Zadovoljna.si
Sončni mrk

Horoskop znamenja

Kaj današnji mrk v ovnu prinaša posameznemu znamenju?

Špela Plemelj
07. 04. 2024 08.35
0

Sončev mrk se bo tokrat zgodil kot drugi spomladanski mrk, na 19 stopinji znamenja ovna, 8. aprila 2024. Sončev mrk za razliko od Luninega mrka nosi energijo novih začetkov in svežih vizij ter projektov.

Tokratni mrk v znamenju ovna nas bo močno spodbudil, da si vzamemo pravico zasesti svoje mesto in postavimo kriterije, ki bodo v našo največjo korist. Na individualni ravni bo izpostavil moč ega, moč odločnosti, borbenosti in neustavljive prodornosti ter individualnosti.

Leve v aprilu čaka napredovanje, vodnarje pa zabava
Preberi še
Leve v aprilu čaka napredovanje, vodnarje pa zabava
To so vsi mrki za leto 2024
Preberi še
To so vsi mrki za leto 2024

Kaj Sončev mrk odkriva v nas?

Oven

Mrk v znamenju ovna bo predstavnikom znamenja obudil in opolnomočil njihove potenciale in njihovo individualnost. Zbudila se bo potreba po močni osebni preobrazbi in odzivanju na dražljaje.

Bik

Mrk bo predstavnikom znamenja bika močno zmešal štrene, saj jih bo postavil v položaj, s katerim se nočejo soočiti. Čas bo, da začnejo govoriti resnico in se soočijo s preteklostjo, ki jo skrivajo.

Kaj pomenijo mrki na osi oven – tehtnica?
Preberi še
Kaj pomenijo mrki na osi oven – tehtnica?
Bik: Čas bo, da začnejo govoriti resnico in se soočijo s preteklostjo, ki jo skrivajo.
Bik: Čas bo, da začnejo govoriti resnico in se soočijo s preteklostjo, ki jo skrivajo.FOTO: Dreamstime

Dvojčka

Nekaj bo močno nagovorilo predstavnike znamenja dvojčka in to bo želeli dodobra spoznati in odkriti vse značilnosti tega. Hkrati bo sprememba okolja v njih zbudila večjo potrebo po enakopravnosti.

Rak

Predstavniki raka bodo s podporo in energijami Sončevega mrka dobili več volje in odločnosti, da se pokažejo svetu in še jasneje zahtevajo svoje pravice. Potreba po priznanju bo zelo izrazita.

Lev

Tudi predstavniki znamenja leva bodo stopili v čevlje, ko bodo še bolj odločno zahtevali svojo pravico in svoje priznanje. Na svoji poti se bodo morali soočiti tako z zakonom kot religijo.

Levi bodo v letu 2024 prevzeli več odgovornosti
Preberi še
Levi bodo v letu 2024 prevzeli več odgovornosti

Devica

Predstavniki znamenja device bodo z energijami aprilskega mrka skoraj najbolj obremenjeni. Tisti, ki ne bodo znali sprejeti kazni in slabe karme, ne bodo deležni nagrade in dobre karme ter obratno.

Tehtnica

Predstavniki znamenja tehtnice so pred najbolj zahtevno odločitvijo v svojem življenju. Ali bodo zadostili zahtevam in potrebam drugih ali pa bodo jasno povedali svoje mnenje in se izpostavili.

Tehtnicam se v letu 2024 obeta srečanje s pomembno osebo
Preberi še
Tehtnicam se v letu 2024 obeta srečanje s pomembno osebo

Škorpijon

Prihaja čas novih delovnih obveznosti in rutine. Predstavniki znamenja škorpijona bodo soočeni z delovnimi obveznostmi, ki pa jih bodo morali prilagoditi sebi in s tem zanemariti pogoje drugih.

Strelec

Ogenj, ki se bo zanetil pri predstavnikih znamenja strelca, bo tokrat še močnejši in še bolj drzen. Svojo gorečnost bodo močno izpostavljali in pri tem izzivali, da prestopijo marsikatero mejo.

Kozorog

Predstavniki znamenja kozoroga bodo svoje energije usmerili v svoje najbližje in v zagotavljanje varnosti. Spremembe, ki jih bodo doletele, bodo nujno potrebne, a po drugi strani lahko tudi boleče.

Ta astrološka znamenja bodo v tem letu najsrečnejša
Preberi še
Ta astrološka znamenja bodo v tem letu najsrečnejša

Vodnar

Čas je za nove lekcije in nove pristope. Aprilski mrk bo predstavnikom znamenja vodnarja odprl področje, kjer bodo svoje dosedanje znanje močno nadgradili ali celo spremenili svoje zanimanje.

Ribi

Tokrat bo aprilski mrk predstavnikom rib pokazal in dokazal, da je v njih nekaj več, kot so do sedaj mislili. Sprememba lastnih vrednot in samopodobe bo zelo izrazita, kar jih bo premaknilo z mesta.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Prvič objavljeno 3. 4. 2024.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375