaša škorpijonovo obdobje 2023?FOTO: Adobe Stock

Tokrat nas bo Mars priganjal, da stopimo naprej in se odločimo za svojo korist in za svoje dobro. Napad je najboljša obramba, četudi zaradi tega nastane velika škoda. Lahko se zgodi, da bomo morali sami utrpeti veliko škode, da bomo lahko končno naredili prostor za tisto kar prihaja. 

To, kar bomo uspeli zgraditi in ustvariti v tem času, nam bo nosilo veliko bogastva in obilje podpore še dolgo časa. Z Merkurjevo prisotnostjo, bomo svoje misli in razmišljanja močno poglobili in določili svoje zahteve. Šesti čut nas bo usmerjal na področja, ki se jih do sedaj mogoče niti nismo upali pogledati in se jih dotikati. Še več jasnosti in pristnosti pa bomo občutili zaradi podpore Sonca v tem znamenju.  

Oktober ovnom prinaša nove priložnosti, strelce čaka pustolovščina
Preberi še
Oktober ovnom prinaša nove priložnosti, strelce čaka pustolovščina

13. novembra pa nas čaka še mlaj v škorpijonu, na 20. Stopinji v konjunkciji z Marsom in opoziciji z Uranom. Pomembne zgodbe nas torej čakajo še posebno v povezavi z 20. Stopinjo, ki še dodatno naznanja škorpijonove energije. Pomembni zaključki in še pomembnejši novi začetki. Naj vas vse te energije pozitivno podprejo, čeprav nakazujejo velike in pomembne razhode, prekinitve in konce. To je vsekakor čas, da obrnemo pokrov in pogledamo, kaj se skriva pod njem. Čeprav se na začetku ne bo zdelo, bo to v nadaljevanju najboljša nagrada.

Čeprav nas čaka veliko velikih izzivov v naslednjem mesecu dni, bo to tisto, kar nas bo opolnomočilo in nam dalo močna spoznanja za prihajajoče dogodke. Pred nami je čas velikih sprememb, transformacij in preporoda.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Kaj nam prinaša škorpijonovo obdobje 2023?
Kaj nam prinaša škorpijonovo obdobje 2023?FOTO: Adobe Stock
Kaj sporoča Merkur v devici vsakemu posameznemu znamenju?
Preberi še
Kaj sporoča Merkur v devici vsakemu posameznemu znamenju?
To pomeni položaj Lune v različnih astroloških znamenjih
Preberi še
To pomeni položaj Lune v različnih astroloških znamenjih

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 314