Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Pred nami je eden močnejših astroloških dogodkov tega leta

J.V.
16. 04. 2023 05.00
0

Pred nami je prvi Sončev mrk letos, ki se bo zgodil v četrtek, 20. aprila in ga bodo najbolj čutili tisti, ki so rojeni v znamenju ovna, raka, kozoroga in tehtnice.

Aprilski sončev mrk se bo zgodil na zadnji, 29. stopinji ovna, ki je končna stopnja katerega koli znaka zodiaka in velja za visoko nabito in karmično točko, ki je znana kot anaretična stopnja. 29. stopinja velja tudi za točko najvišje zavesti, kjer lahko integriramo vse lekcije tega zodiakalnega znamenja in delujemo iz njegovega najvišjega izraza.

Imeti tako močan mrk na tej visoko nabiti točki je tudi napoved karmičnega dogodka ali usode, ki se odvija. Prav tako nakazuje, da se nekaj bliža točki zaključka, kar pušča prostor za nastanek novega. Mrki so že dolgo znani po tem, da prinašajo usojene ali karmične dogodke, vendar se zdi, da je ta aprilski mrk še posebej povezan z božanskimi sferami.

Sonce
SonceFOTO: Dreamstime

Prihod tega sončevega mrka lahko odpre številna vrata, razširi priložnosti in prinese nenadne nove začetke v naša življenja. 

Lahko nas vodi, da posadimo semena, ki bodo sčasoma zacvetela in naša življenja premaknila v višjo in bolj usklajeno smer. Mrki s seboj vedno nosijo intenzivnost, in čeprav ima ta aprilski sončev mrk potencial, da nam prinese nove in vznemirljive priložnosti, kadar koli priteče energija spremembe, s seboj lahko prinese tudi nekaj težav ali odpora.

Mrki so kot portali do višje in bolj usklajene različice našega duševnega potovanja in z njihovo energijo se lahko podamo v novo poglavje na svoji duhovni poti. Sončev mrk v znamenju ovna, ki je pred nami, je hibrid med kolobarjastim mrkom, kjer lahko vidite ognjeni obroč okoli Sonca, in popolnim mrkom, kjer je Sonce popolnoma blokirano. Gre za zelo redko vrsto mrka z močno energijo, ki bo vplivala na našo občutljivost, ustvarjalnost in intuicijo. To bo naša priložnost, da najdemo pogum in prevzamemo nadzor nad svojim življenjem. 

Polna luna 2023
Preberi še
Polna luna 2023

Vir: foreverconscious.com, consciousreminder.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375